Arra valakinek öltete hogy van egy philips hangfalam csak az a gond hogy a cédépléjerbe minden hangfal szóval hangfalanként 2 dróttal,egy piros-egy feketél csatlakozik,és hogy hogy lehet ezt rákötni gépre?(230W asszem)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat... hát ez a z-5500 elég drága..úgyhogy szerintem inkább a másikat venném meg... még egyszer köszönöm a válaszokat!! 😀
Logitech z-5500 szintjére beérkezett a Logitech Z906
Adatok:
Teljes effektív teljesítmén: 500W
Mélyhangszóró: 165W
Magashangsugárzók: 5x 67W
Csatlakoztatható: Számítógépek, zenelejátszók, TV-k, Blu-ray™ és DVD-lejátszók, játékkonzolok és más audioforrások digitális optikai, digitális koaxiális, RCA audió vagy 3,5 mm-s kimenettel.
Nintendo Wii™ a konzolhoz adott AV-kábellel.
további adatok: [LINK]
Sziasztok! nekem van most egy 2.1-es hangfalszettem .. de sajnos a bal oldali hangszóró elromlott.. szeretnék venni egy másik 2.1 -es hangfalszettet mélynyomóval..erről szeretnék kérdezni hogy tud e valaki olyat ami jól is szól és nem is túl drága? előre köszönöm ! 😀
hát biztos jól szólhat élőben, 70-80%-on😃 Én a mostani Z-Cinemamat biztos nem cserélném le mert nagyon jó hangfal és azért a maga 180W-ával elég szép hangteljesítményt add le, és nagyon tisztán is szól. Bár azért bevallom jó lenne 1x kipróbálni egy z-5500-at😀
mondjuk nem terheli annyira a processzort csak akkor ugrik kicsit a % ha másik zene indul el vagy ha nagyon lemegy az FPS. bár akkor már a játék is elkezd akadni. Úgy hogy nyugodtan játszhatsz úgy hogy közbe zenét hallgatsz😀
hardX írta:
Azt meglehet csinálni, hogy elinditok egy zenét gépen, és a játékot is elinditom, de abba leveszem a hangot, igy megy a játék de a zenét hallom. Ehhez már olyan hangkártya kell? Ha nem akkor hogy tudom megcsinálni?
ehhez nem kell speciális hangkártya. simán meg lehet csinálni hogy mondjuk elindítod a Media Playert vagy Winamp-ot és játék közben hallgatod a zenét. Ez csak annyit csinál hogy a processzort kicsit terheli (bár ez függ attól is hogy milyen kemény játékkal játszol)
Azt meglehet csinálni, hogy elinditok egy zenét gépen, és a játékot is elinditom, de abba leveszem a hangot, igy megy a játék de a zenét hallom. Ehhez már olyan hangkártya kell? Ha nem akkor hogy tudom megcsinálni?
Kmisi99 írta:
Hát én az 5.1 et is leváltottam 2.1 re mert szerintem felesleges nekem semmi + élényt nem nyújtott az ha hallom hogy mögöttem is lődöznek
lehet már nagyot hallasz 😃
Ennek mi köze van ahhoz hogy nem élvezem ki az 5.1 et 😆
Kmisi99 írta:
Hát én az 5.1 et is leváltottam 2.1 re mert szerintem felesleges nekem semmi + élényt nem nyújtott az ha hallom hogy mögöttem is lődöznek
Szerintem nem sok. Egyébként millió dologtól függ. Pl attól, hogy milyen rendszerről beszélünk? 20ezresről, vagy 2 milliósról? Ilyen olcsóbb cuccokon inkább ronthat + 2 hangszóró, bár elég menőség azt mondani, h "öcsi, 7.1-em van." 😃
Aztán pl az se mindegy, hogy mekkora szobában képzeled el az egész mutatványt, egy 12m2-es szobába tuti nem erőltetném.
Zenét úgy is stereoban kell hallgatni, filmekre meg kielégítő az 5.1 (nekem), bár is 6.1-es az erősítőm, még sem gondolkozom a + hangszórón.
Szevasztok! Kezdő vagyok a hangtechnikában. Az a kérdésem, hogy van-e értelme a 7.1-nek? Mivel ha jó ltudom a filmek és játékok csak 5.1-ben vannak. Vagy nem?
Zoli73 írta:
Jó igazad van tényleg nem olcsó! De nagyon ott van ha meg kell szólalni! És azért nem hiába kerül annyiba amennyibe! Nekem 10 év munkájába került összehozni a cuccost de most nagyon egybe van és mind a filmnézés mind a zene mind a játék nagy élmény rajt!😆
majd 1x ha jó munkás ember leszek veszek egy jó cuccosat 😃 addig meg maradok a Panasonic hifi-nél 😃 meg a mini hifiknél 😃
Jó igazad van tényleg nem olcsó! De nagyon ott van ha meg kell szólalni! És azért nem hiába kerül annyiba amennyibe! Nekem 10 év munkájába került összehozni a cuccost de most nagyon egybe van és mind a filmnézés mind a zene mind a játék nagy élmény rajt!😆
Zoli73 írta:
Nekem van egy Harman Kardon AVR 130 házimozi erősítőm 2 db AKAI CS-M3-as stúdió deck 1 db Pioneer PD 4700 cd lejátszó 1 db Technics direct drive lemezjátszó és ehez JBL N-center JBL PowerBass PB10 subláda frontnak egy pár Infinity háttérnek meg egy pár Jamo SL 60 mini és ez optikai kábellel összekötve a géppel! Na itt kezdődik a HI-FI!Nem magyzolni akarok de a Music Center az soha nem lesz HI-FI ezt csak összehasonlítás képpen írtam le!😉
azé mondom hogy drága mulatság az igazi hifi 😃
Nekem jó lenne egy olyan Panasonic hifi is 😃
Sőt én venni is akarok oylat csak a külső mélynyomósat 😃 csak azzal az a baj h Magyarországon nem kapható 😃
Hát igen...Hi-Fi be a határ a csillagos ég....mindíg lehet fejleszteni, nincs olyan hogy legjobb...
Zoli73 írta:
Nekem van egy Harman Kardon AVR 130 házimozi erősítőm 2 db AKAI CS-M3-as stúdió deck 1 db Pioneer PD 4700 cd lejátszó 1 db Technics direct drive lemezjátszó és ehez JBL N-center JBL PowerBass PB10 subláda frontnak egy pár Infinity háttérnek meg egy pár Jamo SL 60 mini és ez optikai kábellel összekötve a géppel! Na itt kezdődik a HI-FI!Nem magyzolni akarok de a Music Center az soha nem lesz HI-FI ezt csak összehasonlítás képpen írtam le!😉
Sőt én venni is akarok oylat csak a külső mélynyomósat 😃 csak azzal az a baj h Magyarországon nem kapható 😃
Zoli73 írta:
Szép!Grat hozzá!
Csak sajnos ezt nem engedheti meg magának mindenki....sajnos!
Én is ígyvok vele😃 azokat a napokat még szeretem is, amikor nem írunk dogát, vagy nem felelünk, de amikor már igen, az már kész rémálom, nemazért, nem vok egy rossz tanuló, csak utálok tanulni😃 De már várom a nyarat, mivel akk már jó lesz, de erre nem nagyon akarok kitérni, meg az off miatt is😜
Nem tudom mennyire tartozik ebbe a topikba... de nekem van egy kis fogalmam a Hi-Fi-ről....bár inkább az Autóhifi-ről ugyanis Autóhifi szalonom van....
Nem tudom mennyire tartozik ebbe a topikba... de nekem van egy kis fogalmam a Hi-Fi-ről....bár inkább az Autóhifi-ről ugyanis Autóhifi szalonom van....
Zoli73 írta:
Gyerekek! Ti tudjátok egyáltalán mi az az igazi HI-FI! Mert én csak nagyon csilli villi music centert láttam itt képen de az nagyon messze van a HI-FI től!Senkit nem leszólni meg fikázni akarok csak egy kis fogalom zavar van a dologban!
én tudom mi az igazi hifi és tudom hogy ez nem az 😃 de az amien hifire te gondolsz nem olcsó mulatság 😃 illetve ki lehet olcsón is hozni ha pro emberke vagy 😃 ezek a hifik annyiból jók hogy 1 cuccba van minden belezsúfolva illetve ha úgy adódik könyebb hordozni is 😃 mert kisebb háziibulihoz van mér bennük erő ha olyat veszel de hát na 😃 biztos nem Audofil hangzása van 😃 az is biztos 😃 de nem is vacak azért 😃
Hát nekünk van egy 200 éves hifink, amin van 2 1m magas darabonként 150W-os hifi, meg még +2 kb olyan 75w-os hangfal a garázsban😃 hát nem valami nagy szám, de azért elég szépen szólnak, bár már kicsit torzít, de apám már rajta van a cserén (1éve rajta van) 😆
Gyerekek! Ti tudjátok egyáltalán mi az az igazi HI-FI! Mert én csak nagyon csilli villi music centert láttam itt képen de az nagyon messze van a HI-FI től!Senkit nem leszólni meg fikázni akarok csak egy kis fogalom zavar van a dologban!
hnemaria írta:
80 at egy ilyenért ??😃 hogy szólna jobban a Sony nál?? láttad mekkora hangfalai vannak ? 😲
az nem ám egy kis mikro hifi. nagy nagy hangfalak azok 😃
hallottam már mind2-t szólni
alapból sony 540W 3 hangfalra Panasonicnál meg 600W 2 hangfalra.
Hallgasd meg mék szól jobban élőben 😀
am nagyobbak a hangfalai a Sony-nál a Panasonic-nak 😃
Hát azért nemhinném,hogy annál a hifinél jobban szól az X-530, havernak van és csak filmhez jó, mert mindenhova kevés, csak üvölt nagyobb hangerőn, a Z-2300m komoly volt,de hangerőben az sem a legjobb,2 hó múlva veszek Z-5500t,most Z-623 van,de nagyon nemjönbe a 2300 után, így a 906 se jön be( Az új tendencia Loginál: Szebb hangzás, kevesebb mély...) Ami persze relatív,mert nekem nem jön be
Nekem is Logitch X-530-as van😜
Nagyon jól szól😀
Egyszer vettem még fel maxra, de a szekrényen összeborultak a képek és a könyvek😆
Nagyon brutál ajánlom mindenkinek😀
igen. ezeket rá tudod kötni a gépre, egy szimpla jack csatlakozóval. vagyis zöld dugoka😀 a hifi hátuljára az input felirathoz rádugod a piros + a fehér kábelt és kész😃
de ha hangfalat akarsz akkor ez a tuti:[LINK]
Jo jo jo... nem kell megvenned mert drága 😃
Akkor itt van ez:[LINK]
ugyan ilyen van a féltesomnak.. szokott is szivatni vele rendesen.. elindít egy számot, felcsavarja, és kitörnek az ablakok, na meg persze a dobhártyám is 😃 nagyon tud ez is szólni 😀 és árban sem az a 100 ezres kategoria 😃
de ha már ebben a kategóriában gondolkozol, nem ártana beszerezni valami jó kis hangkártyát, mert hidd el, ha egy ilyen hangfalat rákötsz be fog hallatszani a sistergés az analóg bemenet miatt😀
nyugodtan erre is rákötheted, csak a gyártók által ez ellenjavallott 😀
te tudod 😃
(amit kiraktam z906-ot azt csak érdekesség képen raktam ki.)
Adatok:
Teljes effektív teljesítmén: 500W
Mélyhangszóró: 165W
Magashangsugárzók: 5x 67W
Csatlakoztatható: Számítógépek, zenelejátszók, TV-k, Blu-ray™ és DVD-lejátszók, játékkonzolok és más audioforrások digitális optikai, digitális koaxiális, RCA audió vagy 3,5 mm-s kimenettel.
Nintendo Wii™ a konzolhoz adott AV-kábellel.
további adatok: [LINK]
kb 6700Ft
valakinek mennyi fölös pénze van már...😆
örülök hogy segíthettem😀
ehhez nem kell speciális hangkártya. simán meg lehet csinálni hogy mondjuk elindítod a Media Playert vagy Winamp-ot és játék közben hallgatod a zenét. Ez csak annyit csinál hogy a processzort kicsit terheli (bár ez függ attól is hogy milyen kemény játékkal játszol)
Ennek mi köze van ahhoz hogy nem élvezem ki az 5.1 et 😆
Aztán pl az se mindegy, hogy mekkora szobában képzeled el az egész mutatványt, egy 12m2-es szobába tuti nem erőltetném.
Zenét úgy is stereoban kell hallgatni, filmekre meg kielégítő az 5.1 (nekem), bár is 6.1-es az erősítőm, még sem gondolkozom a + hangszórón.
majd 1x ha jó munkás ember leszek veszek egy jó cuccosat 😃 addig meg maradok a Panasonic hifi-nél 😃 meg a mini hifiknél 😃
Hát igen...Hi-Fi be a határ a csillagos ég....mindíg lehet fejleszteni, nincs olyan hogy legjobb...
Szép!Grat hozzá!
Csak sajnos ezt nem engedheti meg magának mindenki....sajnos!
Mindenesetre az biztos hogy csak magadért tanulsz, nem másért...
Igen, azon szerencsések között vagyok akik elmondhatják hogy azt csinálják amit szeretnének!
Remélem előbb-utóbb mindenki így lesz ezzel!
Hello
Lessétek meg!
[LINK]
Ezzel foglalkozunk pontosan:
[LINK]
biztos élvezheted a dolgot 😃 grat a szalonhoz 😃
Lessétek meg!
[LINK]
Ezzel foglalkozunk pontosan:
[LINK]
én tudom mi az igazi hifi és tudom hogy ez nem az 😃 de az amien hifire te gondolsz nem olcsó mulatság 😃 illetve ki lehet olcsón is hozni ha pro emberke vagy 😃 ezek a hifik annyiból jók hogy 1 cuccba van minden belezsúfolva illetve ha úgy adódik könyebb hordozni is 😃 mert kisebb háziibulihoz van mér bennük erő ha olyat veszel de hát na 😃 biztos nem Audofil hangzása van 😃 az is biztos 😃 de nem is vacak azért 😃
De ez a lényeg h nem akaro gépre kotni
nem akarod? Panasonic a te hifid 😃 beteszed a pendrive-t és lejátsza a zenét róla 😃
gondolom nem a semmiért kell kifizetni azt, amit 😃
holnap leszekk bb.. megárt ez a 5 ora forum 1 huzalban 😀
80 at egy ilyenért ??😃 hogy szólna jobban a Sony nál?? láttad mekkora hangfalai vannak ? 😲
hallottam már mind2-t szólni
alapból sony 540W 3 hangfalra Panasonicnál meg 600W 2 hangfalra.
Hallgasd meg mék szól jobban élőben 😀
am nagyobbak a hangfalai a Sony-nál a Panasonic-nak 😃
Nagyon jól szól😀
Egyszer vettem még fel maxra, de a szekrényen összeborultak a képek és a könyvek😆
Nagyon brutál ajánlom mindenkinek😀
de ha hangfalat akarsz akkor ez a tuti:[LINK]
Jo jo jo... nem kell megvenned mert drága 😃
Akkor itt van ez:[LINK]
ugyan ilyen van a féltesomnak.. szokott is szivatni vele rendesen.. elindít egy számot, felcsavarja, és kitörnek az ablakok, na meg persze a dobhártyám is 😃 nagyon tud ez is szólni 😀 és árban sem az a 100 ezres kategoria 😃
de ha már ebben a kategóriában gondolkozol, nem ártana beszerezni valami jó kis hangkártyát, mert hidd el, ha egy ilyen hangfalat rákötsz be fog hallatszani a sistergés az analóg bemenet miatt😀
nyugodtan erre is rákötheted, csak a gyártók által ez ellenjavallott 😀
te tudod 😃