Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sziasztok ! 😀
Olyan játék kellene, amit haverokkal lehet tolni lanban és olyanra gondoltam, hogy mi haverok együtt vagyunk és mondjuk vmi szörnyek ellen 😃 De ne legyen nagy a gépigénye 😀 Left4Dead-et már nem nagyon viszik azok a gépek, ahol akarunk játszani :/
Előre is köszönöm 😀
Killing Floor
Alien Swarm
Egy jó kis RPG, MMORPG kellene nekem a nyárra, jó grafikával, lehet ingyenes is, de törttel mindenképp lehessen játszani, mert én biztos nem veszek meg semmit se.
Ha lehet, rendes fejlődős, lootolós, kasztosodós stb, ne ilyen Prince of Persia sz@rság.
Köszi előre is.
Egy pár:
2Moons(dekaron) (bár nem a legjobb a grafika)
Cabal Online
Lineage 2
Aion
Dota 1,2
Muonline (bár nem a legjobb a grafika)
stb.
Sziasztok ! 😀
Olyan játék kellene, amit haverokkal lehet tolni lanban és olyanra gondoltam, hogy mi haverok együtt vagyunk és mondjuk vmi szörnyek ellen 😃 De ne legyen nagy a gépigénye 😀 Left4Dead-et már nem nagyon viszik azok a gépek, ahol akarunk játszani :/
Előre is köszönöm 😀
Esetleg Half Life
vagy CS 1.6 Zombi szerverek vagy talán a Source Zombi szerók😀
Előre is köszönöm 😀
Pls vki ide is egy játékot, lehet MMOFPS is csak fejlődős legyen.
Ha lehet, rendes fejlődős, lootolós, kasztosodós stb, ne ilyen Prince of Persia sz@rság.
Köszi előre is.
tudnátok mondani nekem jó rpg-ket
Fallout 3
Morrowind,oblivion,Skyrim
Gothic sorozat
Two worlds 1-2
Risen 1-2
Dragon age 1-2
Borderlands
MMO: WoW
The Witcher 1-2
Fable 1-2-3
Alpha Protocol
?Stalker?
tudnátok mondani nekem jó rpg-ket
Fallout 3
Morrowind,oblivion,Skyrim
Gothic sorozat
Two worlds 1-2
Risen 1-2
Dragon age 1-2
Borderlands
MMO: WoW
Nekem valami jó tps kellene , nem túl régi. (just cause 2 ghost recon , assassins creed részeket ismerem)
Szem várd meg a Spec Ops:The line-t az nagyon jó game lessz én már nagyon várom addigis kipróbálhatod a demót ha van kedved.
Hidden and Dangerous 2
Alpha Protocol
Resident Evil 4-5
GTA SA/IV
Mafia 2
Nekem valami jó tps kellene , nem túl régi. (just cause 2 ghost recon , assassins creed részeket ismerem)
Szem várd meg a Spec Ops:The line-t az nagyon jó game lessz én már nagyon várom addigis kipróbálhatod a demót ha van kedved.
Nem tud valaki valami értelmes horrort ajánlani?
Dead Space-el kíméljetek!
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3
Left 4 Dead 1,2
Dead Island
Valaki tud mondani Mafia stílusú játékokat? 😃
L.A. Noire
norbert: Lost Planet, Mass effect 1-2-3 Kiemleten kötelezö darab😃 ,Resdient evil 4-5, sokat nem tudok de a mass effect 1-2-3 kiemelten jó azokat mindenképpen probáld meg 1 kissé ratyi de még az is jó de 2-3 a legjobb de csak sorrendben 😀 Lost planet meg nem mostani de grafja elég jó esetleg még Hitman:blood money de az se uj de szintén szép grafika
Kurvára nem "ratyi" az első része. Maximum, te vagy a "ratyi". 😊
Tps: Oblivion, Skyrim, Fallout 3, Fallout New Vegas, Gears of War 1-2
Jó lanon tolható játékokat ajánlatánok légyszíves? 😃
vagy MineCraft
Lenne egy kérésem, tudtok olyan játékot ajánlani amit haverrel tudunk multiban játszani és nem kell megvenni... (egy sima dual-coreos laptopon is kellene menjen) Nem szükséges a legprofibb grafika, csak szórakoztató legyen.
Előre is köszönöm 😀
szaisztok! Nekem egy olyan játék kellene amiben van cross motor meg quad meg talán homokfutó (ha így hívják) és egyéb cuccok és lehet őket fejleszteni tuningolni egy adott verseny után. lehetőleg 2008 után ha van előre is köszönöm...
Quadosakat tudok asszem fejleszteni is lehet benne:
Naild
Pure
Fuel(ebben nem vagyok biztos)
Randy orton:hháát alone in the dark, im not alone ,silent hill,
esetleg a Clive Barker is undying randa grafikával de qrva jó amugy JA és az amnesia kisöccse a penumbra !!!
Lepr16:háát
battlefieldek .
Régi kiemelt kedvencem:Enemy Territory Quake wars
Frontline Fuel of War esetleg
Counter Strike ok (bár azokat én személy szerint utálom 😃😉
codok at tuti hogy ismered deaz 5-öt ajánlom figyelmedbe háát Mass effect 3 multija ha megvan neked eredetiben 😀 ennyi Ja me Unreal Tournament
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3
amnesia the dark descent
"Ezeken kívül:
- Amnesia
amnesia the dark descent"
😆 Nem tudsz olvasni? 😆
nem am cod hoz van zombie mod
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3
amnesia the dark descent
"Ezeken kívül:
- Amnesia
amnesia the dark descent"
😆 Nem tudsz olvasni? 😆
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3
amnesia the dark descent
Ezeken kívül:
- The Suffering
- Amnesia
- Manhunt 1,2
- The Thing
- Fear 1,2,3, nyóc
- Residen Evil sorozat
- Blair Witch 1,2,3
előre is kösz
király, de a metro 2033 nem hinném hogy menni fog😀
Dx9-ben menni fog.
Tudna valaki ajánlani a netbook-omra néhány jó játékot ami megy rajta mert most az asus szervizben van?
Metro 2033
Fallout sorozat
S.T.A.L.K.E.R sorozat
C&C sorozat
Sziasztok! Valaki tudna nekem egy olyan játékot (FPS) ajánlani amiben lehet összeállítani, variálni a fegyvereket, viszonylag jó grafikával (bár nem fontos). Előre is köszi
Crysis játékok
Köszi szépen.
Tudnátok jó TPS-t ajánlani nem túl nagy gépigénnyel?
kéne nekem egy prototype szerü játék amibe lehet ölni és nagyokat ugrani (nem assasin's creed annál nagyobb ugrésra gondolta)
Spider Man😃
Hello valaki tudna ajánlani valamilyen co op gamet aminek nem nagy a grafikája ink a játékélménye legyen. Elöre is köszönöm a válaszokat. Szétunyuk haverral a fejünket 😕
Narnia
Inkább valami FPS re gondoltam bocs ha nem irtam pontosan. 😀
Left 4 Dead 1/2,Operation Flashpoint Dragon Rising/Red River
Hello valaki tudna ajánlani valamilyen co op gamet aminek nem nagy a grafikája ink a játékélménye legyen. Elöre is köszönöm a válaszokat. Szétunyuk haverral a fejünket 😕
Narnia
Inkább valami FPS re gondoltam bocs ha nem irtam pontosan. 😀
Narnia