Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hogy is van ez, mely 1155-ös lapokkal lehet használni az igp-t, illetve tuningolni a k-s Sandy-kat?
H61, B75, H67, H77 -ezekkel csak az IGPU-t lehet használni, tuningolni nem
P67-csak tuning
Z68, Z77, tuning és IGPU kihasználás, ezek a legjobbak
P61- egyik sem.
Hová ? 😂
Inkább Vga limit lesz mint sem proci.😉
A legelőre a birkák közé😂
Inkább Vga limit lesz mint sem proci.😉
Egy viszonylag olcsó(max 30-35e) AMD procit keresek ami esetleg feltudja venni a harcot i5 650, i5 750-el.
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz Black Edition /// 25k
És erről mi a véleményed:
AMD AM3+ FX-4170 X4 4,2Ghz Dobozos FD4170FRGU 29.900 Ft
Amit írtam jobb.
Oké 😃 köszi a gyors választ
Most nézem milyen alaplapod van, abban max baltával tudod beszerelni a procit, csak Intelt támogat.
Alaplapot cseréled hagyd figyelmen kívül az írottakat.😃
Hát ez krva nagy 😂😆😂
Kicsit-nagyon különböző foglalatok, AM3 vs s1156. 😊
Lefaragja a lábakat, vagy kivág egy darabot a foglalat közepéből lehet belemegy, de nem garantált a hibamentes működés.😆
Szerk: madchief akkor megnyugodtam, már aggódtam, fel alá járkáltam.😂
😂😂 Olyan nagy stresszbe tartottalak?😆
Remélem ez a proci majd kihajtja a GTX460at😆
Egy viszonylag olcsó(max 30-35e) AMD procit keresek ami esetleg feltudja venni a harcot i5 650, i5 750-el.
Amit írtam jobb.
Most nézem milyen alaplapod van, abban max baltával tudod beszerelni a procit, csak Intelt támogat.
Hát ez krva nagy 😂😆😂
Kicsit-nagyon különböző foglalatok, AM3 vs s1156. 😊
Lefaragja a lábakat, vagy kivág egy darabot a foglalat közepéből lehet belemegy, de nem garantált a hibamentes működés.😆
Szerk: madchief akkor megnyugodtam, már aggódtam, fel alá járkáltam.😂
Amit írtam jobb.
Amit írtam jobb.
Amit írtam jobb.
Faildózert ne vegyél, főleg olyat.
i5 2500K 3.8GHz hany db.5850 tud kihajtani?
úgy 6-700-at...
attól függ mekkora a legelő, mennyire éhesek a VGA-k, és mennyit ivott a proci-pásztor...
NINCS olyan hogy kihajtja... Procilimit és VGA limit van. Egyik se hajtja ki a másikat.
Felesleges lenne i3-ra cserélni a quad-ot.
Az i5 már túl drága lenne... akkor maradna az amd... egy phenom II x4 965 be-re váltás megérné??
nem
Felesleges lenne i3-ra cserélni a quad-ot.
Az i5 már túl drága lenne... akkor maradna az amd... egy phenom II x4 965 be-re váltás megérné??
http://hardver apro.hu/apro/uj_oem_intel_r_core_tm_i5-2300_processor_1ev_papir/hsz_1-50.html
31.990-ért, de viszont nincs hozzá hűtő.
Dobozos 35-ért:
http://hardver apro.hu/apro/uj_intel_core_i5_2300_dobozos_elado_garanciaval/hsz_1-50.html
31.990-ért, de viszont nincs hozzá hűtő.
Dobozos 35-ért:
http://hardver apro.hu/apro/uj_intel_core_i5_2300_dobozos_elado_garanciaval/hsz_1-50.html
Csak gondolom nekem kell kimenni erte ugyebar?
Mindegy melyik csak i5 legyen,szoval nem baj ha hasznalt ,akkor lehet 30k-ert?
22"😃
30K-ert lehet i5 szerezni nallatok?
2500k-t biztos nem. Max kamionról. 😆
Nem sokkal nagyobb a full hd monitor, mint a 19'-os.
30K-ert lehet i5 szerezni nallatok?
Ne beszejetek itt semilyen full hd-rol mikor 19" a monitorom szoval?
Persze hogy birja!
Nem is a te monitorodhoz igazítottuk a dolgot, hanem általánosságban mondtuk. Akkora felbontáson megbírkozik a játékok többségével medium-high beállítások mellett.
Q6600 kihajt ket 4870-est?
Full HD-ban meg a VGA lenne kevés.
PL.: Bad company 2 multinál még így is cpu limit lenne full hd-nál.
Mi a francért veszel ilyen kis felbontásra akkor két db 4870-est?
Persze hogy birja!
Full HD-ban meg a VGA lenne kevés.
q9400 az mar igen ugye?
Ja ha te fizeted neki akkor igen!!!
értsd úgy, nem éri meg 😀
Hali!
Szerintetek megéri Q6600-ról i3-2120-ra váltani? Az i3 újabb meg nagyon jókat olvastam róla, de mégis 2magos, a Q6600 neg ugye négy.. Vélemény??😀
Szerintetek megéri Q6600-ról i3-2120-ra váltani? Az i3 újabb meg nagyon jókat olvastam róla, de mégis 2magos, a Q6600 neg ugye négy.. Vélemény??😀
Sziasztok!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition elég jó cod 4-8 játékokhoz? azt olvastam hogy ez egy jó proci de a gépigénynél mikor megnézem akkor sárga, batllefield 3 nál meg piros.. szóval nem tudom mit tegyek
Codra elég egy x2 😆
Sziasztok!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition elég jó cod 4-8 játékokhoz? azt olvastam hogy ez egy jó proci de a gépigénynél mikor megnézem akkor sárga, batllefield 3 nál meg piros.. szóval nem tudom mit tegyek
Nyugodtan veheted, menni fog.
trukos volt de sikerult!
Spoiler!