Az intel g1820-as celeronban milyen a gpu? Marmint milyen fajta HD ? A 2500k meg ilyesmi kaliberben volt a hd2000 de ez ujabb annal joval. Esetleg 3 vagy sima 4ezres? Nem talalok rola semmit
Sziasztok! Nem találtam olyan témát, ahová ezt a kérdést fel tudnám tenni, így előre elnézést kérek, ha mégis van. Szóval, a kérdésem a G2A webshop-pal kapcsolatos. Szerintem sokan ismerik és használják is. Nekem eddigi összes vásárlásom hibamentesen történt, de eddig csak megjelent játékokat vásároltam. A Mortal Kombat X 2015.04.14 dátumon jelenik meg, és szeretném előrendelni. Még nem rendeltem elő játékot erről az oldalról (mint fentebb taglaltam). A kérdés az lenne, hogyan működik ez az előrendeléses dolog az (G2A) oldalon? Szerintem fontos megemlítenem, hogy PC-re (Steam) vásárolnám meg a játékot. A megjelenés napján megkapom Steam-en gift-ként, vagy CD-kulcsot kapok? Esetleg más verzió fenn áll?
kéne 1 kis segítség, nos anyámnak is van 1 gépe, de a wifit valami úton módon már nem fogja ( eddig jó volt ) és ha közelebb hozom a gépet, akkor működik, telóról is megy a wifi, szóval a routernek, se a gépben lévő wifinek sincs baja. gondolkoztam, hogy a routerhez veszek valami nagyobb hatókörű antennát, vagy wifi csere. csak az egyiket szeretném 😃 szerintetek melyiket kéne? kb. 4-5 évesek 😆 😃
Nem.
Season pass annyit tesz bármilyen játéknál, hogy a későbbiekben érkező DLC-ket megkapod majd hozzá. Nyilván a season pass-t jobban megérni megvenni mert olcsóbb mintha minden DLC-t külön-külön vennél meg (igaz ez akkor, ha minden új tartalomra a megjelenéskor már igényt tartasz és hónapokkal később, valami akció keretén belül akarod megvenni).
Sziasztok. Nem nagyon vágom az ilyent és azért szeretnék hozzátok fordulni. Szóval láttam hogy ingyenes ez a Titanfall Season Pass és azt szeretném kérdezni hogy mivel nekem nincs meg az alap Titanfall és tudnak e simán játszani evvel a Season Pass-al
Egyértelműen a b.) opció a nyerő. Ezekkel a hibrid megoldásokkal általában csak a probléma van.
Már csak támogatás céljából is érdemes egy szimpla izmosabb kártyával menni, mint abban bízni, hogy az együttes teljesítménye a beépített vezérlőnek valamint egy dedikált kártyának jobb.
Az, pedig hogy egy processzor meddig képest lépést tartani egy videokártyával, és hogy mikor bottleneckeli, az nagyon nagy mértékben a szoftvertől függ (feltéve hogy nem egy 10 éves processzort akarsz párosítani egy mostani VGA-val)
looserking: Két megoldás jöhet szóba:
a.) megveszed az A10-7850K-t és mellé egy r7 250-es kártyát. Akkor ki tudod használni az APU-ban lévő videovezérlőt is, bekapcsolva Dual Graphics lehetőséget, ami a CrossFire-hez hasonló és csak azoknál a játékoknál működik, amik a cf-et is használják. Nos ezt én nem javaslom.
b.) Megveszed az Athlon X4 860K-t, ami ugyan az a processzor, csak nincs bent IGP (videovezérlő) és veszel mellé egy r7-es kártyát, akár 270-est is, mert azzal is elboldogul még szerintem. Ezzel jársz jobban.
jah,ezt nem tudtam 😃
szerintem kitudná,ahogy olvasgatom a forumokat egy r7 270x-et ajánlanak hozzá ami erősebb mint egy 7790,de várj másoktól is tanácsot szerintem,ne csak tőlem 😆
Sziasztok. Tegnap vettem egy sata3 as hdd-t, feltettem rá a rendszert meg a többit... és az a gond, hogyha automatikusan indul ujra, akkor el sem indul (fekete képernyö, no signal felirat) viszont ha resetelek, akkor megy rendesen. Ötletek?
Nincs a 3770-el gond találj egy jó darabot, a hardverapron még garis is van.
Ha nem akarsz tuningolni akkor tényleg inkább a 3770 mint a sima 2600
Meg a 3770 mellett szól a pciexpress 3.0 is.
De ha egy jó P-s Vagy Z-s "deszkát" veszel akkor a 2600k alap feszen viszi általában a 4,3-4,5GHz-t
és akkor nem ellenfél a 3770.
Amúgy meg igen soknál problémás volt a ragasztás... 2xxx szériánál ilyen probléma nem volt mivel ott forrasztották. De akármelyiket is választod nem fogod megbánni.
Ha nem akarsz K-sat akkor vehetsz akár milyet,alap frekin 1 normális hűtővel nem lesz semmi gondod,játék alatt nekem 50 fokos,nyáron 100% on 70 körül,ez csak azoknak idegesíő akinek k van és tuningolni akarja,mer eléggé bekorlátoz!De minek húzni?multkor linkeltem 1 tesztet alap vs tuning órajel talán 4.6 volt játékok alatt semmivel nem jobb,ilyen procikat nem kell tuningolni gyaláz mindent!
A kép alapján tényleg sérülhetett a lefogó kerettől, de nem kéne így és ennyire sérülnie. A keret, amikor rányomod, nagyobb felületen érintkezik és nem is szabadna annyit csúsznia, hogy ilyen méretű kopást okozzon. Én legalább is nem láttam még ilyet. Persze megkopik kicsit mindegyik. Vagy deformált volt a keret, vagy nem volt rendesen betéve a processzor és a kerettel ment a helyére. Szóval nem bántak azzal a CPU-val rendesen szerintem.
"Hello4 mindenki. Azért írok ide, mert van egy elég idegesítő problémám.. A gépemet nemrég raktam össze, de nap miint nap előfordul,hogy megáll rajta a kép, a hang beakad és recseg folyamatosan.. Ilyenkor nem reagál semmire, csak az újraindítás segít... Valamelyik alkatrészem lehet a gond? A videókártya 80 fok körül van, ha ez számít valamit" Ez a gondom most is előfordul... Olyan kérdés, hogy alaplaptól lehet ilyen?
Hello
Az lenne a problémám,hogy lemerült az alaplapi elem,azt kicseréltem,csak olyan régi a cucc,hogy mikor kiszedtem ,az elemnek a tartója félig leszakadt az alaplapról(nemtom hogy kéne ezt leírni Laughing hard) tehát lehet mozgatni.Azt szeretném kérdezni tehát,hogy pillanatragasztót lehet használni alaplaphoz vagy vmi ilyesmit?
Azt mi a franc okozhatja, hogy bizonyos időközönként, változó terhelés mellett (de általában alacsonyabb) a monitor alvó (narancs) állapotba kerül, és se a monitor se a gép nem reagál semmire sem (beleértve a billentyűzetet, egeret, a gép gombjait, bármit). Csak úgy áll vissza, ha lekapcsolom az áramot és vissza, ami ugyebár nem túl szerencsés.
Próbáltam már mindent ami eszembe jutott: energiatakarékossági beállítások, külön energiaséma, BIOS-ban a Cool 'n' Quiet kapcsolgatása, op. rendszer újratelepítés (Win7, 8.1 ugyanúgy), és egyszerűen semmi nem oldja meg. Fogalmam sincs, hogy melyik témába írhattam volna ezt, azért is került ide. Ha nem szoftveres, akkor lehet valami hardveres gond?
Luiboy,kedves tőled h segíteni próbáltál,láttam ezt a videót én is,meg ezt is beírom,ahogy írták sokan mikor keresgettem [LINK] ,de nem segít ez sem -.-
Sziasztok. kaptam egy inteno x6546os routert,h ne csak a mobilnetet zargassam,legalább itthon legyen wifim. működik,de belelépni egy úristenért nemtudok,2 napja bújom a googlet de amit írnak hogy hogyan bírnék belemenni egyik megoldás se működik. meg az nem is lenne baj,mert alapból ő ossza a wifit,nem kell beállítani,de az a gond h jelszavas,a dobozon meg sehol nincs ráírva a jelszó. ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném 😀
Futtasd első lépésben a lemezkarbantartást. (jobb egér gomb -> tulajdonságok; Általános fül, lemezkarbantartás gomb. Töröld a biztonsági mentéseket, visszaállítási pontokat is)
Amúgy kevés helyet hagytál a win-nek. A user mappát is át lehet tenni a másik meghajtóra.[LINK]
Szevasztok az mért van hogy ujjra indítottam a gépem Reset gombbal mert nagyon be laggolt játék közben, és mikor be kapcsolt a gépem láttam hogy tele van a HDD-m C meghajtója? 1terás vinyo van ketté osztva 100giga C maradék pedig D meghajtonak.. Valami ötlet a lepucolásában?
üdvözletem egy olyan gond lenne az egeremmel hogy ha fel fele huzom akkor balra megy ha le jobbra és ha balra huzom akkor le megy és ha jobbra akkor meg fel. Ma kezdte el ezt ha tudna segíteni valaki az irja meg kösz előre is
nemrég kaptam egy hp psc 2175 nyomtatót, és nem működik.
Azt írja ki, hogy "Tegye be a jobb patront" (az a fekete fehér) na és én vettem egyet újat, és még mindig nem jó, ugyan azt írja ki. + ha sikerül továbbjutni ezen (magától) és nem csinál recsegő ropogó hangokat, akkor meg azt írja ki, hogy szkennelési hiba -.-" Elég ideges vagyok, és nem tudok vele mit csinálni. Valakinek valami tanács? 😀
Robertosz91: működni fog vele max nem azon az órajelen ami rá van írva
legalábbis én így tudom és nem muszáj dual channelbe 2 modulnak lennie elég az egy is
Szevasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Van egy x6-os procim, és most vennék egy hyperx savage cl9 1866mhz-et 8gigás példányt. Az lenne a kérdésem, hogy működne-e vele a gép, mivel az x6-os csak 1333mhz-et támogat. Az alaplap támogatja a 2000mhz(oc) is, csak olvasom,hogy dual channel memóriát támogat, tehát két darab memória modul kell neki minimum???
A memóriát nem ebbe a konfigba szánom hanem egy tervezett konfigba, de addig is is jó lenne használni, csak nem tudom,hogy működne-e egy magában.
A profilomban megtaláljátok a specifikációkat, előre is köszi!
Igen sajnos csak 1 van, mivel mikor utoljára telepítettem Windows-t, valamiért a partícionálásnál nem engedett másikat létrehozni, már nem emlékszem pontosan hogy mi volt a gondja, de sajna csak 1 van.
attól függetlenül le fogja alázni a hdd-d hogy nem fog full sebességgel menni! a boot opcióknál a biosban majd beállítod hogy melyikről menjen a rendszer induláskor, és akkor nem kell trükköznöd semmit. csak egy partició van amúgy a hdd-n?
A közeljövőben lehetséges hogy be fogok szerezni egy SSD-t. Helyzet a következő: Windows-t majd az SSD-re akarom telepíteni, de viszont a jelenlegi HDD-met nem szertném leformázni, mivel elég sok adat, játék van rajta, amit a jelenlegi "hiperszuper" netemmel nem szeretnék mégegyszer letölteni Laughing soft
A kérdésem az lenne, miszerint megoldható-e, hogy az SSD-re felraknám a Windows-t, telepítés után meg csak simán visszaraknám a gépbe a jelenlegi HDD-met, és akkor minden megfelelően működne? Vagy hogyan lehetne ezt megoldani?
Másik kérdés:
Jelenlegi alaplapom: ASUS M5A78L-M LX3
Ilyen SSD-t vennék: Kingston SSDNow V300 120GB SATA3
Az alaplapom specifikációját olvasva vettem észre, hogy nincs rajta SATA3 csatlakozó, csak SATA2. Azt tudom, hogy bele lehet rakni SATA3 SSD-t SATA2 portba, csak így ugye maximum 3Gbit/sec lesz a sebesség. A kérdésem az lenne, hogy ez a bizonyos 3Gbit/sec-es sebesség is érezhetően gyorsabb lenne, mint a mostani HDD-m sebessége? Tehát ettől függetlenül megérné SSD-t vennem?
Hello
Az lenne a problémám,hogy lemerült az alaplapi elem,azt kicseréltem,csak olyan régi a cucc,hogy mikor kiszedtem ,az elemnek a tartója félig leszakadt az alaplapról(nemtom hogy kéne ezt leírni 😆😉 tehát lehet mozgatni.Azt szeretném kérdezni tehát,hogy pillanatragasztót lehet használni alaplaphoz vagy vmi ilyesmit?
A válaszokat nagyon szépen köszönöm! 😀 😉
Season pass annyit tesz bármilyen játéknál, hogy a későbbiekben érkező DLC-ket megkapod majd hozzá. Nyilván a season pass-t jobban megérni megvenni mert olcsóbb mintha minden DLC-t külön-külön vennél meg (igaz ez akkor, ha minden új tartalomra a megjelenéskor már igényt tartasz és hónapokkal később, valami akció keretén belül akarod megvenni).
Már csak támogatás céljából is érdemes egy szimpla izmosabb kártyával menni, mint abban bízni, hogy az együttes teljesítménye a beépített vezérlőnek valamint egy dedikált kártyának jobb.
Az, pedig hogy egy processzor meddig képest lépést tartani egy videokártyával, és hogy mikor bottleneckeli, az nagyon nagy mértékben a szoftvertől függ (feltéve hogy nem egy 10 éves processzort akarsz párosítani egy mostani VGA-val)
a.) megveszed az A10-7850K-t és mellé egy r7 250-es kártyát. Akkor ki tudod használni az APU-ban lévő videovezérlőt is, bekapcsolva Dual Graphics lehetőséget, ami a CrossFire-hez hasonló és csak azoknál a játékoknál működik, amik a cf-et is használják. Nos ezt én nem javaslom.
b.) Megveszed az Athlon X4 860K-t, ami ugyan az a processzor, csak nincs bent IGP (videovezérlő) és veszel mellé egy r7-es kártyát, akár 270-est is, mert azzal is elboldogul még szerintem. Ezzel jársz jobban.
szerintem kitudná,ahogy olvasgatom a forumokat egy r7 270x-et ajánlanak hozzá ami erősebb mint egy 7790,de várj másoktól is tanácsot szerintem,ne csak tőlem 😆
én nem gondolkodnék APU-n ha már veszel hozzá dedikált kártyát! 😀
59ezerért van fent. Csak a széle zavar.
Ha nem akarsz tuningolni akkor tényleg inkább a 3770 mint a sima 2600
Meg a 3770 mellett szól a pciexpress 3.0 is.
De ha egy jó P-s Vagy Z-s "deszkát" veszel akkor a 2600k alap feszen viszi általában a 4,3-4,5GHz-t
és akkor nem ellenfél a 3770.
Lehet inkább akkor i7 2600- 2600k lesz.
Szerintem ne vedd meg azt a procit.
A 3xxx széría jobban melegedett a 2xxx szériánál és sokan szétszedték, szerintem ez is egy ílyen darab lehetett.
[LINK]
[LINK]
Az lenne a problémám,hogy lemerült az alaplapi elem,azt kicseréltem,csak olyan régi a cucc,hogy mikor kiszedtem ,az elemnek a tartója félig leszakadt az alaplapról(nemtom hogy kéne ezt leírni Laughing hard) tehát lehet mozgatni.Azt szeretném kérdezni tehát,hogy pillanatragasztót lehet használni alaplaphoz vagy vmi ilyesmit?
Próbáltam már mindent ami eszembe jutott: energiatakarékossági beállítások, külön energiaséma, BIOS-ban a Cool 'n' Quiet kapcsolgatása, op. rendszer újratelepítés (Win7, 8.1 ugyanúgy), és egyszerűen semmi nem oldja meg. Fogalmam sincs, hogy melyik témába írhattam volna ezt, azért is került ide. Ha nem szoftveres, akkor lehet valami hardveres gond?
Program nélkül hogyan lehet törölni a particiokat a HDD ről? Op. rewndszer: Win7
Köszönöm.
Felhasználó : admin és a jelszó is az
Amúgy kevés helyet hagytál a win-nek. A user mappát is át lehet tenni a másik meghajtóra.[LINK]
nemrég kaptam egy hp psc 2175 nyomtatót, és nem működik.
Azt írja ki, hogy "Tegye be a jobb patront" (az a fekete fehér) na és én vettem egyet újat, és még mindig nem jó, ugyan azt írja ki. + ha sikerül továbbjutni ezen (magától) és nem csinál recsegő ropogó hangokat, akkor meg azt írja ki, hogy szkennelési hiba -.-" Elég ideges vagyok, és nem tudok vele mit csinálni. Valakinek valami tanács? 😀
legalábbis én így tudom és nem muszáj dual channelbe 2 modulnak lennie elég az egy is
Gyors segítségre lenne szükségem. Van egy x6-os procim, és most vennék egy hyperx savage cl9 1866mhz-et 8gigás példányt. Az lenne a kérdésem, hogy működne-e vele a gép, mivel az x6-os csak 1333mhz-et támogat. Az alaplap támogatja a 2000mhz(oc) is, csak olvasom,hogy dual channel memóriát támogat, tehát két darab memória modul kell neki minimum???
A memóriát nem ebbe a konfigba szánom hanem egy tervezett konfigba, de addig is is jó lenne használni, csak nem tudom,hogy működne-e egy magában.
A profilomban megtaláljátok a specifikációkat, előre is köszi!
Igen sajnos csak 1 van, mivel mikor utoljára telepítettem Windows-t, valamiért a partícionálásnál nem engedett másikat létrehozni, már nem emlékszem pontosan hogy mi volt a gondja, de sajna csak 1 van.
A közeljövőben lehetséges hogy be fogok szerezni egy SSD-t. Helyzet a következő: Windows-t majd az SSD-re akarom telepíteni, de viszont a jelenlegi HDD-met nem szertném leformázni, mivel elég sok adat, játék van rajta, amit a jelenlegi "hiperszuper" netemmel nem szeretnék mégegyszer letölteni Laughing soft
A kérdésem az lenne, miszerint megoldható-e, hogy az SSD-re felraknám a Windows-t, telepítés után meg csak simán visszaraknám a gépbe a jelenlegi HDD-met, és akkor minden megfelelően működne? Vagy hogyan lehetne ezt megoldani?
Másik kérdés:
Jelenlegi alaplapom: ASUS M5A78L-M LX3
Ilyen SSD-t vennék: Kingston SSDNow V300 120GB SATA3
Az alaplapom specifikációját olvasva vettem észre, hogy nincs rajta SATA3 csatlakozó, csak SATA2. Azt tudom, hogy bele lehet rakni SATA3 SSD-t SATA2 portba, csak így ugye maximum 3Gbit/sec lesz a sebesség. A kérdésem az lenne, hogy ez a bizonyos 3Gbit/sec-es sebesség is érezhetően gyorsabb lenne, mint a mostani HDD-m sebessége? Tehát ettől függetlenül megérné SSD-t vennem?
Az lenne a problémám,hogy lemerült az alaplapi elem,azt kicseréltem,csak olyan régi a cucc,hogy mikor kiszedtem ,az elemnek a tartója félig leszakadt az alaplapról(nemtom hogy kéne ezt leírni 😆😉 tehát lehet mozgatni.Azt szeretném kérdezni tehát,hogy pillanatragasztót lehet használni alaplaphoz vagy vmi ilyesmit?