Milyen kiegészítőket vegyek?

Szerző: Ferrari, 2009. October 01., téma
Fórum » Periféria
Itt lehet tanácsot kérni, hogy milyen kiegészítőt vegyél.
Pl: hangfal, mikrofon, webcamera...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Gta4vevo írta:
És niteforce ajánlod ezt a hangfalat??😀

Mivel én is gondolkozok majd egy olcsó hangfalon😀

persze ajánlom 5 K-t bőven megér ha csak ennyid van rá.
0
0
0
0
Gta4vevo avatar
És niteforce ajánlod ezt a hangfalat??😀

Mivel én is gondolkozok majd egy olcsó hangfalon😀
0
0
0
0
DarthRoni avatar
niteforce írta:
miért lenne szar ilyenben a 2.1?
Logitech S220 5 ezerért vettem ahhoz képest nagyon jól szól.

mert egyszerűen szarul szólnak, eltúlzott basszus, semmi szép magas hang...
15 ezer alatt sajnos jobbak a 2.0-ák, jóval jobbak

2.0-ánál 2 hangszórót kell abból a pénzből kihozni, amiből 2.1-nél 3-at, ebből jön h a 2.0-nál 1 hangszóróra több pénz jut és sokkal szebb hangzást tudnak kihozni belőle...

sokkal jobb 2.0-át lehet kapni ugyanazért az árért, de persze ez csak 15-20 ezres árkategória alatt igaz
0
0
0
0
niteforce avatar
miért lenne szar ilyenben a 2.1?
Logitech S220 5 ezerért vettem ahhoz képest nagyon jól szól.
geniust nem ajánlom.
amúgy saját vidi az S220-ról.

jobban szól, telóval ilyen.

megjegyzem volt már 2.0-ás geniusom. SP-HF360X.
7 K-ba került, sokkal jobb az 5 ezres 2.1 ami a vidin is van.
És a genius még tönkre is ment...
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ja és a razer az b.szottul jól is néz ki 😲 😃
0
0
0
0
Lizard avatar
hardX írta:
Hát akkor a Razer-t fogom venni, mert a xbox-os kontroler épp hogy jobban tetszik 😀 köszi 😀

szívesen😉
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát akkor a Razer-t fogom venni, mert a xbox-os kontroler épp hogy jobban tetszik 😀 köszi 😀
0
0
0
0
Lizard avatar
hardX írta:
Köszönöm, és szerinted melyiket vegyem, Logi F710 vagy Razer Onza Tournament?

Azért venném a logi-t mer nekem nem jön be az xbox kontroller formája, jobban készre áll a ps-es gamepad.
Szóval e szerinte döntsél szerintem!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Köszönöm, és szerinted melyiket vegyem, Logi F710 vagy Razer Onza Tournament?
0
0
0
0
Lizard avatar
hardX írta:
Logitech F710-ről vélemények?

Nekem f310 van, annyi a különbség h ebbe van rezgés meg vezeték nélküli, amúgy nagyon masszív jó gamepadok!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Logitech F710-ről vélemények?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Szeretnék venni a gépemhez új hangszórókat.Maximum 8-9 ezret tudnék rá költeni. Ti milyet ajánlanátok ebben az árfekvésben ? Előre is köszi 😀 Üdv
0
0
0
0
niteforce avatar
nekem 2 logi hangfalam van, az egyik egy S220 5 ezerért vettem, ahhoz képest nagyon állatul szól. 2 éves.
a másik egy logitech x 530 1 éves ez nem egyszer szól max vagy ahhoz közeli hangerőn, az erősítő bírja, nagyon jól szól, semmi baja egyiknek sem. csak ajánlani tudom őket.
0
0
0
0
hnemaria avatar
Tesómnak tönkrement egy logi 5.1 es hangfala, csak búg és búg 😞 1 éves sincs !

Ajánlom a Gigabyte M6900 as egeret, 4000 ft körüli áron, 3200 Dpi, és még szép is 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
[LINK]
Ezt érdemes elolvasni a hozzászólásokat is ebből kiderül hogy nem igazán jeleskedik a logi a hangfalkészítésben.
0
0
0
0
Sanchez avatar
Matyi10 írta:
zenére

Én ezt ajánlom: [LINK] Logitech Speaker System Z523. Nagyjából 16-22 ezer forint között mozog az ára.Nekemtöbb mint másfél éve van, és eddig még egy hibája sem volt.Nagyon szépen szól, és a basszusa is elég jó.
0
0
0
0
niteforce avatar
akkor 2.1-eset vegyél.

Z-623 elég jó hangcucc 40 K körül van, vagy még van amit kimsi99 ajánlott
0
0
0
0
niteforce avatar
ház venti: Thermaltake thunderblade ez van kékben is.

hangfalra mennyit szánnál? és zenére vagy filmre kéne inkább?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
mennyid van hangfalra? 30k körül edifier hcs2330 2.1 kitűnő választás gyönyörűen szól és jó basszusa van
0
0
0
0
Matyi10 avatar
ziasztok tudtok nekem ajánlani egy ház ventit elől a házba kék ledes-et? és tudnátok mondani jó hangfalakat?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Mionix Keid 20

Ez a neke való 😀
0
0
0
0
gytomi avatar
Hello!

Gamer headset vásárlás előtt állok, de nem tudom, hogy milyet vegyek.
A max. keret 10eFt!
0
0
0
0
philips20 avatar
valakinek nincs egy eladó Arctic Cooling Freezer 7 Pro ja ?
0
0
0
0
philips20 avatar
mondjuk az az érdeke hogy itt is van már optikai szál csak a téhomár bassza használni
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Synda írta:
Bl0ck írta:
Talmacsi írta:
hardX írta:
Talmacsi: T-nél nekönk 80 megás van asszem 5 ezer ft, diginél a 80 megás 4500
az jó és kb menyivel tölt le a torrent?

Papír forma szerint ha 80mb/s a letöltés, akkor az tölt 10mb/s, feltéve ha nincs korlátozva jobban...

Töredéke...

120Mb-os nettel Kb 10Mb/sec a letöltés,1Mb/sec a feltöltés 😉

25Mb-os net felett már kell az optikai szál,ahol nincs ott cumi van 😂

Akkor az profi munka lehet...
120mb-os net a 15-öt kéne vigye, jobb helyeken viszi is...
0
0
0
0
philips20 avatar
optiaki szál ? minek nekem kábelen jö naz 50 mb/s es net és az 50 helyett 54 et kapok 😃
0
0
0
0
DeXHerO avatar
most kapcsolok a T-nél kell a tv+a vezetékes telefon is nem ?
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Talmacsi írta:
hardX írta:

Papír forma szerint ha 80mb/s a letöltés, akkor az tölt 10mb/s, feltéve ha nincs korlátozva jobban...
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hardX írta:
0
0
0
0
_AsheXp avatar
0
0
0
0
gytomi avatar
Hello!

Bluetooth headsetek közül meiket ajánljátok ??
0
0
0
0
DeXHerO avatar
sziasztok bocsi hogy ide írok de más hova nem tudnám írni tudtok jó internetet ajánlani ami olcsó is meg gyors is mert a mostanival tele van a hócipőm.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Razer Imperator-ról vélemény??

Razer Charcarias az 2.2-es vagy 5.1-es??
0
0
0
0
matyosowski avatar
hát a 180°-os meg a 360°-osba nem tudom hogy mi van már de a régebbiekben rugóval volt megcsinálva az visszahúzás a kormányban. Lehet hogy még ma is úgy csinálják, újab kormányt még sosem láttam szétszedve 😀
0
0
0
0
foxbet avatar
niteforce írta:
matyosowski írta:
hát kormánynál nagyon oda kell figyelni hogy jót vegyen az ember. ahogy foxbet is írta szerintem is 15-20 e Fts kormány az már a jobb fajta. Ha valami olcsót vesz az ember akkor sem a konfigurálással van a baj hanem azzal hogy a tengely potmétere "elferdül" és nem lesz egyenesben a kormány csak ha vissza állítod, ami hogy is mondjam baromi nehéz ha fix a kormány tengely. Hozzáteszem hogy volt szerencsém kipróbálni egy Logitech G25 öt és mire azt beállítod pl egy NFS hez megőszülsz mert vannak olyan játékok amelyek nem komálják a manuális 6 sebességes váltót 😀

tudom milyen egy olcsó kormány egy genius speed wheel pro 5-öst akarok leváltani mert lötyög, és pontatlan, és törik és ronda és nem lehet beállítai és olyan a hangja mint egy traktor és karcos és UTÁLOM és genius minden genius "cuccom" tönkrement eddig bill, egér. hangkari, kormány, hangfal. soha többet nem veszek ilyen szart. egyszer olyan mérges lettem rá hogy a szoba másik végén lévő falhoz hozzávágtam.

Gondolom abba kenyér szervó van.😆 Mint a régi orosz traktorokba és teherautókba ott nem volt szervó hogy könyü legyen tekerni . Hanem ott a te erődből tekerted a kormányt.😃
0
0
0
0
_AsheXp avatar
maniacc: Nagyon tetszik 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
matyosowski írta:
hát kormánynál nagyon oda kell figyelni hogy jót vegyen az ember. ahogy foxbet is írta szerintem is 15-20 e Fts kormány az már a jobb fajta. Ha valami olcsót vesz az ember akkor sem a konfigurálással van a baj hanem azzal hogy a tengely potmétere "elferdül" és nem lesz egyenesben a kormány csak ha vissza állítod, ami hogy is mondjam baromi nehéz ha fix a kormány tengely. Hozzáteszem hogy volt szerencsém kipróbálni egy Logitech G25 öt és mire azt beállítod pl egy NFS hez megőszülsz mert vannak olyan játékok amelyek nem komálják a manuális 6 sebességes váltót 😀

tudom milyen egy olcsó kormány egy genius speed wheel pro 5-öst akarok leváltani mert lötyög, és pontatlan, és törik és ronda és nem lehet beállítai és olyan a hangja mint egy traktor és karcos és UTÁLOM és genius minden genius "cuccom" tönkrement eddig bill, egér. hangkari, kormány, hangfal. soha többet nem veszek ilyen szart. egyszer olyan mérges lettem rá hogy a szoba másik végén lévő falhoz hozzávágtam.
0
0
0
0
maniacc avatar
hardX írta:
Melyik jobb headset?

Roccat Kulo
Razer Carcharias
Steelseries Siberi V2 Black

És erről mi a véleményetek? Tudom hogy nem egy kategória a többivel de ez is jónak túnik és ha az én elvárásaimnak megfelel akkor inkább ezt venném meg mert olcsóbb:

[url]http://***/termekek/reszletek/7187_thermaltake_shk002ecbw_tt_esports_feher_shock/[/url]

Lambda Computer

Mionix Keid 20 -at nézd meg 😀 11k
0
0
0
0
matyosowski avatar
0
0
0
0
foxbet avatar
niteforce írta:
Sziasztok egy ilyen PC kormányt szeretnék venni :

[url]http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=83&PlatformID=5[/url]

erről van valakinek véleménye? megéri az árát? 15K -ba kerül

Én a kormányoknál úgy vagyok ha valami olcsot veszel ami 8 ezer Ft-be kerül azok nagyon gagyik meg ne lehet velük egyenesben tratnai a járművet mert a konfigurálást elég nehéz manulisan megoldani.
Ami már ilyen 15 ezer Ft-be azok már jók. Mert normálisan lehet irányitani és nem kell a játéknál a konfigurálással bajlodni hogy menyire legyen érzékeny felrakod a driver cd-t lévő cuccot és az automatikusan beállítja neked.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
szerintem itt [LINK]
és itt
[LINK]
kérdezd meg illetve a keresőbe írd be az adott cuccok nevét hogy ki miket írt róluk
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Melyik jobb headset?

Roccat Kulo
Razer Carcharias
Steelseries Siberi V2 Black

És erről mi a véleményetek? Tudom hogy nem egy kategória a többivel de ez is jónak túnik és ha az én elvárásaimnak megfelel akkor inkább ezt venném meg mert olcsóbb:

[url]http://***/termekek/reszletek/7187_thermaltake_shk002ecbw_tt_esports_feher_shock/[/url]

Lambda Computer
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
persze pl arctic F termékek kiválóak és 1000ft körül vannak. Tetszett ez az ultra szuper ledes kapcsolós isten... név😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hector maio írta:
beowulf írta:
a Simsonomba vegyek uj aksit vagy a gépemre költsem?? 😆

Ez kérdés? alap hogy Simsonba aksit 😆

simsonba elég 3 darab újratöltős AA elem 😆

amúgy jobban megéri a mezei olcsó hűtő mint az ilyen ultra szuper ledes kapcsolós isetn***a ventilátor?
0
0
0
0
gaspibazsi avatar
Heló! Valakinek volt már dolga vezeték nélküli fejhallgatóval? Működik rendesen? A jelenlegit eltörtem, újat akarok venni csak nem tudom milyet. Nem kifejezetten ilyen "gamer" fejest akarok, legfőképp zenehallgatáshoz szeretném használni.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok egy ilyen PC kormányt szeretnék venni :

[url]http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=83&PlatformID=5[/url]

erről van valakinek véleménye? megéri az árát? 15K -ba kerül
0
0
0
0