Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem lehet megmondani így hasraütésszerűen.
Ha nem akarsz költeni és nem zavar a nagy zaj és magas hőmérséklet, akkor neked a gyári való.
Felhúzod, ameddig szeretnéd, Prime95 alatt megnézed mennyi a hőmérséklet, ha 60 fölött van mehetsz venni hűtőt.
De ha zavar, akkor mehet 75-ig is, de zavarjon.
Nem jó a magas hőfok, én sem hittem amíg be nem döglött a Q 9400.😊 😆
Pedig "csak" 75-80c volt terhelve, igaz egy évig nyúztam gyári hűtővel, most stabil 90c hűthetem akármivel. Játékra teljesen alkalmatlan, 10min után kék halál.😜
akkor gyárival biztonságos 3,2Ghz? 😃
és ha fölé megyek meg veszek egy másik CPU hűtöt 😃
de elég nekem még 3GHZ is😆
már csak a tápot kell valamit kitalálni😆
és ha fölé megyek meg veszek egy másik CPU hűtöt 😃
de elég nekem még 3GHZ is😆
már csak a tápot kell valamit kitalálni😆
http://nadorbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_order=price&pfi=7006&bt=pdlist&pi=_74666&ck=0
ez jó hűtő?
mármit nincs odaírva hogy FM1 foglalat de ez jó lesz😆
amúgy itt olvastam http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdesek__2342307-processzor-felhuzas-hogyan
úgy hallodtam a BIOS-ba kel valamit piszkálni.
AMD Athlon II X4 631 Box procinak a tuningolni akarom
akkor ugye nem elég egy gyári hűtö?(max meddig lehet tuningolni biztonságosan?)
Érdemes hozzá legalább egy Alpenföhn Sella-t venni, még akkor is ha nem tuningolod. Az, hogy medig tudod húzni, az az alaplaptól is függ, de szerintem 3,2 GHz-ig biztos fel lehet tolni.
akkor ugye nem elég egy gyári hűtö?(max meddig lehet tuningolni biztonságosan?)
ASRock P67 Pro3 B3
jó az 😀
I7 2600K 55-ért + 15-ért egy P67-es lap megéri?
Meg a másik, hogy érdemes előre megvenni, vagy egyszerre minden cuccot?
Milyen pontosan a lap? Amúgy ahhoz a procihoz egy komolyabb lap dukál 😃
Meg a másik, hogy érdemes előre megvenni, vagy egyszerre minden cuccot?
AMD Athlon II X4 631 Box mi a véleményetek?
4GB RAM+ 1 jó vidi kártya mellet jól muzsikál?
4GB RAM+ 1 jó vidi kártya mellet jól muzsikál?
köszi a tanácsokat remélem,h meg lesz a megfelelő keret a proci 😎
na és azt az alap 3,4 Ghz 3,8-ig esetleg 4 ghz fel lehet tornázni?
na persze 1jó hűtéssel 😆
4,5-ig is simán mehet egy jó cpu hűtővel. Az más kérdés, hogy van értelme, szvsz ha cpu limit van, akkor érdemes húzni.
na és azt az alap 3,4 Ghz 3,8-ig esetleg 4 ghz fel lehet tornázni?
na persze 1jó hűtéssel 😆
Nekem jelenleg alap hűtővel 3,8GHt-ig tud menni, jobban nem merem feljebb vinni, mert lassan repülni fog a hűtőm annyira pörög maxon 😆 De fellehet vinni 3,8-ig lazán.
na persze 1jó hűtéssel 😆
köszönöm a válaszokat 😉
na és milyen tuning potenciával büszkélkedik a 965?
AMD Phenom II X4 965 3,4 Ghz BOX Black Edition tuning barát, szorzózár mentes, szóval nyugodtan húzhatod egy jó processzor hűtő társaságában.
na és milyen tuning potenciával büszkélkedik a 965?
de köszi 😀
azt szeretném kérdezni,h még procit érdemesebb meg venni:
AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3+ ezt
vagy:AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ezt
vagy:AMD Phenom II X4 955 Black Edition Boxed ezt 😃
előre is köszi a válaszotokat 😃
Sziasztok.Bocs,hogy ide írok nem találtam mást.Q9505 procim van.Szeretnék venni valami jó kis hűtőt,amivel kis tuning is mehet.Tudnátok nekem ajánlani valamit.Köszönöm előre is
Cooler Master Hyper TX3 Evo /// 6k
1Ghz emelésig bőven jó, többet nem éri meg emelni minimális a gyorsulás.
4Ghz felett úgy is instabil.😃
sziasztok! szerintetek melyik jobb?
AMD FX 6100 vagy
AMD Phenom II X4 965
Utóbbi.
AMD FX 6100 vagy
AMD Phenom II X4 965
Sziasztok az AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3+ processzor jó lenne a gépembe?
Elvileg nem. Ha jól tudom a Te lapod AM2-es, a Bulldozer meg AM3+ mint írtad is itt.