Nekem az lenne a problémám hogy valami sípoló hang jön ki a gépemből! Nem nagyon hangos, de lehet hallani! Én az egyik ventilátorra gondoltam, de amikor hallgatozok közelebről akkor a vinyotol jön a hang! Lehetséges hogy az sípol? Mert elvileg abban is van valami kis pörgöke! Valaki valami tipp? Köszönöm!
Sztem rosszak voltak az alaplap chiphűtő bordái, és nem tudták rendesen leadnia hőt, és csak azok adták be az unalmasat, mert különben a többi komponensen is észrevennéd a galibát. De mivel azt írtad, a lapon kívül nincs semminek se baja, így a CPU-nak sincs
Tesla GoD írta:
az én procim alján kis égési kráterek vannak, és a foglalat tűi is részben töröttek, mégis megy. ha nem jó a proci, valszleg csak nem ad majd képet, a lapot nem hiszem h tönkrevágja
az én procim alján kis égési kráterek vannak, és a foglalat tűi is részben töröttek, mégis megy. ha nem jó a proci, valszleg csak nem ad majd képet, a lapot nem hiszem h tönkrevágja
Hali! Mivel nem tudok új topikot nyitni ezt találtam a leg alkalmasabbnak a kérdésemre.
Nah szóval...
Vettem egy alaplapot és egy procit összetettem, de az alapon két csipp kisűlt. Ezt az esetet a HDD, VGA, RAM, TÁP, Meghajtó minden megúszta, mert most is azokat használom, de a vadonat új intel processzorom nem tudom épp-e.
Szerintetek kockázatos lenne-e a procit új alaplapba tenni és kipróbálni?
Szemmel látható nyoma nincsen, hogy mesgűlt volna semmi elszíneződés, semmi szag.
De nem tudom eldönteni... (Mondjuk a kis körök az intel proci alján egy kis helyen egy árnyalattal sötétebbek voltak mint a többi, de az valószínűleg új lenyomat, mert lejön ^^)
Na tehát, most nem tudom mit tegyek. Számomra drága volt a proci és már megvan az új lap.
Most vajon tönkreteszi-e ha rossz vagy nem rossz és jó lesz.
Érdemes kockáztatni?
Vagy mit csináljak? (Én szervízben teszteltetésre gondoltam)
Remélem tudtok épkézláb érvet adni, és irányt mutatni.
Nekem az lenne a problémám hogy valami sípoló hang jön ki a gépemből! Nem nagyon hangos, de lehet hallani! Én az egyik ventilátorra gondoltam, de amikor hallgatozok közelebről akkor a vinyotol jön a hang! Lehetséges hogy az sípol? Mert elvileg abban is van valami kis pörgöke! Valaki valami tipp? Köszönöm!
vyce írta:
értem! akkor jól gondoltam! am igen 32 van :S 😞 nah majd akkor váltok 64 bitre 😃 köszönöm a választ 😀
és am nincs gond a 64 bitel mindent támogat minden program meg található hozzá??
A 64 bites Win 7 én is gondban vagyok ezért nem váltottam még át rá de hamarosan tervezem. Javaslom hogy nézz körül néhány fórumban ezzel kapcsolatban.
sziasztok tanácsot kérnék a gépem párszor már játék közben pontozott és szét esett a kép majd kék halál és ujra indul aztán minden ugyanugy jó tovább mintha semmi nem történt volna(elő fordult ez már akkor is ha csak a youtube -on voltam),mi lehet a gond?
Olyan problémám lenne, hogy anno amikor megvettem a gépet akkor Abit NF7 alaplapom volt, benne egy AMD Sempron 2800+os proci(2.08 GHz). Nemrég behalt az alaplap, szereztem egy másik alaplapot( Asus n7n8x-x) és csak 2200+ nak(1.6 GHz) ismeri fel. Ha bios-ban felhúzom vissza akkor megsülne vajon a procim? Vagy esetleg frissitenem kell a BIOS-t? Előre is köszönöm a segitséget!!
sziasztok lenne egy olyan gondom hogy amikor játszok lefagy a gépem de van olyan esetem amikor csak nettezek és akkor is ezt csinálja valaki segítsen léci köszi.
Eltérő méret se ajánott dual channelben. 1066mhz-hez mindenképpen kell a + kakaó (írja is a ram dobozán, illetve a honlapon). 2.1V-on próbáld meg és mindig tesztelj minden beállítást prime-al, IBT-vel, vagy valamivel, akkor nem érnek ilyen váratlan fagyások.
Olyan gondom lenne, hogy amikor a ramjaim 1066-mhzen menntek, akk naponta kaptam 2-3 kékhalált majd restartot "psichycal memory error" hibajelzéssel. Ekkor visszavettem a ramokat 800 mhz-re, és azóta semmi gond nem volt, 1x sem volt kékhalál.
Akk probáld meg,áramtalanits a gépet,vedd ki az elemet az alaplapbol,majd nyomkodd meg a bekapcsolo gombot.Ijenkor kilövi a tápbol bennmaradt áramot,várj pár percet,tedd vissza az elemet csatlakoztasd az áramhoz,majd kapcsold be.Ez is vissza lövi biost gyári állapotra.Ha igyse megy,akkor probáld meg a kábeleket megmozgatni.Vagy egyenként huz le és nyomd vissza a hejére.Arra ügyelj h mindent oda dugj visza ahonnan levetted.
hellosztok .
1 problémám van.Bekapcsolom a gépet és ahol kiírja fekete oldalon fehéren az adatokkatt a legelején annál nem megy tovább.Mi lehet a gond mert még odáig se jutt el ,hogy a bios-t megnyissam .:S
Egy olyan problémám lenne, hogy amikor bekapcsolom a gépet, vmeddig bírja utána magától kikapcsol. Ugyanezt megcsinálja többször is, mikor bekapcsolom Vmikor a már a gép bekapcsolása után pár másopperccel, de volt olyan is mikor bírta 1 óráig is, aztán kikapcsol magától az egész :S Vmi tipp?
Czene: Bocs hogy beleszólok! Áramtalanítsd a gépet és vedd ki a Bios elemét kell lennie a bios elem mellet egy reszet junpernek is azt tedd reset állásba és hagyd úgy kb 2-3 percig utána tedd vissza a jumpert az eredeti állásba meg az elemet és utána kapcsold be a gépet ha még így sem indul akkor baj van!😉
Már kb 10× szedtem szét és raktam össze.Lehet,hogy ennyire hülye lennék.A régi lapot egyből összerakom és elsőre indul is.
Nem értem.Lehet tényleg szar a lap?
Sziasztok.Most vettem 1 Gigabyte P35 DS3L alaplapot bekötöm és mégsem indul el.Annyi,hogy a táp csak 20 pines az alaplap meg 24,de van átalakító is és úgy sem indul.A proci e7500-as.Szerintetek mi lehet a baj?Be sem lehet kapcsolni,semmit nem csinál.
Az lol ugy megy a gép?😆
Nah szóval...
Vettem egy alaplapot és egy procit összetettem, de az alapon két csipp kisűlt. Ezt az esetet a HDD, VGA, RAM, TÁP, Meghajtó minden megúszta, mert most is azokat használom, de a vadonat új intel processzorom nem tudom épp-e.
Szerintetek kockázatos lenne-e a procit új alaplapba tenni és kipróbálni?
Szemmel látható nyoma nincsen, hogy mesgűlt volna semmi elszíneződés, semmi szag.
De nem tudom eldönteni... (Mondjuk a kis körök az intel proci alján egy kis helyen egy árnyalattal sötétebbek voltak mint a többi, de az valószínűleg új lenyomat, mert lejön ^^)
Na tehát, most nem tudom mit tegyek. Számomra drága volt a proci és már megvan az új lap.
Most vajon tönkreteszi-e ha rossz vagy nem rossz és jó lesz.
Érdemes kockáztatni?
Vagy mit csináljak? (Én szervízben teszteltetésre gondoltam)
Remélem tudtok épkézláb érvet adni, és irányt mutatni.
rendben! köszi!
Szívesen.
Ha kérdésed van nyugodtan írj!
értem! akkor jól gondoltam! am igen 32 van :S 😞 nah majd akkor váltok 64 bitre 😃 köszönöm a választ 😀
és am nincs gond a 64 bitel mindent támogat minden program meg található hozzá??
A 64 bites Win 7 én is gondban vagyok ezért nem váltottam még át rá de hamarosan tervezem. Javaslom hogy nézz körül néhány fórumban ezzel kapcsolatban.
Halli! Valaki meg tudná mondani hogy mért csak 3.25Gb ram használható a 4Gb-ból??? :'( win7 em van...
4Gb-ot vagy annál többet csak a 64 bites Win 7 lát. Ezek szerint neked csak 32 bites van.😃
Tuningoltad? Milyen tápod van?
1 napig lett be kapcsolva 4. mag csak probának lc power 420w os..
Olyan problémám lenne, hogy anno amikor megvettem a gépet akkor Abit NF7 alaplapom volt, benne egy AMD Sempron 2800+os proci(2.08 GHz). Nemrég behalt az alaplap, szereztem egy másik alaplapot( Asus n7n8x-x) és csak 2200+ nak(1.6 GHz) ismeri fel. Ha bios-ban felhúzom vissza akkor megsülne vajon a procim? Vagy esetleg frissitenem kell a BIOS-t? Előre is köszönöm a segitséget!!
Olyan gondom lenne, hogy amikor a ramjaim 1066-mhzen menntek, akk naponta kaptam 2-3 kékhalált majd restartot "psichycal memory error" hibajelzéssel. Ekkor visszavettem a ramokat 800 mhz-re, és azóta semmi gond nem volt, 1x sem volt kékhalál.
Ez miért van?
meg hogy mien hdd mekkora stb.
1 problémám van.Bekapcsolom a gépet és ahol kiírja fekete oldalon fehéren az adatokkatt a legelején annál nem megy tovább.Mi lehet a gond mert még odáig se jutt el ,hogy a bios-t megnyissam .:S
Egy olyan problémám lenne, hogy amikor bekapcsolom a gépet, vmeddig bírja utána magától kikapcsol. Ugyanezt megcsinálja többször is, mikor bekapcsolom Vmikor a már a gép bekapcsolása után pár másopperccel, de volt olyan is mikor bírta 1 óráig is, aztán kikapcsol magától az egész :S Vmi tipp?
Köszi
Nem értem.Lehet tényleg szar a lap?
lehet h lemerül az akksi:S
de az a 92 fok az nagyonsok!!!
tegyél bele ventit vagy alá vagy valahogy oldd meg a hűtéssel van probléma!!
Vagy másmilyet vegyek?
de az a 92 fok az nagyonsok!!!
tegyél bele ventit vagy alá vagy valahogy oldd meg a hűtéssel van probléma!!