Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy ilyen végtelenül egyszerű mechanikus dologban nem tudom mi tud elromlani 😃 Lehet hogy a másik irányba próbálod nyomni.
amúgy nem culler hanem cooler 😃
GokuTM:laikusnak-ez serto!
Kicsit meg kell erőltetni azt a kart.
értem. Az már a te dolgod honnan veszed 😃
Amúgy jó hűtő, nekem halkra volt szükségem, megkaptam. Ezzel együtt jól is hűt.
itthon megbeszélem, és lehet, hogy Sellara esik a választás. egy halkabb hűtő megér 5 500 Ft-ot.
Amúgy jó hűtő, nekem halkra volt szükségem, megkaptam. Ezzel együtt jól is hűt.
[url]http://shop.mpzone.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=_25963[/url]
itt nézem épp. eddig ez elfogadható. máshol nézem ugyanezt kb 8 000 Ft-ért 😀 itt 5 500 Ft körül van.
P C X-en is annyi kb. Legalábbis én annyiért vettem onnan egy hónapja
Most nézem P C X-en már Sella nincs is csak Alpenföhn panorama CPAF-008.
Sella-t meg itt találtam:
itt nézem épp. eddig ez elfogadható. máshol nézem ugyanezt kb 8 000 Ft-ért 😀 itt 5 500 Ft körül van.
P C X-en is annyi kb. Legalábbis én annyiért vettem onnan egy hónapja
Sziasztok!
Ez a processzorhűtő:
kompatabilis az:
processzorral? p c.x-en azt találtam, hogy igen.
Köszönöm a segítséget!
nem, nem jó rá. Ez csak intel 1366-ra van.
vegyél inkább egy ilyet: Alpenföhn Sella
akkor pc.x-en valamit elírtak mert ott a listában megtaláltam az említett procit 😃. am árban milyen az általad említett hűtő?
Szerk.: most nézem, 5 500 Ft körül már van.
Sziasztok!
Ez a processzorhűtő:
kompatabilis az:
Köszönöm a segítséget!
nem, nem jó rá. Ez csak intel 1366-ra van.
vegyél inkább egy ilyet: Alpenföhn Sella
Ez a processzorhűtő:
kompatabilis az:
Köszönöm a segítséget!
most miért mentek fel a proci árak?
igen ezis egy jó lap én akkor azér nem ezt vettem mer nem akartam cserélni tápot mer ez 24x8 pines!
amiatt nem kellett volna, de már mindegy ugye 😃
10-15 ér akart venni lapot azokhoz képest a giga sokkal jobb és minimálisan drágább de ez így végtelen akkor már mérnem msi 22 ér de akkor már mérnem a 28 ezres alaplap hülyeség ezt nézni mer sose érsz a végére!!
bár egy MSI 970A-G46 jobb vétel, de ez se szar alaplap
965 egy nagyon jo proci,de az alap amit olyaltal az mar .......!
melyik alaplap?
Spoiler!
AZOTA KIDERULT HOGY AMD KELL A NAGY INTELESNEK😆
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 25 ezer és veri a 9550-et.
Azt hiszem ez jó lesz 😃 És jó árban is van
intel core 2 quad q8300
Ezt a kettot olyanlom bar nem vok tisztaban a magyarorszagi arakal,de ezek nagyon jo cpuk!
sziasztok, intel i5 2320 3ghz jó proci?
A legjobb! 😃
Nekem is az van és nagyon jól műkszik.
A játékok nem fognak ki rajta még max beállitások alatt sem az biztos.
Amiken eddig kipróbáltam a gépem és egyben játszok is velük:NFS The Run,Shift,Shift2,GTA4. 😀
Sziasztok!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition procihoz tudnátok ajánlani egy halk, olcsó hűtőt. A gyári enyhén hangos 😀 Köszönöm!
Alpenföhn Sella
nekem is ilyen van, és csak prime 95 alatt hallom, de akkor is csak halkan.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition procihoz tudnátok ajánlani egy halk, olcsó hűtőt. A gyári enyhén hangos 😀 Köszönöm!
Az még egy kérdés,honnan lahet tudni h fullHD-ben játszol e vagy nem?Vagy ha 1920X1080 játszok az már full HD?
az a Full HD.
minden felbontásnak van "neve", az 1920x1080 az FullHD
1090T-röl inkább felfele váltanák mint lefele.6200 lehet nem erösebb mint az 1090T.Ezért kérdem.Teszteket nemigazánn találtam játékokrol,de a 8120 biztos jobb.
Ja azt nem néztem hogy most milyen procid van.
Teljesen felesleges procit váltani, és 40K-ért egy FX8120-at venni. Játékban semmi különbség lenne. Látom FullHD monitorod van, gondolom fullHD-n játszol, itt nem számít sokat a proci. Inkább a VGA.
FX 6200 procirol tudtok véleményt mondani?Megéri az árát?teljesitményben meddig lenne elég?Jelenlegi procimra van vevö,és annyit kapnék érte,h megbirnám venni az FX 6200-at,kis hozzátétellel az Fx8120-at.Tudom utobbi jobban megéri,de ha a 6200 elég,akkor nem költök +ban.
Inkább vegyél egy Phenom II X4 965 -öt.
Hali!
Az Athlon II X3 460 4 magosítva hozza a Phenom II X4 965 teljesítményét játékokban?
Nem.
Én pont ezért vettem inkább PII 555-öt mert abba ott a cache és kicsit nagyobb eséllyel oldható a +két mag.
Hali!
Az Athlon II X3 460 4 magosítva hozza a Phenom II X4 965 teljesítményét játékokban?
Nem.