Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bear Grylls avatar
Haraposs írta:
ajánlanátok pár tunngle-ön keresztül játszató coop játékot?

Killing floor, left 4 dead, CoDból sztem az összes, dead island, GTA IV.
0
0
0
0
Haraposs avatar
ajánlanátok pár tunngle-ön keresztül játszató coop játékot?
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Sziasztok !
Erre a konfig ra mondanátok 1-2 game et ? 😃

Intel Pentium 4 HT 3.4 ghz
1 gb ram
Sapphire Radeon 2600pro 512 mb
0
0
0
0
no avatar
eselteg 1-2 battlefield

nem tudom de egy nagyon kicsi szerelgetés van még a cryisisbam is nagyon sok ilyen fajta nincs sajnos ennyit tudtam 😞
0
0
0
0
jumpen97 avatar
jumpen97 írta:
djwarp írta:
jumpen97 írta:
valami olyan fps vagy tps játékot keresek amibe fegyvert lehet összerakni mint a hitman rainbow six vagy ghost recon sorozatban.

Rainbow 6 Vegas 1,2
GRAW 1,2
Just Cause 2
Ezeket ismerem😀

ezeket soroltam, de azért kösz 😀

még valaki?
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
Camaro SS írta:
Ajánlanátok nekem olyan FPS-t amiben sok a fegyver és nem COD nem BF nem Bulletstorm
meg
RPG is jöhetne
Meg autós is 😀😉

FPS fegyveres: Gears of War, Resident Evil, Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas,....
Autós: Blur, NFS-ek, Test Drivve Unlimited 2, Dirt 3
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Ajánlanátok nekem olyan FPS-t amiben sok a fegyver és nem COD nem BF nem Bulletstorm
meg
RPG is jöhetne
Meg autós is 😀😉
0
0
0
0
sachme avatar
*biciklis 😀 amúgy kár. de azé kösz
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
sachme írta:
bibikliset vagy valanmi olyabn gamet amiben jó a ragdoll 😀

Pure
Naild'

Bibiklisről nem tudok, csak Quadosról!
0
0
0
0
sachme avatar
😆 minden nap szoktam😀 délután megyek 😀
0
0
0
0
no avatar
sachme írta:

jó idő van mennyé ki oszt biciklizz az életnek ugyis jo a fizikája
0
0
0
0
rafferd avatar
sachme:most HUN-ul kérlek 😀
0
0
0
0
sachme avatar
0
0
0
0
jumpen97 avatar
djwarp írta:
jumpen97 írta:
valami olyan fps vagy tps játékot keresek amibe fegyvert lehet összerakni mint a hitman rainbow six vagy ghost recon sorozatban.

Rainbow 6 Vegas 1,2
GRAW 1,2
Just Cause 2
Ezeket ismerem😀

ezeket soroltam, de azért kösz 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
jumpen97 írta:

Rainbow 6 Vegas 1,2
GRAW 1,2
Just Cause 2
Ezeket ismerem😀
0
0
0
0
jumpen97 avatar
0
0
0
0
no avatar
hehehe köszönöm csak az a probléma hogy már próbáltam és csak kis ablakban nem dobott ki 5 percenként ott már 15 percenként állt le l4d2 meg kissé szagattott és uygane volt szinte 😞 valami más ?
0
0
0
0
no avatar
Spartan117 írta:
Bocsánat hogy ujra berakom de sajnos nem kaptam választ megprobálok pontositatini 😀 bocs még1x de nagyon unatkozom 😞

valaki tud ajáénlani nekem egy jó játékot normál vagy jó graffal, unalomüzö,lehet horror is ami félelmetes (amnesia kilöve,penumbrais)akció is jó ami lövöldözös de ne legyen tulságosan régi és menjen élvezhetöen a laptopomon sci-fik elönyben lehetöleg jó sokat mondjatok mert már nagyon sokat ismerek elöre is köszi

-brutális,mészárlos játékok is megteszik de az elsödlegesek azok efelett vannak 😆 Meg amiben lehet fejlödni(world of warcraft al hagyjatok békén az elkövetkezendö pár században 😃😉

:
Processzor: Intel Pentium Dual-Core CPU T4400 @2.20 GHz
Memória: 2,93 Gb ram
Videókártya: Mobile Intel 4 series exspress chipset family 32bit 256MbRam
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Alaplap: emachines emachines e725
Merevlemez: NTFS
Hangkártya: Dx9
Optikai meghajtó: hl-dt-st dvdram gt30n
Monitor: Plug and Play monitor 34X19cm (15.3)
Egyebek: laptop

left 4 dead fullon fut lagg nélkül az enyémen is
0
0
0
0
no avatar
Az igazság az hogy nem játszottam végig pont mert nem túl valósághű.
Van küldetés meg történet is de nekem egy kicsit meseszerű. mindenféle baromságot lehet benne csinálni. 😃 Szórakozásnak jó szerintem!
Keress rá egy gameplay re a youtube-on. Akkor el tudod dönteni hogy kell e.
0
0
0
0
tommy2 avatar
És az csak sandbox vagy van küldi v vmi hasonló? mert nekem valósághű játék kéne 😜
0
0
0
0
no avatar
tommy2 írta:
Egy olyan játékot szeretnék ami akció, és izgalmas. pl.: Mafia II, GTA IV. 😃

Ha ilyesmit szeretsz próbáld meg a Saints Row - ot. 😀
0
0
0
0
tommy2 avatar
Egy olyan játékot szeretnék ami akció, és izgalmas. pl.: Mafia II, GTA IV. 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Egy jó stratégiai játékot szeretnék. Kicsit elegem van a gyilkolászásból! 😀
Nagyon megköszönném ha valakinek lenne egy jó tippje a számomra.
0
0
0
0
no avatar
Bocsánat hogy ujra berakom de sajnos nem kaptam választ megprobálok pontositatini 😀 bocs még1x de nagyon unatkozom 😞

valaki tud ajáénlani nekem egy jó játékot normál vagy jó graffal, unalomüzö,lehet horror is ami félelmetes (amnesia kilöve,penumbrais)akció is jó ami lövöldözös de ne legyen tulságosan régi és menjen élvezhetöen a laptopomon sci-fik elönyben lehetöleg jó sokat mondjatok mert már nagyon sokat ismerek elöre is köszi

-brutális,mészárlos játékok is megteszik de az elsödlegesek azok efelett vannak 😆 Meg amiben lehet fejlödni(world of warcraft al hagyjatok békén az elkövetkezendö pár században 😃😉

:
0
0
0
0
Sicu33 avatar
hector maio írta:
Hali valaki nem tudna mondani olyan autós lehetőleg szimulátort amibe van Alfa?😃

GTR
Gran Turismo
NFS Hot Prustit 2010
Forza Motorsport
DIRT3
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hali valaki nem tudna mondani olyan autós lehetőleg szimulátort amibe van Alfa?😃
0
0
0
0
tasika1012 avatar
Köszönöm mindkettőtöknek!😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
tasika1012 írta:
djwarp írta:
tasika1012 írta:
Nekem valami jó TPS vagy FPS kéne amiben lehet karaktert fejleszteni fegyvereket összeállítani/fejleszteni és ne ha lehet ne legyen annyira nagy a gépigénye.

Dead Island
Just Cause 1,2
Metro 2033

Dead Island meg a Metro2033 sztem nem illik a ne legyen annyira nagy gépigényű kategóriába de köszi szépen a probálkozást

Viszont mást hirtelen nem tudtam,
De a Tom Clancy's játékok még ide sorolhatóak😀
0
0
0
0
no avatar
tasika1012 írta:
djwarp írta:
tasika1012 írta:
Nekem valami jó TPS vagy FPS kéne amiben lehet karaktert fejleszteni fegyvereket összeállítani/fejleszteni és ne ha lehet ne legyen annyira nagy a gépigénye.

Dead Island
Just Cause 1,2
Metro 2033

Dead Island meg a Metro2033 sztem nem illik a ne legyen annyira nagy gépigényű kategóriába de köszi szépen a probálkozást

A hitmanak majd ha kijön az absolution azt tudom ajánlani különösen fejleszteni fegyót viszont csak a blood money ba lehet de érdemes a 2,3 at is kijátzsanbi elötte ott fegyvert viszont szerezni lehet meg gyüjtögetni 😀 1 et meg ne probáld ki föleg hogy a 3 ugyanaz szinte csak szebb graffal 2,3, blood money, absolution 😀 egyiknek se nagy a gépigénye

resident evilek 4-5 talán
tom clancy-ik többet nem igazán tudok
0
0
0
0
tasika1012 avatar
djwarp írta:
tasika1012 írta:

Dead Island
Just Cause 1,2
Metro 2033

0
0
0
0
Sicu33 avatar
tasika1012 írta:

Dead Island
Just Cause 1,2
Metro 2033
0
0
0
0
tasika1012 avatar
0
0
0
0
Sicu33 avatar
sachme írta:
valami jó véres játékot ha lehet 😀 és ne zombisat 😀

Doom😃
SAW: The Videogame
F.E.A.R. 1,2,3😀
Metro 2033
0
0
0
0
sachme avatar
valami jó véres játékot ha lehet 😀 és ne zombisat 😀
0
0
0
0
tasika1012 avatar
szóval proci kivételével ugyanaz szinte
0
0
0
0
no avatar
tévedés ugyanis nekem nem t4300 hanem t4400-am van (cimkére is rávan irva 😃😉 + everest is azt irja:
Mobile Intel 4 series exspress chipset family
azért köszi hogy szóltál 😆 jaaaa várjál igazad van nekem is az 😃 ja megint várjál az az adapter amit mondasz 😆
0
0
0
0
tasika1012 avatar
A videokártyád pontosan az Intel GMA4500M, mert nekem pont ugyanez a laptopom van.
0
0
0
0
no avatar
valaki tud ajáénlani nekem egy jó játékot normál vagy jó graffal, unalomüzö,lehet horror is ami félelmetes (amnesia kilöve😃,penumbrais)akció is jó ami lövöldözös de ne legyen tulságosan régi 😀 és menjen élvezhetöen a laptopomon sci-fik elönyben 😀 lehetöleg jó sokat mondjatok mert már nagyon sokat ismerek elöre is köszi

:
0
0
0
0
alex13 avatar
akos328 írta:
alex13 írta:
akos328 írta:
Egy jó kis RPG, MMORPG kellene nekem a nyárra, jó grafikával, lehet ingyenes is, de törttel mindenképp lehessen játszani, mert én biztos nem veszek meg semmit se.
Ha lehet, rendes fejlődős, lootolós, kasztosodós stb, ne ilyen Prince of Persia sz@rság.
Köszi előre is.

Egy pár:
2Moons(dekaron) (bár nem a legjobb a grafika)
Cabal Online
Lineage 2
Aion
Dota 1,2
Muonline (bár nem a legjobb a grafika)
stb.

Köszi, de Aion, Muonline megvan, kedvenceim, de fullos, nincs kihívás már. Cabal online nem jött be, a Dota-t kipróbálom köszi szépen még1x

Szívesen! 😃
0
0
0
0
menoteboj avatar
Ugy harom evig biztos!😜
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Áhh elég ez neki. 😃
0
0
0
0
rafferd avatar
írhattál volna neki egy listát A-Z-ig 1990 és 2012 között 😆
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Ezt csak viccnek szántam,mert tényleg baromi nehéz játékot ajánlani,ha legalább egy alap követelményt nem ad meg. 😃 ám erre a reakcióra számítottam 😜
0
0
0
0
rafferd avatar
BRUgamer:te nem vagy normális 😆DD
0
0
0
0
akos328 avatar
alex13 írta:
akos328 írta:
Egy jó kis RPG, MMORPG kellene nekem a nyárra, jó grafikával, lehet ingyenes is, de törttel mindenképp lehessen játszani, mert én biztos nem veszek meg semmit se.
Ha lehet, rendes fejlődős, lootolós, kasztosodós stb, ne ilyen Prince of Persia sz@rság.
Köszi előre is.

Egy pár:
2Moons(dekaron) (bár nem a legjobb a grafika)
Cabal Online
Lineage 2
Aion
Dota 1,2
Muonline (bár nem a legjobb a grafika)
stb.

Köszi, de Aion, Muonline megvan, kedvenceim, de fullos, nincs kihívás már. Cabal online nem jött be, a Dota-t kipróbálom köszi szépen még1x
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Melyik volt az utolsó FIFA emelyikben volt normális manager mód a 08 után. ?
0
0
0
0
rafferd avatar
akos328:MASS EFFECT! 😃 nagyon jó játék 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció