Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vagy
Gigabyte GTX750 OC 2GB DDR5 GV-N750OC-2GI
Melyik erősebb?? Mert az ára egyforma
R7260X https://www.***/?action=termekOldal&azonosito=26297
GTX 750 https://www.***/?action=termekOldal&azonosito=47900
6870 erősebb.
Az a baj, hogy hiába veszel jobb kártyát, hogy ha a procid vissza fogja a teljesítményét, vagy is cpu limited lesz. Azt se tartom kizártnak, hogy már a hd 6850-70-nél is előjönne ez.
vagy
Gigabyte GTX750 OC 2GB DDR5 GV-N750OC-2GI videokártya a jobb az R7-nek nagyobb órajele van de mégis gondolkodóba estem az árak azonosak szerintetek melyik jobb?
Felesleges lenne venni erősebb videokártyát az AMD Athlon(tm) II X2 215 mellé. A jelenlegi NVIDIA GeForce GT 240 tökéletes párosítás.
Esetleg ha valaki aki vágja ezeket, örülnék ha feltudna venni steamen, vagy valahol egy kicsit hosszabb beszélgetésre.
Steam: lolocska11
Szerk: És 2 gb+ ramra is beruháznék.
Feltenném akkor én is a kérdést, hogy milyen videókártyát vegyek a gépembe?
A mostani egy ASUS EAH4850 HTDI 1GB PCIE. Az vele a baj, hogy a directx 11-et már nem tudja kezelni ezért az újabb játékok már nem futnak a gépen, pedig van egy-kettő amit kipróbálnék, illetve fog kijönni olyan amivel szeretnék majd játszani (GTA V).
A gépem további paraméterei:
Alaplap: MSI KA790GX
Processzor: AMD Phenom 9150 X4 AM2+ BOX
Memória 2G DDR2
20-30 ezrem lenne rá, de inkább 20-at szánnék rá. 😀
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv.
értem 😀 köszi! 😀
melyik a hasznosabb?
280 ezerért egy ilyen Lenovo laptop megéri, igaz ennek nincs IPS kijelzője? Vagy egy 15k-val több, de IPS kijelzős Asus? 😀 (felépítésük ugyanaz, i7-4710 HQ, GTX 860M, 8 GB RAM és 1 TB)
Elnézést az off-ért de lenne egy kérdésem:
Lenovo Y50-70-es laptopban a 4K megéri-e, vagy maradjon a FULL HD (kb: +10k)? (i7-4710HQ + GTX 860M)
Játék terén fontos lenne, mert nem igen szeretné másik laptopot venni 3 éven belül. Most hála égnek összegyűlt a pénzem rá 😀
Próbáltátok már, láttátok már? Sajnos semmilyen videót nem találtam. :/
Radeon HD 6870 kb 17% erősebb játékok alatt.
30k-ból egy GTX 750 a jó választás.
[LINK]
Köszönöm a segítséged 😀
https://gepigeny.hu/gpu/compare/radeon-r7-250-vs…ce-gtx-260
Szerintem nem leszel előrébb. Sőt a GTx talán még erősebb is 😀
De én a helyedben használtan néznék VGA-t 20 körül van HD 5850/70 HD6850/70 HD7770/90
Nvidiábol Gtx 450/460/456 GTX 550/Ti talán még 560-is és ezek mind erősebbek a r7 250-nél! 😀
Amelyik neked színpatikus.
De ami nekem van, az nagyon jó kis kártya, 50%-ig a ventilátort nem is hallani.
Akkor keresek egy 6870-et..... mennyire számít a gyártó, melyiket válasszam?
hd 6870 22ezerért mennek.
Bár lehet, hogy most még karcsulni is fog a keret, mert háá csóróság van, lehet, hogy csak 15-20 e jön össze. Annyiért lehet kapni olyat amire van értelme cserélni a 4670-et?