niteforce írta:
miért lenne szar ilyenben a 2.1?
Logitech S220 5 ezerért vettem ahhoz képest nagyon jól szól.
mert egyszerűen szarul szólnak, eltúlzott basszus, semmi szép magas hang...
15 ezer alatt sajnos jobbak a 2.0-ák, jóval jobbak
2.0-ánál 2 hangszórót kell abból a pénzből kihozni, amiből 2.1-nél 3-at, ebből jön h a 2.0-nál 1 hangszóróra több pénz jut és sokkal szebb hangzást tudnak kihozni belőle...
sokkal jobb 2.0-át lehet kapni ugyanazért az árért, de persze ez csak 15-20 ezres árkategória alatt igaz
Sziasztok.Szeretnék venni a gépemhez új hangszórókat.Maximum 8-9 ezret tudnék rá költeni. Ti milyet ajánlanátok ebben az árfekvésben ? Előre is köszi 😀 Üdv
nekem 2 logi hangfalam van, az egyik egy S220 5 ezerért vettem, ahhoz képest nagyon állatul szól. 2 éves.
a másik egy logitech x 530 1 éves ez nem egyszer szól max vagy ahhoz közeli hangerőn, az erősítő bírja, nagyon jól szól, semmi baja egyiknek sem. csak ajánlani tudom őket.
Én ezt ajánlom: [LINK] Logitech Speaker System Z523. Nagyjából 16-22 ezer forint között mozog az ára.Nekemtöbb mint másfél éve van, és eddig még egy hibája sem volt.Nagyon szépen szól, és a basszusa is elég jó.
sziasztok bocsi hogy ide írok de más hova nem tudnám írni tudtok jó internetet ajánlani ami olcsó is meg gyors is mert a mostanival tele van a hócipőm.
hát a 180°-os meg a 360°-osba nem tudom hogy mi van már de a régebbiekben rugóval volt megcsinálva az visszahúzás a kormányban. Lehet hogy még ma is úgy csinálják, újab kormányt még sosem láttam szétszedve 😀
matyosowski írta:
hát kormánynál nagyon oda kell figyelni hogy jót vegyen az ember. ahogy foxbet is írta szerintem is 15-20 e Fts kormány az már a jobb fajta. Ha valami olcsót vesz az ember akkor sem a konfigurálással van a baj hanem azzal hogy a tengely potmétere "elferdül" és nem lesz egyenesben a kormány csak ha vissza állítod, ami hogy is mondjam baromi nehéz ha fix a kormány tengely. Hozzáteszem hogy volt szerencsém kipróbálni egy Logitech G25 öt és mire azt beállítod pl egy NFS hez megőszülsz mert vannak olyan játékok amelyek nem komálják a manuális 6 sebességes váltót 😀
tudom milyen egy olcsó kormány egy genius speed wheel pro 5-öst akarok leváltani mert lötyög, és pontatlan, és törik és ronda és nem lehet beállítai és olyan a hangja mint egy traktor és karcos és UTÁLOM és genius minden genius "cuccom" tönkrement eddig bill, egér. hangkari, kormány, hangfal. soha többet nem veszek ilyen szart. egyszer olyan mérges lettem rá hogy a szoba másik végén lévő falhoz hozzávágtam.
Gondolom abba kenyér szervó van.😆 Mint a régi orosz traktorokba és teherautókba ott nem volt szervó hogy könyü legyen tekerni . Hanem ott a te erődből tekerted a kormányt.😃
matyosowski írta:
hát kormánynál nagyon oda kell figyelni hogy jót vegyen az ember. ahogy foxbet is írta szerintem is 15-20 e Fts kormány az már a jobb fajta. Ha valami olcsót vesz az ember akkor sem a konfigurálással van a baj hanem azzal hogy a tengely potmétere "elferdül" és nem lesz egyenesben a kormány csak ha vissza állítod, ami hogy is mondjam baromi nehéz ha fix a kormány tengely. Hozzáteszem hogy volt szerencsém kipróbálni egy Logitech G25 öt és mire azt beállítod pl egy NFS hez megőszülsz mert vannak olyan játékok amelyek nem komálják a manuális 6 sebességes váltót 😀
tudom milyen egy olcsó kormány egy genius speed wheel pro 5-öst akarok leváltani mert lötyög, és pontatlan, és törik és ronda és nem lehet beállítai és olyan a hangja mint egy traktor és karcos és UTÁLOM és genius minden genius "cuccom" tönkrement eddig bill, egér. hangkari, kormány, hangfal. soha többet nem veszek ilyen szart. egyszer olyan mérges lettem rá hogy a szoba másik végén lévő falhoz hozzávágtam.
Roccat Kulo
Razer Carcharias
Steelseries Siberi V2 Black
És erről mi a véleményetek? Tudom hogy nem egy kategória a többivel de ez is jónak túnik és ha az én elvárásaimnak megfelel akkor inkább ezt venném meg mert olcsóbb:
erről van valakinek véleménye? megéri az árát? 15K -ba kerül
Én a kormányoknál úgy vagyok ha valami olcsot veszel ami 8 ezer Ft-be kerül azok nagyon gagyik meg ne lehet velük egyenesben tratnai a járművet mert a konfigurálást elég nehéz manulisan megoldani.
Ami már ilyen 15 ezer Ft-be azok már jók. Mert normálisan lehet irányitani és nem kell a játéknál a konfigurálással bajlodni hogy menyire legyen érzékeny felrakod a driver cd-t lévő cuccot és az automatikusan beállítja neked.
Roccat Kulo
Razer Carcharias
És erről mi a véleményetek? Tudom hogy nem egy kategória a többivel de ez is jónak túnik és ha az én elvárásaimnak megfelel akkor inkább ezt venném meg mert olcsóbb:
Heló! Valakinek volt már dolga vezeték nélküli fejhallgatóval? Működik rendesen? A jelenlegit eltörtem, újat akarok venni csak nem tudom milyet. Nem kifejezetten ilyen "gamer" fejest akarok, legfőképp zenehallgatáshoz szeretném használni.
És niteforce ajánlod ezt a hangfalat??😀
Mivel én is gondolkozok majd egy olcsó hangfalon😀
persze ajánlom 5 K-t bőven megér ha csak ennyid van rá.
Mivel én is gondolkozok majd egy olcsó hangfalon😀
miért lenne szar ilyenben a 2.1?
mert egyszerűen szarul szólnak, eltúlzott basszus, semmi szép magas hang...
15 ezer alatt sajnos jobbak a 2.0-ák, jóval jobbak
2.0-ánál 2 hangszórót kell abból a pénzből kihozni, amiből 2.1-nél 3-at, ebből jön h a 2.0-nál 1 hangszóróra több pénz jut és sokkal szebb hangzást tudnak kihozni belőle...
sokkal jobb 2.0-át lehet kapni ugyanazért az árért, de persze ez csak 15-20 ezres árkategória alatt igaz
geniust nem ajánlom.
amúgy saját vidi az S220-ról.
jobban szól, telóval ilyen.
megjegyzem volt már 2.0-ás geniusom. SP-HF360X.
7 K-ba került, sokkal jobb az 5 ezres 2.1 ami a vidin is van.
És a genius még tönkre is ment...
Hát akkor a Razer-t fogom venni, mert a xbox-os kontroler épp hogy jobban tetszik 😀 köszi 😀
szívesen😉
Köszönöm, és szerinted melyiket vegyem, Logi F710 vagy Razer Onza Tournament?
Azért venném a logi-t mer nekem nem jön be az xbox kontroller formája, jobban készre áll a ps-es gamepad.
Szóval e szerinte döntsél szerintem!
Logitech F710-ről vélemények?
Nekem f310 van, annyi a különbség h ebbe van rezgés meg vezeték nélküli, amúgy nagyon masszív jó gamepadok!
a másik egy logitech x 530 1 éves ez nem egyszer szól max vagy ahhoz közeli hangerőn, az erősítő bírja, nagyon jól szól, semmi baja egyiknek sem. csak ajánlani tudom őket.
Ajánlom a Gigabyte M6900 as egeret, 4000 ft körüli áron, 3200 Dpi, és még szép is 😀
Ezt érdemes elolvasni a hozzászólásokat is ebből kiderül hogy nem igazán jeleskedik a logi a hangfalkészítésben.
zenére
Én ezt ajánlom: [LINK] Logitech Speaker System Z523. Nagyjából 16-22 ezer forint között mozog az ára.Nekemtöbb mint másfél éve van, és eddig még egy hibája sem volt.Nagyon szépen szól, és a basszusa is elég jó.
Z-623 elég jó hangcucc 40 K körül van, vagy még van amit kimsi99 ajánlott
hangfalra mennyit szánnál? és zenére vagy filmre kéne inkább?
Ez a neke való 😀
Gamer headset vásárlás előtt állok, de nem tudom, hogy milyet vegyek.
A max. keret 10eFt!
Talmacsi: T-nél nekönk 80 megás van asszem 5 ezer ft, diginél a 80 megás 4500
Papír forma szerint ha 80mb/s a letöltés, akkor az tölt 10mb/s, feltéve ha nincs korlátozva jobban...
Töredéke...
120Mb-os nettel Kb 10Mb/sec a letöltés,1Mb/sec a feltöltés 😉
25Mb-os net felett már kell az optikai szál,ahol nincs ott cumi van 😂
Akkor az profi munka lehet...
120mb-os net a 15-öt kéne vigye, jobb helyeken viszi is...
Papír forma szerint ha 80mb/s a letöltés, akkor az tölt 10mb/s, feltéve ha nincs korlátozva jobban...
Bluetooth headsetek közül meiket ajánljátok ??
Razer Charcarias az 2.2-es vagy 5.1-es??
Gondolom abba kenyér szervó van.😆 Mint a régi orosz traktorokba és teherautókba ott nem volt szervó hogy könyü legyen tekerni . Hanem ott a te erődből tekerted a kormányt.😃
Melyik jobb headset?
Roccat Kulo
Razer Carcharias
[url]http://***/termekek/reszletek/7187_thermaltake_shk002ecbw_tt_esports_feher_shock/[/url]
Lambda Computer
Mionix Keid 20 -at nézd meg 😀 11k
Sziasztok egy ilyen PC kormányt szeretnék venni :
[url]http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=83&PlatformID=5[/url]
Én a kormányoknál úgy vagyok ha valami olcsot veszel ami 8 ezer Ft-be kerül azok nagyon gagyik meg ne lehet velük egyenesben tratnai a járművet mert a konfigurálást elég nehéz manulisan megoldani.
Ami már ilyen 15 ezer Ft-be azok már jók. Mert normálisan lehet irányitani és nem kell a játéknál a konfigurálással bajlodni hogy menyire legyen érzékeny felrakod a driver cd-t lévő cuccot és az automatikusan beállítja neked.
és itt
[LINK]
kérdezd meg illetve a keresőbe írd be az adott cuccok nevét hogy ki miket írt róluk
Roccat Kulo
Razer Carcharias
[url]http://***/termekek/reszletek/7187_thermaltake_shk002ecbw_tt_esports_feher_shock/[/url]
Lambda Computer
a Simsonomba vegyek uj aksit vagy a gépemre költsem?? 😆
Ez kérdés? alap hogy Simsonba aksit 😆
simsonba elég 3 darab újratöltős AA elem 😆
amúgy jobban megéri a mezei olcsó hűtő mint az ilyen ultra szuper ledes kapcsolós isetn***a ventilátor?
[url]http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=83&PlatformID=5[/url]