Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gerdzso avatar
Jaga írta:
Sziasztok ! 😀
Olyan játék kellene, amit haverokkal lehet tolni lanban és olyanra gondoltam, hogy mi haverok együtt vagyunk és mondjuk vmi szörnyek ellen 😃 De ne legyen nagy a gépigénye 😀 Left4Dead-et már nem nagyon viszik azok a gépek, ahol akarunk játszani :/
Előre is köszönöm 😀

Killing Floor
Alien Swarm
0
0
0
0
alex13 avatar
akos328 írta:
Egy jó kis RPG, MMORPG kellene nekem a nyárra, jó grafikával, lehet ingyenes is, de törttel mindenképp lehessen játszani, mert én biztos nem veszek meg semmit se.
Ha lehet, rendes fejlődős, lootolós, kasztosodós stb, ne ilyen Prince of Persia sz@rság.
Köszi előre is.

Egy pár:
2Moons(dekaron) (bár nem a legjobb a grafika)
Cabal Online
Lineage 2
Aion
Dota 1,2
Muonline (bár nem a legjobb a grafika)
stb.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Jaga írta:
Sziasztok ! 😀
Olyan játék kellene, amit haverokkal lehet tolni lanban és olyanra gondoltam, hogy mi haverok együtt vagyunk és mondjuk vmi szörnyek ellen 😃 De ne legyen nagy a gépigénye 😀 Left4Dead-et már nem nagyon viszik azok a gépek, ahol akarunk játszani :/
Előre is köszönöm 😀

Esetleg Half Life
vagy CS 1.6 Zombi szerverek vagy talán a Source Zombi szerók😀
0
0
0
0
Jaga avatar
Sziasztok ! 😀
Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
akos328 avatar
Sztem a Singularity-re gondolsz

Pls vki ide is egy játékot, lehet MMOFPS is csak fejlődős legyen.
0
0
0
0
lordvader1995 avatar
lattam egy jo jatekot mar nemtom mi a neve de FPS es visszamesz a jatekban a 60-as evekbe es van valami a kezeden ami megjavitsa a targyakat pl lepcso generator stb nem tudnatok megmondani a jate nevet es aj valami profeszort keresel
0
0
0
0
akos328 avatar
Egy jó kis RPG, MMORPG kellene nekem a nyárra, jó grafikával, lehet ingyenes is, de törttel mindenképp lehessen játszani, mert én biztos nem veszek meg semmit se.
Ha lehet, rendes fejlődős, lootolós, kasztosodós stb, ne ilyen Prince of Persia sz@rság.
Köszi előre is.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
sajt3000 írta:
mufan93 írta:
tudnátok mondani nekem jó rpg-ket

Fallout 3
Morrowind,oblivion,Skyrim
Gothic sorozat
Two worlds 1-2
Risen 1-2
Dragon age 1-2
Borderlands

MMO: WoW

The Witcher 1-2
Fable 1-2-3
Alpha Protocol
?Stalker?
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
mufan93 írta:

Fallout 3
Morrowind,oblivion,Skyrim
Gothic sorozat
Two worlds 1-2
Risen 1-2
Dragon age 1-2
Borderlands

MMO: WoW
0
0
0
0
mufan93 avatar
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Attila007 írta:
norbertsolider írta:
Nekem valami jó tps kellene , nem túl régi. (just cause 2 ghost recon , assassins creed részeket ismerem)

Szem várd meg a Spec Ops:The line-t az nagyon jó game lessz én már nagyon várom addigis kipróbálhatod a demót ha van kedved.

Hidden and Dangerous 2
Alpha Protocol
Resident Evil 4-5
GTA SA/IV
Mafia 2
0
0
0
0
Joker avatar
norbertsolider írta:
Nekem valami jó tps kellene , nem túl régi. (just cause 2 ghost recon , assassins creed részeket ismerem)

Szem várd meg a Spec Ops:The line-t az nagyon jó game lessz én már nagyon várom addigis kipróbálhatod a demót ha van kedved.
0
0
0
0
no avatar
nehuen: a többihez képest ratyi szerintem. egyedülálloként pedig faxa játék 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Randy Orton írta:
Nem tud valaki valami értelmes horrort ajánlani?
Dead Space-el kíméljetek!
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3

Left 4 Dead 1,2
Dead Island
0
0
0
0
Nehuen avatar
Van egy játék, ilyen hajós-stratégiai valami. Az oldalon is fent van. De nem jut eszembe a játék címe. Esetleg valaki tudna segíteni a megtalálásában ?
0
0
0
0
menoteboj avatar
Cruciols: ha szeretitek az fps-t akkor COD4(sd) 😀
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
gytomi írta:
Valaki tud mondani Mafia stílusú játékokat? 😃

L.A. Noire
0
0
0
0
gytomi avatar
Valaki tud mondani Mafia stílusú játékokat? 😃
0
0
0
0
Nehuen avatar
Spartan117 írta:
norbert: Lost Planet, Mass effect 1-2-3 Kiemleten kötelezö darab😃 ,Resdient evil 4-5, sokat nem tudok de a mass effect 1-2-3 kiemelten jó azokat mindenképpen probáld meg 1 kissé ratyi de még az is jó de 2-3 a legjobb de csak sorrendben 😀 Lost planet meg nem mostani de grafja elég jó esetleg még Hitman:blood money de az se uj de szintén szép grafika

Kurvára nem "ratyi" az első része. Maximum, te vagy a "ratyi". 😊
0
0
0
0
no avatar
lannak a mass effect szó miszó mivel csak a 3nak van multija és azt is csak eredetivel lehet de egyátalán nem gyenge játék a mass effect azért odab..sz de kinek mi tetszik 😃
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
Szerintem a Mass Effect egy kifejezetten gyenge sorozat 😃

Tps: Oblivion, Skyrim, Fallout 3, Fallout New Vegas, Gears of War 1-2
0
0
0
0
no avatar
norbert: Lost Planet, Mass effect 1-2-3 Kiemleten kötelezö darab😃 ,Resdient evil 4-5, sokat nem tudok de a mass effect 1-2-3 kiemelten jó azokat mindenképpen probáld meg 1 kissé ratyi de még az is jó de 2-3 a legjobb de csak sorrendben 😀 Lost planet meg nem mostani de grafja elég jó esetleg még Hitman:blood money de az se uj de szintén szép grafika
0
0
0
0
norbertsolider avatar
0
0
0
0
CrucioIsAwesome avatar
Június végén rendezünk lan partit.
Jó lanon tolható játékokat ajánlatánok légyszíves? 😃
0
0
0
0
NjoY avatar
Köszönöm szépen 😀
0
0
0
0
BalthazarFPS avatar
MW3 TeknoGods tört multi részének a COOP missziói 12 küldetés 3 nehézségen elehet vele szórakozni

vagy MineCraft
0
0
0
0
NjoY avatar
Üdv ismét...

Lenne egy kérésem, tudtok olyan játékot ajánlani amit haverrel tudunk multiban játszani és nem kell megvenni... (egy sima dual-coreos laptopon is kellene menjen) Nem szükséges a legprofibb grafika, csak szórakoztató legyen.

Előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
Furmann96 írta:
szaisztok! Nekem egy olyan játék kellene amiben van cross motor meg quad meg talán homokfutó (ha így hívják) és egyéb cuccok és lehet őket fejleszteni tuningolni egy adott verseny után. lehetőleg 2008 után ha van előre is köszönöm...

Quadosakat tudok asszem fejleszteni is lehet benne:

Naild
Pure
Fuel(ebben nem vagyok biztos)
0
0
0
0
Furmann96 avatar
szaisztok! Nekem egy olyan játék kellene amiben van cross motor meg quad meg talán homokfutó (ha így hívják) és egyéb cuccok és lehet őket fejleszteni tuningolni egy adott verseny után. lehetőleg 2008 után ha van előre is köszönöm...
0
0
0
0
no avatar
LOL az a regin of the undead:

Randy orton:hháát alone in the dark, im not alone ,silent hill,
esetleg a Clive Barker is undying randa grafikával de qrva jó amugy JA és az amnesia kisöccse a penumbra !!!

Lepr16:háát
battlefieldek .
Régi kiemelt kedvencem:Enemy Territory Quake wars
Frontline Fuel of War esetleg
Counter Strike ok (bár azokat én személy szerint utálom 😃😉
codok at tuti hogy ismered deaz 5-öt ajánlom figyelmedbe háát Mass effect 3 multija ha megvan neked eredetiben 😀 ennyi Ja me Unreal Tournament
0
0
0
0
lepr16 avatar
Mondjatok pár multis játékot, ne csak 3-at! 😆
0
0
0
0
no avatar
lepr16 írta:
telac4 írta:
Randy Orton írta:
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3

amnesia the dark descent

"Ezeken kívül:
- Amnesia
amnesia the dark descent"
😆 Nem tudsz olvasni? 😆

nem am cod hoz van zombie mod
0
0
0
0
lepr16 avatar
telac4 írta:
Randy Orton írta:
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3

amnesia the dark descent

"Ezeken kívül:
- Amnesia
amnesia the dark descent"
😆 Nem tudsz olvasni? 😆
0
0
0
0
no avatar
Randy Orton írta:
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3

amnesia the dark descent
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3
0
0
0
0
no avatar
sziasztok nekem kéne egy építős játék amiben neked kell meg kell építened a vállalkozást meg a várost

előre is kösz
0
0
0
0
R U S S I A avatar
davidlope97 írta:
király, de a metro 2033 nem hinném hogy menni fog😀

Dx9-ben menni fog.
0
0
0
0
no avatar
király, de a metro 2033 nem hinném hogy menni fog😀
0
0
0
0
R U S S I A avatar
davidlope97 írta:
Tudna valaki ajánlani a netbook-omra néhány jó játékot ami megy rajta mert most az asus szervizben van?

Metro 2033
Fallout sorozat
S.T.A.L.K.E.R sorozat
C&C sorozat
0
0
0
0
no avatar
Tudna valaki ajánlani a netbook-omra néhány jó játékot ami megy rajta mert most az asus szervizben van?
0
0
0
0
tasika1012 avatar
K3nzor írta:
tasika1012 írta:
Sziasztok! Valaki tudna nekem egy olyan játékot (FPS) ajánlani amiben lehet összeállítani, variálni a fegyvereket, viszonylag jó grafikával (bár nem fontos). Előre is köszi

Crysis játékok

Köszi szépen.
0
0
0
0
FreddyD avatar
Helló
Tudnátok jó TPS-t ajánlani nem túl nagy gépigénnyel?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
telac4 írta:
kéne nekem egy prototype szerü játék amibe lehet ölni és nagyokat ugrani (nem assasin's creed annál nagyobb ugrésra gondolta)

Spider Man😃
0
0
0
0
tasika1012 avatar
Sziasztok! Valaki tudna nekem egy olyan játékot (FPS) ajánlani amiben lehet összeállítani, variálni a fegyvereket, viszonylag jó grafikával (bár nem fontos). Előre is köszi
0
0
0
0
no avatar
kéne nekem egy prototype szerü játék amibe lehet ölni és nagyokat ugrani (nem assasin's creed annál nagyobb ugrésra gondolta)
0
0
0
0
Bicike avatar
Én a Left 4 Dead 2-őt nem tudtam megoldani SplitScreen-ben, ha valaki tudja, hogy hogyan kellene osztott képernyőbe rakni, az szóljon már PÜ-ben! 😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
McHallx írta:
Bicike írta:
McHallx írta:
Hello valaki tudna ajánlani valamilyen co op gamet aminek nem nagy a grafikája ink a játékélménye legyen. Elöre is köszönöm a válaszokat. Szétunyuk haverral a fejünket 😕

Narnia

Inkább valami FPS re gondoltam bocs ha nem irtam pontosan. 😀

Left 4 Dead 1/2,Operation Flashpoint Dragon Rising/Red River
0
0
0
0
McHallx avatar
Bicike írta:
McHallx írta:
Hello valaki tudna ajánlani valamilyen co op gamet aminek nem nagy a grafikája ink a játékélménye legyen. Elöre is köszönöm a válaszokat. Szétunyuk haverral a fejünket 😕

Narnia

Inkább valami FPS re gondoltam bocs ha nem irtam pontosan. 😀
0
0
0
0
no avatar
Szevasztok! Mondjatok nekem légyszives olyan FPS game et amelyik olyan mint a Call Of Duty 4 amelyik még elfut a gépemen! Még a COD 4 elfutott de a MW2 már nem! Köszönöm!
0
0
0
0
Bicike avatar
McHallx írta:

Narnia
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció