Lehet neten játszani én is játszok a call of duty-val de kell hozzá router azután pedig kell egy ps2-es ínternet fiók ha ez megvan akkor már csak lemez be és játszani
De csak hasonlit 😆 amúgy sztem ha át konvertálod akkor a tévéden elmúlik a csík de nem mindegyik játékon valamelyik például nem tudod átkonvertálni valamilyen védelem van benne
Nekem sajnos nem mert annyi játékom van pl a Timesplitters-hez ha csinálok saját pályát az 1 mega és van sok pályám.Úgyhogy be kell szerzeni nekem mégegyet
Akkor mégegyszer elmondom a softmod nem jó egy rakás ****
a chipet ha egy szakemberrel rakatod be sose fog elromlani jah és a softmod nem mindegyik ps tudja de látom a magas iq-dal te nagyon nagyon tudod úgyhogy hajrá a ps-ed bánja😆
Bárcsak megtudnám csinálni a ps2 Free McBoot-t akkor tudnák játszani égetett játékokkal is😕 De ahhoz kell egyszer alkalmazni egy chippelt ps2-t is meg memó kell hozzá...
nem tudom most töltöm. Szeretném kérdezni tőletek érdemes letölteni a Timesplitters 3-at ? azt olvastam nagyon jó és van benne map editor és lehet botok ellen tolni nekem tetszik csak szeretném tudni szerintetek mien
megnéztem a god of war 3 végét
kratos leszúrja magát az olympus karddal aztán meg elkúszik a szirthez aztán leesik vagyis ezt lehet tudni hogy lesz folytatása
szerintetek milyen lesz?
fent van csak spanyolul meg németül 😆
vagy hogyvan ez?
szerk: megvan csak kérdés h hova menti a fájlt 😆
tudom csak h az milyen
am nem tudtok vmi NTSC->Pal konvertálót ami nem vírusos és működik is?
[LINK]
Ezt próbáld ki😉
am nem tudtok vmi NTSC->Pal konvertálót ami nem vírusos és működik is?
a chipet ha egy szakemberrel rakatod be sose fog elromlani jah és a softmod nem mindegyik ps tudja de látom a magas iq-dal te nagyon nagyon tudod úgyhogy hajrá a ps-ed bánja😆
a lord of the rings conquest van ps2-re?
Nincs. "Csak" PS3/Xbox360/Nintendo DS/ PC-re van.
a softmod bármikor elcsesződhet míg a chip akár a ps élete végéig működhet
1. SPOILER ALERT 😆
2.a gow 3 a ps2 témához hogy jön? nem bunkóságból kérdem csak érdeklődöm 😃
kratos leszúrja magát az olympus karddal aztán meg elkúszik a szirthez aztán leesik vagyis ezt lehet tudni hogy lesz folytatása
szerintetek milyen lesz?