Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szerk:a simset meg nm szeretem
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
ATI X1550 256MB
MMO-val kimeljetek ha lehet
Remélem tudtam segíteni 😀
A M&B Warband - With Fire and Sword , azzal játszottam sokat.
A többi ajánlást, meg köszönöm, majd utána nézek azoknak😃
Szinte minden RPG-ben lehet varázsolni.
Witcher 1-2 Mondjuk lehet benne varázsolni.
Dragon Age Vérvonalak-Eszmélés-Dragon Age II
Mass Effect Trilógia
KoTOR
Engem nagyon érdekelnek az RPG játékok, és keresek olyan jellegűeket, mint a "Mount and Blade" . Ha lehet, tudtok ajánlani párat? És vmi olyan kéne, ami valahogy passzol a gépem adataihoz:
Gépem adatai
Ja és még valami! A varázslós RPG -kel kíméljetek! 😆
tekken 1-2-3-4-5-tag
street fighter Ex 3
stb
Vagy még emulátorral is lehet 😃
Jaja azok tudnak még nagyon jók lenni 😃 az egyik bunyós játékot már 5. re játszom ki
street fighter 4
mugenek (DBZ,naruto stb)
Tekken vagy Street Fighter vagy Mortal vagyis ilyesmik 😃
Nem tudjátok melyik játék lehetett az mikor egy hajó belsejében vagyunk és minden le van fagyva.Keresni kell fegyvert meg hőforrást hogy felmelegedj ? Nem tudom mi lehet az valahol láttam és nagyon megtetszett ? Ha valaki tudja pls írja le 😀
Cryostasis
Valami kis kaszabolós rpg kéne nekem, ami elmegy a Szutykomon. "g proci 125 M video kártya meg 756 ram.
De nem a Neverwinter stílusú köralapú hoki 😃😃.
Ötlet?
ajánlanátok nekem olyan játékot mint az Age of Empires ami szerintetek jo ami a szivetekbe férközött 😀😉
Rise of Nations + Thrones & Patriots
(nekem ez örök játék)
Engem egy multis FPS érdekellne, ahol kevés csaló van és sokan játszanak vele 😀 Tudom, hogy nagy kérés ez így, de ha valaki ismer ilyet, az írjon 😃 Ilyen cod feelingre gondoltam, ha azok közül is van ilyen, akkor az is megtenné 😀
Tribes : Ascend 😎
ajánlanátok nekem olyan játékot mint az Age of Empires ami szerintetek jo ami a szivetekbe férközött 😀😉
Stronghold egy próbát megér 😃
Erre a játékra csak ennyit mondok😃
Stronghold egy próbát megér 😃
fps-rts-és autos játékokat lehetöleg 2009 töl-2012 ben megjelenöket csak
Sziasztok! Tudtok nekem mondani olyan (ingyenes) játékot, ahol a túlélésen van a hangsúly /a példákon kívül/? Itt arra gondolok, hogy:
1) vagy olyan, hogy állatokat kell levadászni élelemért, menedéket kell keresni (tehát lakatlan szigeten való túlélés-szerű) /talán kicsit a Minecraft hajaz erre/
2) vagy zombis, ahol nem az esztelen öldöklés, hanem tényleg a túlélés a lényeg (menedéket kell találni, esetleg megerősíteni; élelmet, lőszert kell gyűjteni, stb.) /ehhez pedig az ArmA2 DayZ módja hasonlít/.
Köszi! 😃
A 2. pontra, tudom ajánlani a Dead Risin 2-őt
Amnesia The Dark Descent
Sziasztok! Tudtok nekem mondani olyan (ingyenes) játékot, ahol a túlélésen van a hangsúly /a példákon kívül/? Itt arra gondolok, hogy:
1) vagy olyan, hogy állatokat kell levadászni élelemért, menedéket kell keresni (tehát lakatlan szigeten való túlélés-szerű) /talán kicsit a Minecraft hajaz erre/
2) vagy zombis, ahol nem az esztelen öldöklés, hanem tényleg a túlélés a lényeg (menedéket kell találni, esetleg megerősíteni; élelmet, lőszert kell gyűjteni, stb.) /ehhez pedig az ArmA2 DayZ módja hasonlít/.
Köszi! 😃
Man Vs Wild the game
Köszi! 😃
Sziasztok,
Én is mmo-t keresek de én pont nem fps-t. Lényeg h legyen ingyenes, és sokáig lekössön (ne az az értelmetlen baromság mint amik általában vannak), a gépigénye mindegy, mert szerintem úgy is elfut.
A válaszokat előre is köszönöm.
Infinity AION ez egy aion szerver felmész az oldalra leír mindent, hogy csináld meg (külföldi szeró de rohadtsok magyar van)
Köszi. (Amúgy ez mennyire hajaz a rendes AION-ra, mert a rendes az nagyon nem tetszett)
Sziasztok,
Én is mmo-t keresek de én pont nem fps-t. Lényeg h legyen ingyenes, és sokáig lekössön (ne az az értelmetlen baromság mint amik általában vannak), a gépigénye mindegy, mert szerintem úgy is elfut.
Infinity AION ez egy aion szerver felmész az oldalra leír mindent, hogy csináld meg (külföldi szeró de rohadtsok magyar van)
Sziasztok!Nekem egy olyan MMO játék kéne ami sokáig leköt nem nagy a gépigénye.Bármilyen MMO jöhet, FPS-ek előnyben.😀
MMOFPS-t az ingyenes, mikro-tranzakciós játékok között érdemes keresned. pl: Team Fortress 2, Blacklight Retribution
Ezt a kategóriát általában hanyagolni szoktam, mert az esetek nagy részében túlságosan Pay 2 Win a dolog, de a TF2 abszolút nem az.
FPS:COD2.4.5 Sniper Ghost Warior megvan
FlatOut2
Csak FPS és autóverseny érdekel😀
Előre is köszi.
Sziasztok!Nekem egy olyan MMO játék kéne ami sokáig leköt nem nagy a gépigénye.Bármilyen MMO jöhet, FPS-ek előnyben.😀
FPS: Brothers In Arms 1,2
Medal Of Honor Pacific Assault
mmo-nak mondanám a wow-ot de az nem fps de fpsnek meg cod 4 szerintem
CoD 4 aztán MMO a javából 😆
mmo-nak mondanám a wow-ot de az nem fps de fpsnek meg cod 4 szerintem
Tudom hogy nem egy mai kérdés de tudtok nekem osztott képernyős játékot ajánlani lehet mai meg régi is. Habár nem hiszem ma lennének olyanok. 😆
Az Ignitionben van splitscreen, en nagyon szeretem, jo kis autos jatek. Irtam rola, tesztjeim kozt megtalalod.