Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
JohnDoe89 avatar
Szerintetek Iphone 5s vagy Galaxy S5? Mind kettő tetszik.
0
0
0
0
gisti avatar
na változott a terv 😀 ugy tünik Z3-mas lesz és azt eladom és egy kisebbet veszek abbol + 1 vga
0
0
0
0
gisti avatar
én most vezek egy xperia z2 est mert ajánlották még a nokia lumnia 735 öt is de szerintem z2-es lesz belöle
0
0
0
0
rtitusz avatar
Nexus 5 vagy LG G2-t tudom ajánlani.
0
0
0
0
nesteaa avatar
Telefon vásárlás elött állok, tudnátok segiteni?

Max 80.000 Ft és a jó képeket csináljon, az előlapi kamera nem vga legyen és 1.3 mp-nél nagyobb. Most M2-m van, fél éve, megbántam h megvettem.
0
0
0
0
tihanz6 avatar
37.900 Gigabyte Gsmart Arty A3 ! Kiváló telefon !! 8mpx lamera 4 mag 1 Gb ram 5" <3
0
0
0
0
no avatar
39-ért például kártyafüggetlenül ott a Lenovo A536 is.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Fanni96, új vagy használt telefont szeretnél?
0
0
0
0
no avatar
Ömmm... Milyen telefont vegyek?? Igényeim: Legyen okostelefon,nagymemória,min 5 megapixeles kamera. ,max 40 ezer. 😲
0
0
0
0
Angelors avatar
S4-est olyan 60-65 ért vesztegetik hardveraprón. Szerintem 75 ért újonnan egész jó ajánlat.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valakinek véleménye a Galaxy S4-ről 75-be? Annyiért már kapni jobbat is?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Ha megengedheted magadnak vehetsz újan is 😀
0
0
0
0
mortou4 avatar
HyperxPlus: Kösz a választ, de miért irogatod, hogy sp használtan? Miért használtan?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Sony Xperia Z1 Compact-ot vettem kb 2-3 hete, nagyon jó telcsi, eddig minden game-et visz maxon akadás mentesen, oké van is benne kakaó meg persze 90k körül van de én nem bántam meg! 😉 AnTuTu BM:42290
0
0
0
0
no avatar
Galaxy S3 Neo-t ajánlom én 😀 Most lett a családba egy nem rossz ugyanaz a hardver mint az M2 be csak picit több ram, meg a CPU magasabb órajelen üzemel. Vagy ezenkívül esetleg még ott az Xperia SP használtan amibe Adreno 320 van és nem gyenge 2 magos az se.

Ha mindenképpen innen kell telo akkor ajánlom az M2-t vedd. Lenovo az szar MediTek cpu vanbenne, SmartPhone tesóval együtt amibe egy gagyi grafikus gyorsító is van.

De az Xperia SP-t ajánlom használtan össze vissza pofozza őket tesztekbe 😀
0
0
0
0
mortou4 avatar
Helló, na össze szedtem egy kis pénzt és ezeket néztem:
Sony Xperia M2 LTE D2303 + LG L90 Dual D410 + Lenovo A859 + ConCorde SmartPhone 5005
Ezek közül melyik lenne a legjobb szerintetek?
0
0
0
0
lase922 avatar
Valakinek véleménye lumia 535-ről ?
Mármint olyannak akinek van 😃
0
0
0
0
Parallel99 avatar
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a jó álapotban levő 2 éves Sony Xperia S telefonomat.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Dave, kösz hogy hozzászóltál a dologhoz akkor legalább nem lesz rosz vétel! 😉

U.I. : Nah tegnap délután rendeltem ma délelőtt már ki is hozta a DHL 😉
Jó teló,nagyon gyors! még csak tanulgatom a kezelését,és jelen pillanatban megy rá a legújabb szoftver.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Ha sony-t vennék csak is z1 compact.Főleg a kezelhető méret és relative erős hw miatt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
egyik haverom kérdeztem neki Z2 je van de aszonta megbánta hogy nem maradt a samsungnál S4-e volt mert a sony é sokszor lefagyott,de remélem ez nem mindeggyikre igaz, mert igazából a tesztekből kommentekből csak a jót hallom a Z1 Compactról. szoval mint mondtam remélem nem bánom meg 😃 majd a héten kiderül ha megjön majd írok!
0
0
0
0
R0x0r avatar
Igen, én is azt vettem volna 😆 Az elég ***a bár nekem nem fért bele úgyhogy maradok a Nokia-nál 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
Értem és nagyon köszönöm a választ, én most kinéztem magamnak a Sony Xperia Z1 Compact-ot ami brutálisan jó játékra ahogy nézem a teszteket meg kommenteket, kamerája is jó szép a kijelzője szóval egy nagyon jó választásnak tartom esetleg vélemény? 285€-ért tudnok hozzá jutni sztem ez elég jó ár egy ilyen erős hárdverrrel rendelkező telefonért

No mind1, mostmár megrendeltem a Z1 Compact-ot! napokon bellül itt lesz.Remélem nem bánom meg! 😃

[LINK]
0
0
0
0
R0x0r avatar
bukta2: A legfőbb szempontok (szerintem) a RAM mennyisége, a processzor, és a grafikus meghajtó. Attól hogy valami drága nem feltétlenül jó. Szerintem Android abból a szempontból jó hogy rá tudsz tenni ingyen külső forrásokból játékot, de a rendszer nagyon sok RAM-ot kér. Igazából én ezért is maradok a Windows-nál mert kevésbé rendszerigényes. Remélem segíthettem 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
igazából telefon vásárlásnál ha játékra szeretné az ember mik a főbb szempontok? a "minnél drággáb annál jobb"-on kívül. 😀
0
0
0
0
R0x0r avatar
Sziasztok, Lumia 730-ról vélemény? A napokban készülök megvásárolni és kíváncsi vagyok hogy mik a tapasztalatok vele, narancssárga színbe venném mert az úgy jó 😃 Nagyon csúszós a hátlapja?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv, 30E-től olyan max 40E-ig keresek Androidos telót 4 magos procival 1gb ram al és szép kijelző illetve kamerával, márka nem számít azse baj hogy ha noname.
0
0
0
0
no avatar
mortou: Nagyon sürgős lenne? Mert én még mindig azt tanácsolnám (főleg alsó- és középkategóriában) hogy várj néhány hónapot, amíg jönnek használható Lollipopos telefonok.
0
0
0
0
mortou4 avatar
Hehe... de vicces. 😆 azért két hétig nem hiszem, hogy bírná max, ha nem nyúlsz hozzá.
0
0
0
0
Genesis1919 avatar
Nokia 105, annak akár 2 hétig is bírja az aksija. Igaz nincs Android, csak telefonálásra alkalmas.😆
0
0
0
0
mortou4 avatar
Sziasztok! Megint visszatértem a telefon vásárlás ötletéhez. 😃 Nyilván minél jobbat, jobb áron. 40E lenne rá és androidos legyen, egy jó aksival, mert az a mostaninál nagyon vacakol alig bírja egy napig. Mit ajánlotok?
0
0
0
0
Player123 avatar
Rendben,akkor majd elmegyek aztán megnézem mekkora,aztán ha jó a nagysága szerintem meg is veszem.Köszönöm a válaszod.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Player123, hogy a nagysága megfelelő-e azt szerintem csak Te tudod eldönteni. Ha neked megfelelő az a méret akkor vedd meg, mert általános felhasználásra jó választás.
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok!

Szerintetek a Samsung S4 Mini megéri az árát,lehet rajta netezni,játszani,skype stb... akadás nélkül?Megfelelő a nagysága?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Sziasztok. Egy samsung galaxy note 2 mennyire jó telefon most?
0
0
0
0
no avatar
sanyi236: esetleg egy Nexus készüléket
0
0
0
0
sanyi236 avatar
Sziasztok vennek magamnak egy uj telefont es szeretnem kikerni a velemenyeteket en egy samsung galaxy s3 neo-ra gondoltam.Egy 70000 arkategoriaban mit tudnatok ajanlani ?
0
0
0
0
gaboka130 avatar
Hol vettel lg3s-t 60 ezerert?
0
0
0
0
no avatar
Hát ha Androidos telefont akarnék (egyébként akarok) venni, akkor megvárnám a jövő év elejét. Nem kell sok ész hozzá, hogy belássuk: nem karácsonykor jönnek ki az új dolgok. Mivel Androidnál lényeges lesz a Lollipopra (5.0) váltás, ezért én mindenképpen megvárnám 2015-öt vagy maximum olyat vennék, ami már biztosan megkapja az új verziót.
Aztán meg még lesz egy Project Ara, ami megint egy másik történet...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Galaxy ace 4-ről vélemények? esetleg más telefon ilyen árban?
0
0
0
0
Hungarianication87 avatar
Hagyd ezeket a kínai, kínai-francia xarokat, most vettem LG G3 S-t, nagy királyság. Kolega Alcateljét (nemtom milyen, de vmi új fajta, 5", HD kijelző), 2x rakta töltőre 8 óra alatt, én úgy hogy levettem 50%ra a fényerőt, vagy 5-6 órát tuti nyüstöltem játékkal+ nettel és 25% aksival mentem haza, ami szerintem nem rossz. Gyors, fain fényképek, 60000ért nem nagyon lehet belekötni szerintem.
0
0
0
0
gaboka130 avatar
xiaomi redmi 1s vagy alcatel onetouch idol 2s?
0
0
0
0
no avatar
A Blackberryről fogalmam sincs, az F6 viszont egész jól összerakott telefon.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Melyik jobb BlackBerry Z10 vagy LG D505 Optimus F6???
0
0
0
0
Valtikavok avatar
LG l70

VAGY

Vodafone Smart 4 TURBO?
0
0
0
0
gaboka130 avatar
Sziasztok
Valaki vásárolt már mobileman-nál telefont? ha igen légyszi írjon róla hogy milyen eladó
Előre is köszi!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Szerintetek a felsorolt telók közül melyik a leg sokoldalúbb, legjobb választás?
Samsung S5,
HTC One M8,
Galaxy Note 3,
LG G3,

Ha tudtok még hasonló méretben, árkategóriában alternatívát mondani, nyugodtan jöhet.
0
0
0
0
LightLeach avatar
Van Helsing 25!
ÉN a helyedben az xperiát választanám, mert havernak LG-je van, és már nagyon-nagyon sokszor megbánta, hogy megvette, nekem z3-am van, és le nem cserélném 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció