Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
molfer98 avatar
Szerintem édeklődj a prohardveres fórumon 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Le lehet minden programot menteni és ugyan onnan folytatódhat.
0
0
0
0
Adam996 avatar
molfer98 írta:
Játékok alatt lassabb Meg amikor gépelek akkor is lassabb:/

Ez furcsa mert az támogatja a 2 magot :S Hát akkor lehet hogy hagyom így legalább a játék mentések is megmaradnak 😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
Játékok alatt lassabb Meg amikor gépelek akkor is lassabb:/
0
0
0
0
Adam996 avatar
molfer98 írta:
hector maio írta:
Hali van egy Sony Xperia U-m 2.3.7. (GingerBread)
és tudom hogy van rá ICS de amikor frissíteni akarom Sony PC Companion 2.1-el de azt írja ki hogy a telefonja napra kész. Amikor csak 2.3.7.-es droid van rajta... És ha telón szoftver frissítésre kattintok akkor is ez van :S valaki valami tipp?

https://www.kepfeltoltes.hu/130107/1001570060N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

Szerintem ne rakd fel a 4.0-t. 2.3.7-el sokkal jobban jársz. Amúgy ha valami kell akkor szerintem itt érdeklődj 😀 :http://prohardver.hu/tema/re_sony_xperia_u_a_kis_herceg/hsz_1-50.html

Oké köszi de mi a baj a 4.0.4.-el?😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
hector maio írta:
és tudom hogy van rá ICS de amikor frissíteni akarom Sony PC Companion 2.1-el de azt írja ki hogy a telefonja napra kész. Amikor csak 2.3.7.-es droid van rajta... És ha telón szoftver frissítésre kattintok akkor is ez van :S valaki valami tipp?

Szerintem ne rakd fel a 4.0-t. 2.3.7-el sokkal jobban jársz. Amúgy ha valami kell akkor szerintem itt érdeklődj 😀 :http://prohardver.hu/tema/re_sony_xperia_u_a_kis_herceg/hsz_1-50.html
0
0
0
0
Adam996 avatar

0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII írta:
htcevo3d írta:
a navigonnal csak az a baj,ahova akarok menni,pont azt a helyet meg sem talalja.mintha az a hazszam nem is letezne.a sygic mondjuk megtalalta.csak melyik navigalna rendesen.na az a kerdes.igo fent volt nekem,valah.az nem tetszett.mondjuk meg egyiket sem hasznaltam a 3bol,mert eddig en mindig a symbianos garmint hasznaltam,es meg most is azzal mennek,mert sok helyen voltam mar azzal,es soha nem csalodtam benne,csakhat most sajna nincs nalam,es rakenyszerulok az androidra

Nehogy már ez problémát jelentsen. utcát megtalálja, nem? Legfeljebb végigmész és nézed a házszámokat.

azzal csak az volt a baj,h.a neten neztem,es a hazszam miatt total mashol volt a 2.pontosabban pl.az 1-2 hazszam nem egymas mellett volt.vagyis nekem a navigon nem ugy jelezte.de nem baj,mar megjartam pestet is.problema nelkul,tokeletesen pontosan mutatott mindent,es a sygicet hasznaltam.lehet valamikor kiprobalom a navigont is.de a sygic elso hasznalatra tokeletesen mukodott.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
htcevo3d írta:
a navigonnal csak az a baj,ahova akarok menni,pont azt a helyet meg sem talalja.mintha az a hazszam nem is letezne.a sygic mondjuk megtalalta.csak melyik navigalna rendesen.na az a kerdes.igo fent volt nekem,valah.az nem tetszett.mondjuk meg egyiket sem hasznaltam a 3bol,mert eddig en mindig a symbianos garmint hasznaltam,es meg most is azzal mennek,mert sok helyen voltam mar azzal,es soha nem csalodtam benne,csakhat most sajna nincs nalam,es rakenyszerulok az androidra

Nehogy már ez problémát jelentsen. utcát megtalálja, nem? Legfeljebb végigmész és nézed a házszámokat.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Ez (számomra egy örök relytély hogy miért nem engedi leszedni.
Max anyit lehet csinállni hogy letörlöd a Google Play frisítését. (Alkalmazások kezelése) És lesz belőle market ujrainditod a telefont bekabcsolod és magát frisiti a market play ra. Szerintem ez lesz a baj.

1 Próbát megér.
0
0
0
0
humagyar avatar
Garnett94 írta:
Nekem van egy olyan problémám, hogy le akarok tölteni egy app-ot(Boston Celtics hivatalos alkalmazását, 4 mega) a Google Play-ről, de azt írja ki, hogy nincs elegendő helyem pedig telón van 45 mega, memóriakártyán pedig 500 mega. + Facebook, Youtube, Twitter, Google Chrome és még pár alkalmazást már több hete nem frissíti, hasonló kiírással, mint a Celtics app-nál.

Telóm és android verzió száma: Xperia Arc, Android 4.0

Nekem ugyanez a bajom, nem értem miért. 2.3.5, ZTE Skate
0
0
0
0
Garnett94 avatar
Nekem van egy olyan problémám, hogy le akarok tölteni egy app-ot(Boston Celtics hivatalos alkalmazását, 4 mega) a Google Play-ről, de azt írja ki, hogy nincs elegendő helyem pedig telón van 45 mega, memóriakártyán pedig 500 mega. + Facebook, Youtube, Twitter, Google Chrome és még pár alkalmazást már több hete nem frissíti, hasonló kiírással, mint a Celtics app-nál.

Telóm és android verzió száma: Xperia Arc, Android 4.0
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
19ati93 avatar
navigon nálam a nyerő (a földméréstan tanárom is azt használja, talán nem véletlen 😃😉
0
0
0
0
cey85 avatar
szerintem IGO! Nekem ez bejött
0
0
0
0
no avatar
helótok.egy kérdés.sygic vagy navigon.holnap megyek először Pestre androidos navigációval,és nem szeretnék eltévedni.a válaszokat előre is köszönöm
0
0
0
0
alex13 avatar
tothricsi95 írta:
alex13 írta:
Arról lenne szó, hogy bátyámnak van egy tab-ja aminek a fele kijelzője összefolyt, vett egy másik tab-ot és én a régit megkaptam. Ezen a Tab-on Android 4.0.4 van és a felbontása 800 x 480. Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudnék valahogy felbontást állítani olyan 400 x 480-as-ra, mert a fele kijelző összefojt.(a rossz részen is müködik az érintő) És így mindent lehetne látni rajta.

Előre is ty.

Nem lehetne.
Szervíz, vagy új kijelző maximum..

Értem, köszi. Gondoltam, de mondom azért megkérdezem ^^.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
alex13 írta:
Arról lenne szó, hogy bátyámnak van egy tab-ja aminek a fele kijelzője összefolyt, vett egy másik tab-ot és én a régit megkaptam. Ezen a Tab-on Android 4.0.4 van és a felbontása 800 x 480. Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudnék valahogy felbontást állítani olyan 400 x 480-as-ra, mert a fele kijelző összefojt.(a rossz részen is müködik az érintő) És így mindent lehetne látni rajta.

Előre is ty.

Nem lehetne.
Szervíz, vagy új kijelző maximum..
0
0
0
0
alex13 avatar

Előre is ty.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Szabcsi írta:
Az lenne a kérdésem,hogy letöltöttem Darabokban innen[LINK]a GTAIII-at...azt írják csomagoljam ki és másoljam fel a Data nevű mappába,de mind a hármat fel kell másolni mert ugyanaz a nevük és akkor le fogja cserélni...vagy,hogy kell csinálni?

Szia. Gondolom warez játékokkal már találkoztál. Itt is ugyanazt kell csinálni. Rámész a part1-re jobb egérgomb és kibontás. Winrar ajánlott. Ha kicsomagolta akkor másold fel ahogy írták.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
épp azért kell a telfon neve mert akkor azzal kompatibilis lesz. Azon szerintem az összes asphalt megy lazán.
0
0
0
0
bluefire avatar
Kmisi99 írta:
telefonod neve+ asphalt 6.apk a googleba azt annyi. Nemtom milyen asphalt kell szóval csak tippeltem.

S.E. live with walkman, csak nem tudom melyik verzió futna el a játékból 😕
0
0
0
0
Matyi10 avatar
hello

Olyan kerdesem lenne hogy ha frissitem a S2-t akkor mi fog eltunni a telorol? teloszamok sms/k programok..?
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Az lenne a kérdésem,hogy letöltöttem Darabokban innen[LINK]a GTAIII-at...azt írják csomagoljam ki és másoljam fel a Data nevű mappába,de mind a hármat fel kell másolni mert ugyanaz a nevük és akkor le fogja cserélni...vagy,hogy kell csinálni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Alaplapi usb be van dugva a kábel vagy ilyen gépház usb be. Mert próbáld hátra dugni az előlapi megbízhatatlan. Továbbá lehet az illesztőprogramok nincsenek fenn de azokat meg a windows elvileg magától leszedi.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Kmisi99 írta:
Ez a vidi hátha segít. Nem feltétlen kell érteni
http://www.youtube.com/watch?v=2r0J0eq5ye4
És nem baj hogy más teló van rajta elvileg és szerintem gyakorlatilag is full ugyan az mert xperia.

Full ugyanezt csináltam de nem működik!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez a vidi hátha segít. Nem feltétlen kell érteni
http://www.youtube.com/watch?v=2r0J0eq5ye4
És nem baj hogy más teló van rajta elvileg és szerintem gyakorlatilag is full ugyan az mert xperia.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
alex1997 írta:
Mi igy kell a sony nál frisiteni?? Komolyan mostanába mintha nem a 21. századba élnék. (A 2.3.0 már ismeri a 2 mag fogalmát a 2.2 még nem)

Rendben,akkor jobban vagy ha ismeri a kettő magot!
Viszont sajnos,igen így kell frissíteni! 😕
Valami megoldás??
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Mi igy kell a sony nál frisiteni?? Komolyan mostanába mintha nem a 21. századba élnék. (A 2.3.0 már ismeri a 2 mag fogalmát a 2.2 még nem)
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Kmisi99 írta:
Szóval hangerő lenyomvatart majd usb bedug? Vagy csak lenyomtad elengedted és bedugtad? Esetleg 2. verzió hangerő lenyomvatart+bekapcsgomb nyom és usb rádug.

A 2 verziót megpróbálom,amúgy a többi mind jól csináltam!

Amúgy hangerő gomboknál egyiket kell csak vagy mind a kettőt?

Szerk:a 2. verzió sem működik!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szóval hangerő lenyomvatart majd usb bedug? Vagy csak lenyomtad elengedted és bedugtad? Esetleg 2. verzió hangerő lenyomvatart+bekapcsgomb nyom és usb rádug.
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Óriási gondom van gyerekek!

Android futásom óta minden problémát meg tudtam oldani egymagam,de ez nem sikerül és úgy gondoltam,hogy a segítségeteket kérem!
Adott egy Sony Xperia U telefon 2.3.7(Gingerbead)
Tudom,hogy kijött rá az ICS,s mivel ott támogatott a kétmagos proci igazából csak ott lenne értelme,ezért gondoltam frissítem!
Leszedtem a Sony PC Companion frissítő progit,minden lazán ment mindaddig míg az "Előkészítéshez nem értem".
Az uccsó lépésben ki kell kapcsolni a telefont lenyomni a hangerőszabályzó gombot és bedugni az USB-t.
Meg is tettem erre mit csinál a telefon?...elkezd tölteni!!! -.-"
Már mindent megpróbáltam,semmi se működik!
Ha esetleg bármilyen ötletetek van azt nagyon megköszönném! 😀
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
ProMaXuS írta:
az lenne a kérdésem ha a procit 691-710 MHz-re emelem akkor a minimum CPU frekvenciának mennyinek kell lennie? X8 GingerDX 2.3.5 ROM

A min frekvenciát hagyd 122 mhz-en, ha van valamilyen custom kerneled (pl. Alfs) , akkor a profilt állítsd át smartassra.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ProMaXuS írta:
az lenne a kérdésem ha a procit 691-710 MHz-re emelem akkor a minimum CPU frekvenciának mennyinek kell lennie? X8 GingerDX 2.3.5 ROM

Én olyan 250 300 mhz körülire raknám. (inkább 250 körülre.) Nekem a Galaxy S Plus on 300vmenyi a minimum de a max 1.4 ghz. Amugy mi van jo a telefon multkor irtad hogy be... olt hogy csinátad meg?
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Nálam az MX Player az mindent visz magyar ingyenes...
Ugy gondoltam hogy az alap lejátszó nem viszi azt nem irta hogy mit használ. A Mobo szerintem lasú.
De akkor probáld ki az MX meg a Mobo-t
0
0
0
0
mlan0 avatar
aha értem.. letöltőm... 😀 köszi
0
0
0
0
Feki1991 avatar
alex1997 írta:
mlan0 írta:
Az miért van hogy rá teszek a telefonomra egy 3GP-s videót és kb 1percig nézem aztán meg le fagy... i lépek belöle aztán pedig vissza és aztán csak sötétség látszik..

Milyen a telefon tipusa? Elvileg a Galaxy mininek is kell az öszes fájl tipus támogatni. Ugyhogy szerintem a videoval van valami gebasz. Más nelehet.

nem a telefontól hanem a lejátszó alkalmazástól függ hogy mit tud lejátszani...Én MoboPlayer + MoboPlayer Codec for ARMV7VFP3-t használok s nem találkoztam még olyan videóval amit ne tudott volna ("software decoding mode"-ban) lejátszani! próbáltam az MX Playert de ott csúszott a hang, VLC-nél pedig csíkozódott a kép, szal Nálam a Mobo a befutó...
0
0
0
0
mlan0 avatar
alex1997 írta:
mlan0 írta:
Az miért van hogy rá teszek a telefonomra egy 3GP-s videót és kb 1percig nézem aztán meg le fagy... i lépek belöle aztán pedig vissza és aztán csak sötétség látszik..

Milyen a telefon tipusa? Elvileg a Galaxy mininek is kell az öszes fájl tipus támogatni. Ugyhogy szerintem a videoval van valami gebasz. Más nelehet.

Sony ericcson Xperia x10 mini a telefonom..
0
0
0
0
The Emptiness avatar
mlan0 írta:

0
0
0
0
mlan0 avatar
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Köszi a segítségeteket. Rex: nem kell szarozni az androidot , mert elég jó rendszer.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
telefonod neve+ asphalt 6.apk a googleba azt annyi. Nemtom milyen asphalt kell szóval csak tippeltem.
0
0
0
0
bluefire avatar
Valaki tudna adni egy linket? Ahonnan letölthetek egy működőképes asphaltot
0
0
0
0
The Emptiness avatar
4 shered vagy 4sync
Google Play röl leszeded regisztrálsz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
piratebay. meg google csak bírod hogy gta 3 apk azt az első 1-2-3 találtat közzül valamelyik általában mindig jó.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Valaki tudna nekem írni pár oldalt , ahol ingyen vannak fent jobb játékok , mint pl asphalt meg gta.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Akkor..... Kérdezd a segítség kezdő vagyok forumon hogy ki alcatel profi.
0
0
0
0
Adzarb avatar
telepíteném,de az meg ezt írja
E:can't find update script
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Akkor passz. semmit se tudok. Fordulj niteforce-hoz. személyesen de ö is samsungos meg zte-s nem ismerek alcatelhez értőt.

De talán ha felrakod a Clockwermod Recovery-t akkor jo lesz lehet hogy az alap recovery vel van baja a romnak.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció