Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheRampard avatar
Indítsd újra a steamet. Nekem is volt ilyen, de így megoldotta. Valami olyasmit írt ki, hogy nem sikerült csatlakozni, meg a Steam klienst nem sikerült elérni.
0
0
0
0
MMPORG avatar
hello, én feltelepítettem a jumurdzsák gyűrűje c. játékot (ár nagyon hiányzott), és feltelepítem, minden OK, aztán elindítom és egész egyszerűen kilép. semmi error/hibaüzenet. letöltöttem két db. patchet is hozzá, kompatibilitást meg ilyeneket ellenőriztem/váltogattam (mert hát 2006-os játékról van szó), de még mindig semmi. javaslatokat előre is köszönöm
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
szeretem az ilyet, amikor rettento pontosan leirjak a problemat es megoldast varnak ra, meg azt, hogy mi tortent 😃
0
0
0
0
grafi97 avatar
teljesen meghülyült a steam-em. nem indulnak a steames játékok. MI A FISZ VAN?
0
0
0
0
BRUgamer avatar
akurva eletbe tomhogy nemszabadnakaromkodni de akoris a kurva eletbe hogy a ***omat a kurva laptopjaba me mingyar megfogom oszt berakom a kukaba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najo nem ofolok kosz mindent habor

(u.i.:A KURVA ELETBE A LAPTOPAL)
0
0
0
0
no avatar
ha az 1 nem megy akkor a 2 se fog:S
0
0
0
0
BRUgamer avatar
ooooooooooooooooooo es mas crysis-tamogat (mindegy crysis 1 vagy 2 csak jacam valamejkeg mert mindegyik nagyon tetszik
0
0
0
0
no avatar
crysisnál ezt irja

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported.

remélem nem kell forditani
de amugy azt irja h talán mükszik de nem támogatja
integrálton apszlut nme indul
0
0
0
0
BRUgamer avatar
igen a laptopon probaltam😀

szerk: nem tom hogy tamogatja-e (Ati Mobility Readon HD 5650)
0
0
0
0
no avatar
BRUgamer írta:
sziasztok az lene a problemam hogy mikor elinditom a crysis warhead-et elindul de utana nem ad ki semit csak fekete hatert es a cursort (egeret) mit lehet teni VGA driver frisites? es anak is orulnek ha megmondanatok hogy hogy kel azt csinalni mwert meg soha nem csinaltam kosz 😀

ezt a laptopon probáltad?
mert lehet a vga-ja nem támogatja a crysist
0
0
0
0
BRUgamer avatar
sziasztok az lene a problemam hogy mikor elinditom a crysis warhead-et elindul de utana nem ad ki semit csak fekete hatert es a cursort (egeret) mit lehet teni VGA driver frisites? es anak is orulnek ha megmondanatok hogy hogy kel azt csinalni mwert meg soha nem csinaltam kosz 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
ticalpzs írta:
helló. már megint én 😀
van egy leadtek winfast pvr2000 tv tuner kártyám, és az a gondom vele, hogy nem látja a rendszer. felraktam az everest nevű programot, ami érzékeli a hardvert. töltöttem le hozzá drivert (http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=20&g=50&a=905), csak ezt találtam, elvileg vistás, de nincs más. már a 64 bites win7-et is lecseréltem 32 bitesre, hátha működik ,de amikor felrakom a drivert, akkor nincs sem a start menüben, sem a program filesban, még ha rákeresek, sem találja a rendszer, de a programok eltávolítása listában viszont szerepel. lényeg, hogy nem működik.
tud valaki segíteni? mert már nagyon nem vágom, hogy mivan.

ha nem ismeri fel, akkor annak konyec.
0
0
0
0
hnemaria avatar
xperia1997 írta:
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha azt írja itt hogy azért nem fog indulni,mert a pixel shader verzióm kicsi,akkor azzal mit csináljak?Új kell vagy van más megoldás is?😲😲

persze hogy azt irja hoy kicsi. csak annyit adtál meg a gépedből hogy Athlon proci meg milyen op rendszer.
ezzel nemérsz semmit
igy aztloátja az oldal hogy pixel shader verziod :0, vagyis nincs is videokari a gépedben, nincs benne vinyo, nincs alaplapod, nincs monitorod , directx ed 0, stb...
kicsit részletesebben töltsd ki a géped adatlapját, ha nemérstesz hozzá, kérj meg valakit, külömben semmit sem érsz a gépigényekkel....
0
0
0
0
pomrum avatar
xperia1997 írta:
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha azt írja itt hogy azért nem fog indulni,mert a pixel shader verzióm kicsi,akkor azzal mit csináljak?Új kell vagy van más megoldás is?😲😲
Itt már nincs mese kénytelen leszel új videokártyát venni.
0
0
0
0
xperia1997 avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
ticalpzs avatar
helló. már megint én 😀
van egy leadtek winfast pvr2000 tv tuner kártyám, és az a gondom vele, hogy nem látja a rendszer. felraktam az everest nevű programot, ami érzékeli a hardvert. töltöttem le hozzá drivert (http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=20&g=50&a=905), csak ezt találtam, elvileg vistás, de nincs más. már a 64 bites win7-et is lecseréltem 32 bitesre, hátha működik ,de amikor felrakom a drivert, akkor nincs sem a start menüben, sem a program filesban, még ha rákeresek, sem találja a rendszer, de a programok eltávolítása listában viszont szerepel. lényeg, hogy nem működik.
tud valaki segíteni? mert már nagyon nem vágom, hogy mivan.
0
0
0
0
cseszka avatar
😉
ticalpzs írta:
cseszka írta:
Üdv.Innen tudod frissiteni az alaplapod driverét,csak válaszd ki az oprendszered,és már töltheted is le.
http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?product=1&model=P5K/EPU

na ezt nem találtam meg 😀
köszönöm.

Szivesenn!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ticalpzs írta:
Superlompos írta:
ticalpzs írta:
sziasztok!
Az a gondom, hogy nem tudom felrakni az alaplap driver-jét, mert a driver cd valamiért nem működik. Próbáltam neten keresni drivert, de nem találtam. Az alaplapom: asus p5k epu típusú.
Amúgy néhány játék nem indul el a telepítés és crackkelés után. A hiba mindig az, hogy valami *.dll hiányzik. Gondolom az alaplap driver hiánya okozza a gondot. Tud valaki segíteni?

A dll fájlok az grafikus pluginok, amit le tudsz tölteni a www.dll-files(comos) oldalról. 😆 Beírod a keresőbe, hogy melyik dll fájl hiányzik, és akkor kiadja azt és letöltöd, majd amit letöltöttél berakod a C/windows/System32-be, vagy a játék főkönyvtárába. 😆

köszi 😀 amúgy a dll fájlok nem függnek az op. rendszertől, vagy a hardverektől?

Nem! Nyugodtan letöltheted. 😆
0
0
0
0
ticalpzs avatar
cseszka írta:
Üdv.Innen tudod frissiteni az alaplapod driverét,csak válaszd ki az oprendszered,és már töltheted is le.

na ezt nem találtam meg 😀
köszönöm.
0
0
0
0
ticalpzs avatar
Superlompos írta:
ticalpzs írta:
sziasztok!
Az a gondom, hogy nem tudom felrakni az alaplap driver-jét, mert a driver cd valamiért nem működik. Próbáltam neten keresni drivert, de nem találtam. Az alaplapom: asus p5k epu típusú.
Amúgy néhány játék nem indul el a telepítés és crackkelés után. A hiba mindig az, hogy valami *.dll hiányzik. Gondolom az alaplap driver hiánya okozza a gondot. Tud valaki segíteni?

A dll fájlok az grafikus pluginok, amit le tudsz tölteni a www.dll-files(comos) oldalról. 😆 Beírod a keresőbe, hogy melyik dll fájl hiányzik, és akkor kiadja azt és letöltöd, majd amit letöltöttél berakod a C/windows/System32-be, vagy a játék főkönyvtárába. 😆

köszi 😀 amúgy a dll fájlok nem függnek az op. rendszertől, vagy a hardverektől?
0
0
0
0
cseszka avatar
ticalpzs írta:
sziasztok!

0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ticalpzs írta:
sziasztok!

0
0
0
0
ticalpzs avatar
sziasztok!
0
0
0
0
Speper avatar
Sziasztok!

Egy progit azért nem tudok futtatni, mert egy fájlt folyamatosan töröl a vírusírtóm. Kérdésem az lenne, hogy a NOD32 3. verziójában hol tudom kivételbe helyezni a kívánt könyvtárat?
0
0
0
0
no avatar
nooel írta:
Sziasztok.
Hamachi 2.0.3.89 et használunk a tesómmal.LANba szeretnénk tolni egymás ellen a MW2 multit.Külön-Külön tudunk játszani.Hamachiba mikor ő nézi a nevemre jobb kat és "pingelés" akkor neki jó de akkor én akarom őt akkor csak "A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül".Ezt hogy lehetne megoldani hogy nekem mikor én pingelem jó legyen?előre is köszönöm.

Lehet hogy virusirtó, tűzfal vagy valami ilyesmi blokkolja. És ugyanazok a beállitások mindkettőtöknek? Gateway, adapter beállitások meg magán a hamachin belül.
0
0
0
0
Toma97 avatar
A GTA IV miután bejelentkezek és rámegyek a play után nemindul
0
0
0
0
nooel avatar
Sziasztok.
Hamachi 2.0.3.89 et használunk a tesómmal.LANba szeretnénk tolni egymás ellen a MW2 multit.Külön-Külön tudunk játszani.Hamachiba mikor ő nézi a nevemre jobb kat és "pingelés" akkor neki jó de akkor én akarom őt akkor csak "A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül".Ezt hogy lehetne megoldani hogy nekem mikor én pingelem jó legyen?előre is köszönöm.
0
0
0
0
Speper avatar
Hello!

Van egy Bluetooth-om, amit USB-n keresztül csatlakoztatok a géphez, és egy vezeték nélküli fülesem is. A gond az lenne, hogy a vevő, és a füles között létrejön a kapcsolat, a windows még látja is az eszközt, azonban a füles helyett a rendes nagy hangszóró szólal meg. Hogyan kell azt beállítani, hogy a füles szóljon? Mindez windows xp alatt! A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Sziasztok !!!!
azt szeretném kérdezni , hogy van egy Sony DVD-R Lemezem arra kiakarok irni filmeket és amikor a neronál felpakoltam a filmeket rámeek hogy irás

CD IRÁS HIBA : 2,4X (3 324 KB/s) és ott amikor irja hogy milyen dvd-kel lehetne irni akkor nincs ott hogy DVD-R :S akkor nem lehet kiirni ? Hellp!!!! mert más dvd-kel simán sikerül mindig de ezzel vmiért nem !!
0
0
0
0
Adam996 avatar
nekem is pont a hot pursuitnál van ez ebbe már tapasztalt vok 😆
szerk: Regedit-ben kell trükközni:
Startmenü-futtatás,beirod h regedit,enter,és belemész a rendszer leirö adatbázisba.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Need for Speed(TM) Hot Pursuit

Itt valoszinüleg az install dir mappa nemjolvan megadva vagy meg sincs.Itt az install dir re 2x katt és megadod az nfs11.exe helyét,ahova telepitetted a játékot,pl:E:/games/NFS... majd bezárod,és megprobálod elinditani,ha ez nemsegit akkor probálj meg mással,de tuti itt lesz valahol a baj,jártam már igy. ezt már nekem is írták vagy ez a hiba meg a crack lehet ezek a játékok már olyan levédettek lapozz vissza 1oldalt és nézd végig ott vanna a tippek
0
0
0
0
B-Dog66 avatar
hello valaki tudna segiteni, letöltöttem a nfs hot pusuitot de nem akar elindulni mind csak ez jön be
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: NFS11.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 00000000
Fault Module Name: NFS11.exe
Fault Module Version: 1.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00440a83
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

a rendszerem az pedig Athlon II x2 240, 4gb ram ati x1900xtx
vagy talán kissé gyenga procim v vidi kártyám?
0
0
0
0
bobbycfc avatar
Vackneb:Azért nem tudsz hozzá adni a ramból, mer a videókártyát csak ennyire lehet húzni!!
0
0
0
0
no avatar
Hali! Most vettem Fujisu Lifebook AH530-as laptopot és integrált a grafkártyája... De valami érdekesség folytán nem lehet a BIOS-ban hozzáadni a Ram-ból egy dekát se (128-at használ a 2GB DDR3-asból). Hogyan lehetne legalább 512re felhúzni a kártyát?
Remélem tud valaki segtani nékem... 😃

Gépem adatai
0
0
0
0
sunny474 avatar
örülök h segíthettem😀
0
0
0
0
Krinya15 avatar
sunny474, köszönöm szépen! az volt a probléma amit írtál, viszont csak RAID volt meg SATA... SATA-ra állítottam és egyből jó lett 😀 mégegyszer köszönöm szépen
0
0
0
0
sunny474 avatar
FBalint: ez a HP lapódnál van?mert ha igen sajnos ATI-nál nemvágom mivel haveromnak is pont ilyen h max felbontáson kívül mindent levág és nemtom h lehetne megoldani de az tuti h kariddal nincs baj viszont pl Nvidia-ánál ezt úgy lehet megoldani h Control panelnél: Adjust Desktop size and Position/és ott vannak ilyen lehetőségek és NVidia méretezés használata......Esetleg Ati-nál próbáld meg Catalyst Centerbe hátha van ilyen.Jobbat nemtok
0
0
0
0
sunny474 avatar
asszem vhol biosba van vmi beállítás h pl IDE,Raid,AHCP vagy nemtom és ott minden féle képpen IDE-n kell lennie...nekem lapómnál ezért nemment fel XP anno és a winfos7 meg felment szal lehet nálatok is ez a gond
0
0
0
0
Krinya15 avatar
nekem az lenne a problémám, hogy egyik barátom megkért hogy csináljam meg a gépét... oké, összeszereltem. DE! fel akarok telepíteni az XP-t és a betöltés után azt írja hogy nincs benne winyó.... Win7-et megpróbáltam feltepíteni, az gond nélkül felment. aki tudja az okát hogy az XP miért nem megy fel az kérem írja le. köszönöm
0
0
0
0
FBalint avatar
Így néz ki az oprendszer, ha leveszem a képernyőfelbontást:
http://kepkezelo.com/images/wagg599vsyp2hi0u7obk.jpg
0
0
0
0
Adam996 avatar
az nem lehet hogy a vga hibás??
0
0
0
0
zsolo avatar
hogyan?? tedd le a felbontást kicsire, és úgy indítsd el a játékot
0
0
0
0
FBalint avatar
Ha a monitor felbontását állítom, akkor az oprendszer is kis ablakban jelenik meg :S
0
0
0
0
zsolo avatar
va, át kell állítani nagyobb Hz-re,ha van olyan beállítás a játékban, vagy miután játékot elindítod, vedd le a monitor felbontást kicsire, 800*600-ra pl...
0
0
0
0
FBalint avatar
Sziasztok! A problémám a következő:
Csak 1366x768-asban jók a játékok, mert akkor kihúzza a képernyő szélére is a gép.
De ha a felbontást lejjebb veszem, pl. 1024x768-ra, akkor egy kis, a felbontásnak megfelelő méretben, azaz egy 1024x768-as felbontású ablakban megy a játék, a maradék helyet fekete színnel kitöltve 😢

Van erre valami gyógymód?
0
0
0
0
Adam996 avatar
cseszka:hiába csinálom meg ne jó pedig jól van megadva :/ a procimból meg 1 játék miatt ne akarok kivenni 1 magot 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
hector maio írta:
hali tudnátok segíteni az a probléma hogy leszedtem az nfs hotpursuitot és indulás helyett hibaüzenet jön ezt írja

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Application Name: Nfs11.exe
Application Version: 0.2.0.125
Application Timestamp: 4c981f99
Fault Module Name: unknown
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 06576259
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038

mért van 2-őt is leszedtem mind a kettőre ezt írja HELP! köszi 😀

Regedit-ben kell trükközni:
Startmenü-futtatás,beirod h regedit,enter,és belemész a rendszer leirö adatbázisba.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Need for Speed(TM) Hot Pursuit

Itt valoszinüleg az install dir mappa nemjolvan megadva vagy meg sincs.Itt az install dir re 2x katt és megadod az nfs11.exe helyét,ahova telepitetted a játékot,pl:E:/games/NFS... majd bezárod,és megprobálod elinditani,ha ez nemsegit akkor probálj meg mással,de tuti itt lesz valahol a baj,jártam már igy.
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
hector maio írta:
oké kösz😃 de akkor 1magos lesz a procim??

Hát, a proci kémagos marad, csak éppenséggel 1 magot fog használni. Persze ezt később oda vissza lehet állítani. Tehát ha befejezted a NFS-es pályafutásod, akkor visszaállíthatod.
0
0
0
0
Adam996 avatar
oké kösz😃 de akkor 1magos lesz a procim??
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció