Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
100%-ra mindet? 😆
Bocsi az off-ért.
Attól függ mire érted hogy 100% mindent ?
Ha arra hogy minden mellékküldivel akk úgy nem😆 de jobban érdekelt a fő story minthogy veszkőgyek a tengernyi mellékküldivel
Bocsi az off-ért.
Igen, tudunk 😆 Dragon Age Vérvonalak, annak van a kiegje az Eszmélés és ott a Dragon Age 2 is 😃 Nagyon jó gamek., akár egy fajjal 100 órát is lehet gamelni, amire kiviszed.
Én 100 óra alatt mind a 2t kivittem minden kiegészitővel eggyütt 😆
hali! olyan játék kellene,aminek jó a grafikája és terepen kell autókat vezetni,versenyezni stb.
összes colin mcrae meg a dirt-ek toca race driver 3-ban is van rally
Hali. Megint azért jöttem hogy ajánljatok nekem rpg gameket. Dragon age origins + awakening , dragon age 2 + legacy + mark of the assasin , elder of scrolls skyrim . ezeket mind kivittem. Witcher 2 vel még most kisérletezek mert nálam elég szar de lehet kiviszem. witcher 1 kilőve.
Mi maradt 😆?
MASS EFFECT ÖSSZES RÉSZE!!! 😆
Á erről megfeledkeztem holnap vagyis ma neki is látok😆
Hali. Megint azért jöttem hogy ajánljatok nekem rpg gameket. Dragon age origins + awakening , dragon age 2 + legacy + mark of the assasin , elder of scrolls skyrim . ezeket mind kivittem. Witcher 2 vel még most kisérletezek mert nálam elég szar de lehet kiviszem. witcher 1 kilőve.
Mi maradt 😆?
MASS EFFECT ÖSSZES RÉSZE!!! 😆
Mi maradt 😆?
köszi majd megnézem 😀
Tudtok olyan játékot mondani ami hasonlít a LoL-ra ?
Köszi a választ előre is 😀
Dota ( Ez egy mod Warcraft 3-hoz miután megcsinálta Guinsoo eladta és a Warcraft 3 fejlesztette tovább ezután csinálta meg Guinsoo a LoL-t )
Heroes Of Newerth
Bloodline Champions (aréna játék )
Köszi a választ előre is 😀
Batman Arkham Asylum-Arkham City
Pékember Web of Shadows
F1 meg NFS széria kilőve😀
Sziasztok a diablo 3 szerintetek ezen elmenne 720 p be 30 vagy több fps el?? Amd Atlon x2 2 mag 2.8 gigaherc 5 giga ram Ati radeon hd 5570 512 mb videomemoriaval. windows 7 32 bites. Köszi előre is.
Hát ezt a kérdést sem ide kellett volna feltenni 😃
Jo ehez kapcsolo tema kör nincs most na. Ne szojal be mert Segal bacsi eltöri a kezed 6 helyen (CSAK VICC)!!!!!!!
Sziasztok a diablo 3 szerintetek ezen elmenne 720 p be 30 vagy több fps el?? Amd Atlon x2 2 mag 2.8 gigaherc 5 giga ram Ati radeon hd 5570 512 mb videomemoriaval. windows 7 32 bites. Köszi előre is.
Hát ezt a kérdést sem ide kellett volna feltenni 😃
Szerintetek az a jobb vagy ez a dave mirra freestyle bmx ?😀:Đ
Tudom h sok a kérés de most újra rá akarok vágni 1-2 játékot a gépemre :Đ
Valami fain bringás gémmel tudna valaki szolgálni? :$ :Đ
dave mira freestyle bmx, de néhány tony hawk-ba is bicózhatsz.
Valami fain bringás gémmel tudna valaki szolgálni? :$ :Đ
jumpen97:A Rush For Berlin jónak tűnik 😃 köszi 😀
Wargame: European Escalation
jumpen97:A Commandos-ban nem pár fős kis csapatot kell írányítni ?😊
igen viszont ha egy egész hadosztályt akarsz irányítani akkor ajánlom figyelmedbe rush for berlin című játékot
Hello.
Tud valaki a Company of Heoes-hez hasonló másodikvilágháborús játékot amiben rendesen bázistkell építeni meg hasonlók?
a commandos sorozat
Tud valaki a Company of Heoes-hez hasonló másodikvilágháborús játékot amiben rendesen bázistkell építeni meg hasonlók?
egy játékot keresek. a borítójára emléksze az egész ér szinte tűzben van benne egy nagy fekete orony ahova egy sárkány repül.
Sárkány,torony, meg tűz... talán Gothic??:///
nem de azért kösz
egy játékot keresek. a borítójára emléksze az egész ér szinte tűzben van benne egy nagy fekete orony ahova egy sárkány repül.
Sárkány,torony, meg tűz... talán Gothic??:///