Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bioritmus avatar
Igaz és abban nagy a szabadság mer van egy viszonylag nagy tér és mászkálhatok szabadon 😀 már nézem is *-* 😀
köszi =)

már csak valami fain verseny game kéne:Đ
0
0
0
0
alex13 avatar
Bioritmus írta:
Valaki valami Spider Man Web of Shadow-hoz hasonló játékot tudna mondani? :Đ
Illetve egy F1-hez hasonló fain versenyes game-et?:Đ

A spiderman-hez hasonlóan lehet fejleszgetni és skilleket kifejleszteni a Prototype-ban😉
0
0
0
0
KalKriaf1509 avatar
Ismer valaki olyan játékot amibe hatalmas nagy csatahajót kell irányítani és harcolni vele az űrben?(TP nézet előny de lehet FP is)
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valaki valami Spider Man Web of Shadow-hoz hasonló játékot tudna mondani? :Đ
Illetve egy F1-hez hasonló fain versenyes game-et?:Đ
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok én ajánlanám mindenkinek a Medal of Honor és szeretnék összegyüjteni egy csapatot akikkel lehetne online játszani.Aki szívesen jönne az kérem jelezzen vissza nekem.

Jahhh és Mass Effect 😃
0
0
0
0
no avatar
jozsefgyorfi írta:
superkiller írta:
jozsefgyorfi írta:
superkiller írta:
hali. Egy jó RPG-t ajánlanátok nekem? ME trilógián meg Fallouton kívül?

Dragon age origins. ha kivitted akk tedd fel hozzá az awakeninget nagyon élvezni fogod szerintem. meg van még the witcher 1 , 2 bár ezeket még nem próbáltam csak ajánlották

Köszi! A Skyrim az jó? Vagy úgy általában az Elder Scrolls? Diablo trilógia?

A Skyrim az egész jó habár sokmindent erről sem mondhatok mert nem játszottam ki. Egyik diablót sem próbáltam sajna😳

A Skyrim teljesen jó játék. Nagyon el lehet vele lenni, és izgalmas is. (HA csak nem vitted már végig)
De tapasztalatból mondom szerintem az "összes" The Elder Scrolls jó.
Diablóba egyértelműen a 2, és most a 3.
0
0
0
0
superkiller avatar
jozsefgyorfi írta:
superkiller írta:
jozsefgyorfi írta:
superkiller írta:

Dragon age origins. ha kivitted akk tedd fel hozzá az awakeninget nagyon élvezni fogod szerintem. meg van még the witcher 1 , 2 bár ezeket még nem próbáltam csak ajánlották

A Skyrim az egész jó habár sokmindent erről sem mondhatok mert nem játszottam ki. Egyik diablót sem próbáltam sajna😳

Köszi az infót 😀
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
superkiller írta:
jozsefgyorfi írta:
superkiller írta:

0
0
0
0
Thomeee111 avatar
marci19970425 írta:
RÉgebbi Splinter Cell részek (double agent, Pandora Tomorrow ,Chaos Theory), Max Payne 1-2, Tomb Raider részek, Hitman , Prince of Persia .
Hirtelen ennyi 😀

Köszi 😃
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Sonymeans írta:

Scarface
25 to life
El matador
Sniper Elite (2005)
Total Overdose
Riddick
The Godfather
Driv3r
Indigo Prophecy (nagyon jó sztori)

Indigo Prophecy az érdekelne csak kéne egy olyan link ahonnan nem telepített verziót tudok leszedni mert arra nemtom feltelepíteni a magyarítást 😞 Amúgy köszönöm 😜
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Thomeee111 írta:
Tudnátok mondani néhány jóféle tps-t? 2005 és 2006 körüli tuti elmenne a gépemen (Cold Fear, Resident Evil 4 ezekkel már toltam szóval ezek kilőve)

Scarface
25 to life
El matador
Sniper Elite (2005)
Total Overdose
Riddick
The Godfather
Driv3r
Indigo Prophecy (nagyon jó sztori)
0
0
0
0
marci19970425 avatar
RÉgebbi Splinter Cell részek (double agent, Pandora Tomorrow ,Chaos Theory), Max Payne 1-2, Tomb Raider részek, Hitman , Prince of Persia .
Hirtelen ennyi 😀
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Tudnátok mondani néhány jóféle tps-t? 2005 és 2006 körüli tuti elmenne a gépemen (Cold Fear, Resident Evil 4 ezekkel már toltam szóval ezek kilőve)
0
0
0
0
no avatar
menoteboj írta:
Sziasztok! Eredeti COD 4-t kell patchelni??

Persze.
0
0
0
0
superkiller avatar
jozsefgyorfi írta:
superkiller írta:

0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
superkiller írta:

0
0
0
0
menoteboj avatar
Sziasztok! Eredeti COD 4-t kell patchelni??
0
0
0
0
superkiller avatar
0
0
0
0
no avatar
Köszi a gyors választ 😃 Prototype, Dragon age, Mount and blade warband ezeket ismerem 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
Prototype
Dragon Age
Mount and Blade Warband
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Bence1997 írta:
Valaki tudna nekem mondani valami jó játékot ami nem régi ? 😃 Bármi lehet ami nem horror vagy hasonló 😀

Jade Empire
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna nekem mondani valami jó játékot ami nem régi ? 😃 Bármi lehet ami nem horror vagy hasonló 😀
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Thomeee111 írta:
Tudnátok mondani valami jó építgetős stratégiát mint pl a Settlers vagy a Sim City bármely része? Haveromnak kellene valami ilyesmi de én sajna nemigazán vágom az ilyeneket 😀

City Life
Citites XL 2011
0
0
0
0
Sonymeans avatar
NjoY írta:
NjoY írta:
Üdv, valaki tud jó stratégiákat ajánlani? Empire Earth stílusra gondoltam ami a játékmenetet illeti, vagyis hogy korszakokat kell fejlődni, vagy mint akár a Rise of Nations is. CCG-t már ismerem, valami jó stratégia kellene, de sehol sem találok sajna... előre is köszönöm. 😀

Age of Empires Sororzat
0
0
0
0
NjoY avatar
NjoY írta:
Üdv, valaki tud jó stratégiákat ajánlani? Empire Earth stílusra gondoltam ami a játékmenetet illeti, vagyis hogy korszakokat kell fejlődni, vagy mint akár a Rise of Nations is. CCG-t már ismerem, valami jó stratégia kellene, de sehol sem találok sajna... előre is köszönöm. 😀
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Thomeee111 írta:
Tudnátok mondani valami jó építgetős stratégiát mint pl a Settlers vagy a Sim City bármely része? Haveromnak kellene valami ilyesmi de én sajna nemigazán vágom az ilyeneket 😀

Anno sorozat.
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
0
0
0
0
Bicike avatar
Sim City Series
The Sims series
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
arnold012 írta:
sziasztok építős játékot ajánlanátok?

minecraft
0
0
0
0
no avatar
sziasztok építős játékot ajánlanátok?
0
0
0
0
jumpen97 avatar
olyan játékot szeretnék mint az arma de nem olyan nagy gépigényűt(operation flashpointokat ismerem)
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Haraposs írta:
AMúgy már nem azért de a lego játékok két kezesek, hisz a mozgás + az akció gombok

Az lehet de én átállítottam a gombokat és máris jobb volt 😜 Lehet nem olyan volt mint két kézzel de meg lehetett oldani 😀
0
0
0
0
Haraposs avatar
AMúgy már nem azért de a lego játékok két kezesek, hisz a mozgás + az akció gombok
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
FreddyD írta:
tudnátok valami olyan játékot amit egy kézzel is lehet játszani?
mert eltörtem a bal kezemet és cod-ozni vagy bf-ezni nem egyszerű

LEGO Star Wars vagy bármelyik LEGO game 😃 Mikor én eltörtem a kezem azokkal toltam 😃
0
0
0
0
superkiller avatar
FreddyD írta:

Tux Paint 😀
Age of Emperior 2
0
0
0
0
Erik94 avatar
K3nzor írta:
A metacritic-en elég szép pontozást kapott...ezek szerintem lehet rossz.

Nekem se jött be,nem a grafika végett hanem azért mert egyáltalán nem gta klón,meg uncsi volt...De lehet jó lett volna aztán annyira nem játszottam vele épp ezért nem tudom érdemes e lenne 😆
0
0
0
0
FreddyD avatar
0
0
0
0
Erik94 avatar
L.A.Noire jó játék?Nekem egy kicsit uncsi volt de ha jó akkor leszedem és befejezem a gamet 😃
0
0
0
0
superkiller avatar
HighGamer írta:
Sziasztok, valami jó fps játék kellene ami nagyon ***a.. 😀 köszi előre is 😀

Far Cry, CoD 2, Battlefield Bad Company 2, Rage
0
0
0
0
HighGamer avatar
Sziasztok, valami jó fps játék kellene ami nagyon ***a.. 😀 köszi előre is 😀
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Sziasztok. Engem egy olyasmi játék érdekelne ami hasonlít a Doom 3-ra vagy a Quake 4-re gépigény terén és játékmenet terén is.
0
0
0
0
ceni98 avatar
portal esetleg? logikai game de egész jó 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Sziasztok, nekem egy egyszerű FPS kellene, nem agyonbonyílott, egyszerű játékmenettel. Fontos: legyen kis gépigénye. Olyasmire gondolok, mint pl. a Quake 2, vagy a Return to castle Wolfenstein. A sztori mindegy, a lényeg, hogy kis gépigényű FPS legyen. Laptopra fog menni a játék. Köszi.
0
0
0
0
NjoY avatar
0
0
0
0
jumpen97 avatar
olyan játékot szeretnék mint az arma de nem olyan nagy gépigényűt(operation flashpointokat ismerem)
0
0
0
0
Sicu33 avatar
jumpen97 írta:
19ati93 írta:
na valki válaszoljon már 😆
valmi jó game kéne rfactor grdi gtr2 f1 2010,2011 dirt kilöve egyéb ötlet? 😆

shift 1-2, toca race driver 3, f1 sorozat

Blur,Spit/Second
0