Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Max 80.000 Ft és a jó képeket csináljon, az előlapi kamera nem vga legyen és 1.3 mp-nél nagyobb. Most M2-m van, fél éve, megbántam h megvettem.
Ha mindenképpen innen kell telo akkor ajánlom az M2-t vedd. Lenovo az szar MediTek cpu vanbenne, SmartPhone tesóval együtt amibe egy gagyi grafikus gyorsító is van.
De az Xperia SP-t ajánlom használtan össze vissza pofozza őket tesztekbe 😀
Sony Xperia M2 LTE D2303 + LG L90 Dual D410 + Lenovo A859 + ConCorde SmartPhone 5005
Ezek közül melyik lenne a legjobb szerintetek?
Mármint olyannak akinek van 😃
U.I. : Nah tegnap délután rendeltem ma délelőtt már ki is hozta a DHL 😉
Jó teló,nagyon gyors! még csak tanulgatom a kezelését,és jelen pillanatban megy rá a legújabb szoftver.
No mind1, mostmár megrendeltem a Z1 Compact-ot! napokon bellül itt lesz.Remélem nem bánom meg! 😃
[LINK]
Szerintetek a Samsung S4 Mini megéri az árát,lehet rajta netezni,játszani,skype stb... akadás nélkül?Megfelelő a nagysága?
Aztán meg még lesz egy Project Ara, ami megint egy másik történet...
Galaxy ace 4-ről vélemények? esetleg más telefon ilyen árban?
Melyik jobb BlackBerry Z10 vagy LG D505 Optimus F6???
VAGY
Vodafone Smart 4 TURBO?
Valaki vásárolt már mobileman-nál telefont? ha igen légyszi írjon róla hogy milyen eladó
Előre is köszi!
Szerintetek a felsorolt telók közül melyik a leg sokoldalúbb, legjobb választás?
Samsung S5,
HTC One M8,
Galaxy Note 3,
LG G3,
Ha tudtok még hasonló méretben, árkategóriában alternatívát mondani, nyugodtan jöhet.
ÉN a helyedben az xperiát választanám, mert havernak LG-je van, és már nagyon-nagyon sokszor megbánta, hogy megvette, nekem z3-am van, és le nem cserélném 😀