Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Ja értem 😆 én az origins-ben a main storyt 26 óra alatt vittem ki.
Hát én kb 42 órát játszottam vele , nemtudom hogy benne van e az awakening is de ezt az időt láttam
az ekőbbi hszemet meg ugy értettem hogy csináltam én mellékküldiket is de nem direkt azokra mentem és csak annyit csináltam ami az utamba akadt és gyors meg is tudtam csinálni
Egyábként a diablo az is rpg nem? mien jó?
100%-ra mindet? 😆
Bocsi az off-ért.
Attól függ mire érted hogy 100% mindent ?
Ha arra hogy minden mellékküldivel akk úgy nem😆 de jobban érdekelt a fő story minthogy veszkőgyek a tengernyi mellékküldivel
Bocsi az off-ért.
Igen, tudunk 😆 Dragon Age Vérvonalak, annak van a kiegje az Eszmélés és ott a Dragon Age 2 is 😃 Nagyon jó gamek., akár egy fajjal 100 órát is lehet gamelni, amire kiviszed.
Én 100 óra alatt mind a 2t kivittem minden kiegészitővel eggyütt 😆
hali! olyan játék kellene,aminek jó a grafikája és terepen kell autókat vezetni,versenyezni stb.
összes colin mcrae meg a dirt-ek toca race driver 3-ban is van rally
Hali. Megint azért jöttem hogy ajánljatok nekem rpg gameket. Dragon age origins + awakening , dragon age 2 + legacy + mark of the assasin , elder of scrolls skyrim . ezeket mind kivittem. Witcher 2 vel még most kisérletezek mert nálam elég szar de lehet kiviszem. witcher 1 kilőve.
Mi maradt 😆?
MASS EFFECT ÖSSZES RÉSZE!!! 😆
Á erről megfeledkeztem holnap vagyis ma neki is látok😆
Hali. Megint azért jöttem hogy ajánljatok nekem rpg gameket. Dragon age origins + awakening , dragon age 2 + legacy + mark of the assasin , elder of scrolls skyrim . ezeket mind kivittem. Witcher 2 vel még most kisérletezek mert nálam elég szar de lehet kiviszem. witcher 1 kilőve.
Mi maradt 😆?
MASS EFFECT ÖSSZES RÉSZE!!! 😆
Mi maradt 😆?
köszi majd megnézem 😀
Tudtok olyan játékot mondani ami hasonlít a LoL-ra ?
Köszi a választ előre is 😀
Dota ( Ez egy mod Warcraft 3-hoz miután megcsinálta Guinsoo eladta és a Warcraft 3 fejlesztette tovább ezután csinálta meg Guinsoo a LoL-t )
Heroes Of Newerth
Bloodline Champions (aréna játék )
Köszi a választ előre is 😀
Batman Arkham Asylum-Arkham City
Pékember Web of Shadows
F1 meg NFS széria kilőve😀
Sziasztok a diablo 3 szerintetek ezen elmenne 720 p be 30 vagy több fps el?? Amd Atlon x2 2 mag 2.8 gigaherc 5 giga ram Ati radeon hd 5570 512 mb videomemoriaval. windows 7 32 bites. Köszi előre is.
Hát ezt a kérdést sem ide kellett volna feltenni 😃
Jo ehez kapcsolo tema kör nincs most na. Ne szojal be mert Segal bacsi eltöri a kezed 6 helyen (CSAK VICC)!!!!!!!
Sziasztok a diablo 3 szerintetek ezen elmenne 720 p be 30 vagy több fps el?? Amd Atlon x2 2 mag 2.8 gigaherc 5 giga ram Ati radeon hd 5570 512 mb videomemoriaval. windows 7 32 bites. Köszi előre is.
Hát ezt a kérdést sem ide kellett volna feltenni 😃
Szerintetek az a jobb vagy ez a dave mirra freestyle bmx ?😀:Đ
Tudom h sok a kérés de most újra rá akarok vágni 1-2 játékot a gépemre :Đ
Valami fain bringás gémmel tudna valaki szolgálni? :$ :Đ
dave mira freestyle bmx, de néhány tony hawk-ba is bicózhatsz.
Valami fain bringás gémmel tudna valaki szolgálni? :$ :Đ
jumpen97:A Rush For Berlin jónak tűnik 😃 köszi 😀
Wargame: European Escalation
jumpen97:A Commandos-ban nem pár fős kis csapatot kell írányítni ?😊
igen viszont ha egy egész hadosztályt akarsz irányítani akkor ajánlom figyelmedbe rush for berlin című játékot
Hello.
Tud valaki a Company of Heoes-hez hasonló másodikvilágháborús játékot amiben rendesen bázistkell építeni meg hasonlók?
a commandos sorozat
Tud valaki a Company of Heoes-hez hasonló másodikvilágháborús játékot amiben rendesen bázistkell építeni meg hasonlók?
egy játékot keresek. a borítójára emléksze az egész ér szinte tűzben van benne egy nagy fekete orony ahova egy sárkány repül.
Sárkány,torony, meg tűz... talán Gothic??:///
nem de azért kösz