Semmi csak olvastam fórumba hogy pár embernek azzal a progival alapból le volt tiltva az AGP(az hogy nem birod az AGP-set).De az nem jelenti azt hogy neked is úgy lesz.Elősször próbáld ki hogy működik e.
Herman írta:
Ha a VGA-nak akkor nem bir jobb hűtést csak ha lehet a ventijén(feltehetőlek aktiv hűtéses) akkor egy kicsit a fordulatszámot toljál felfele . . .
Hogy lehet a VGA ventijén fentebb huzni?😀
[LINK] itt elmondja hogy kell
Itt ahol ő csinálja nekem csak az agp settings jön be 😕
Jah és progit nem kaptam hozzá mert alap hűtés de az everest azt írja hogy 16% a GPU Fan
Herman írta:
Ha a VGA-nak akkor nem bir jobb hűtést csak ha lehet a ventijén(feltehetőlek aktiv hűtéses) akkor egy kicsit a fordulatszámot toljál felfele . . .
Herman írta:
Nekem csak 3000rpm en forog és tökéletes a hűtése! Igaz lent a ház oldala! Nincs neked beporosodva a bordák között vagy tettél pasztát a procira mikor rátetted a hűtöt?
Herman írta:
Hát ez a legjobb választás--->Zalman CNPS9500
hát ez télleg tök jó hütö de nem megy rá a procimra mert csak AM2-es sempronra megyrá ami Socket 939es és nem 462 es 😆 keresek én is de ha valaki találrá pls szoljon! THX!!
Hali! Szerintetek az baj ha a procim 80fokos? 😆 És valaki tudna ajánlani Socket 462 (A ) tokozású procira valami erös hütöt?
Köszi a válaszokat elöreis...
ma voltam megkérdezni a "okosoknál" h nagy gond-e a proci melegedés és az mondták h 64C°az már elég sok és h vegyek rá ujj hűtőt ezért holnap megyek vissza és veszek ujj hűtést a cpu-ra😆
thug85 írta:
Valaki nem tudja megmondani, hogy mivel tudom megnézni a North Bridge hőmérsékletét! Gyárilag egy kis ventillátor volt rajta de az pörgött hatezret, és nagyon hamar elkezdett hangosodni! Aztán egy idő után már a saját gondolataimat sem hallottam tőle, ezért lecseréltem egy Zalman NB47J-re! De kíváncsi lennék, hogy ez elég-e neki, gondolom nem véletlenül raktak rá aktív hűtőt! Ha odateszem a kezemet, akkor szinte lesüti az ujjlenyomatomat! Sőt mivel nem fért be a videókártya, még ki is csíptem belőle néhány bordát!
Hát ott is.De majd linkelek csak megyek enni.
ok köszi😀 jo étvágyat😆
Hát előbb a progit szerezd be és utána mondom hogy kell.
De merre vagy hol keressem az Ati holnapján esetleg?
Egyébként lehet RiveTunerrel is.
Jah de nekem ott csak az AGP Settings jön be😞
Itt ahol ő csinálja nekem csak az agp settings jön be 😕
Jah és progit nem kaptam hozzá mert alap hűtés de az everest azt írja hogy 16% a GPU Fan
😕
felmegy 64C°-ra és 3500RPM-re és lassan melegszik egyre feljebb😕
persze terhelés alatt
nincs húzva és gyári a hűtés😆
Az 5200+ od ennyire melegszik nekem a 5600+ om van és az totál jó neha még hihetetlenül alacsony is szok lenni a höméérséklet pedig húzva is van!
Hát ez a legjobb választás--->Zalman CNPS9500
hát ez télleg tök jó hütö de nem megy rá a procimra mert csak AM2-es sempronra megyrá ami Socket 939es és nem 462 es 😆 keresek én is de ha valaki találrá pls szoljon! THX!!
Köszi a válaszokat elöreis...
Valaki nem tudja megmondani, hogy mivel tudom megnézni a North Bridge hőmérsékletét! Gyárilag egy kis ventillátor volt rajta de az pörgött hatezret, és nagyon hamar elkezdett hangosodni! Aztán egy idő után már a saját gondolataimat sem hallottam tőle, ezért lecseréltem egy Zalman NB47J-re! De kíváncsi lennék, hogy ez elég-e neki, gondolom nem véletlenül raktak rá aktív hűtőt! Ha odateszem a kezemet, akkor szinte lesüti az ujjlenyomatomat! Sőt mivel nem fért be a videókártya, még ki is csíptem belőle néhány bordát!
everestel megtudod nézni