XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
molfer98 avatar
robiiikaa írta:
Hello! Azt szeretném kérdezni,hogy a flash-t,hogy lehet leszedni Xbox-ról? Mert szeretnék live-ozni,de ugye így nem lehet. Elég régi a flash,szóval. Valaki segítsen,please!!!

Szerintem nem lehet.
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Hello! Azt szeretném kérdezni,hogy a flash-t,hogy lehet leszedni Xbox-ról? Mert szeretnék live-ozni,de ugye így nem lehet. Elég régi a flash,szóval. Valaki segítsen,please!!!
0
0
0
0
molfer98 avatar
A dirt 3-at vagy a max payne 3-at hogy tudnám kiírni lt 2.0-ra?' (eddig más emberrel irattam és neki sikerült valahogy) Mert kb fél gigával több mint a dvd. 😞
És az nem baj ha a dvd-fájlban más számsor van írva?
0
0
0
0
becker0042 avatar
calibra35 írta:
Hát ha nem csináltl még bajos lessz.
Szét kell kapni a boxot hozzá , a DVD meghajtót kell "buherálni".
A firmware-t kell lecserélni módosítottra.
Lehet egyszerűbb ha elviszed és megcsináltatod.
Az kb 6000ft- de 1 RGH kb 15000ft és lehet azzal jobban jársz.
Ja azzal megy külső vinyóról is a játék (RGH)😆

Rendben kösz a segítséget, azt hiszem hogy nem állok neki inkább. 😃
0
0
0
0
no avatar
Hát ha nem csináltl még bajos lessz.
Szét kell kapni a boxot hozzá , a DVD meghajtót kell "buherálni".
A firmware-t kell lecserélni módosítottra.
Lehet egyszerűbb ha elviszed és megcsináltatod.
Az kb 6000ft- de 1 RGH kb 15000ft és lehet azzal jobban jársz.
Ja azzal megy külső vinyóról is a játék (RGH)😆
0
0
0
0
becker0042 avatar
Okés és akkor ezt meg tudom oldani magamtól vagy el kell vinnem egy szerelőhöz?(Nem vagyok egy genius ebben a témában... :S)
0
0
0
0
no avatar
becker0042: lehet új flash kell a boxra , nekem is akkor irta ki.
Az XGD3 lemezek csak LT+2.0 flash-al mennek

molfer98: hmm érdekes, ilyet még nem tapasztaltam
0
0
0
0
molfer98 avatar
https://kepfeltoltes.hu/120721/dffdfd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ilyenkor mit kell csinálni? 😞
0
0
0
0
becker0042 avatar
Csuma még egy kérdés ha kiírom a játékot (fifa 12) és berakom a boxba és nem indítja el csak annyit ír ki, hogy "Play DVD" akkor mit rontottam el? :S
0
0
0
0
molfer98 avatar
molfer98 írta:
molfer98 írta:
https://kepfeltoltes.hu/120720/fgfgf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ilyenkor hogyan kell kiírni a játékot?? 😞

De nem kell isot csinálni belőle??? 😀
0
0
0
0
no avatar
becker0042: RGH- kb 15000huf

molfer98: kicsomagolod az így kapott ISO-t kiírod ImgBurn-nel😂
0
0
0
0
molfer98 avatar
molfer98 írta:
https://kepfeltoltes.hu/120720/fgfgf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ilyenkor hogyan kell kiírni a játékot?? 😞
0
0
0
0
becker0042 avatar
Csuma valaki meg tudná mondani, hogy megközelítőleg mennyibe kerül egy JTag - elés? (Bocs ha rosszul írtam 😃😉

A választ előre is kösz..! 😀
0
0
0
0
Revengex avatar

xbox gameplay 😃 első játszásom 😀
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
nem vagyok otthon eben a témában de mi az a chipelés,flash,rgh??
(megköszöném ha valaki leírná 😃 ) nagyon sürgös lene nagyon nagyon

igazábol azt akarom hogy rárakom a pendrive(tört játékot) bedugom a box és vígan játszok 3 közül meilyk a jó?(rgh?)

a legújabb dashboard van rajta és (12V=9,6:5V=1A)
alaplapos ha ez számít

2.0.15574 dash van úgy hallotam az nagyon nagy baj.
0
0
0
0
molfer98 avatar
A tdu 2-t milyen módon kell kiírni lt 2.0-ra? 😀
0
0
0
0
edom789 avatar
Sziasztok van egy eladó xbox slim em 4gb garanciával minden tartozéka megvan + doboz és adok hozzá 2 játékot Max Payne 3 és Gears of War 3! Ha érdekel írj üzenetet!
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Cserélném GTA IV játékomat. FIFA 12-re vagy FIFA Street-re. De mást is meghallgatok. Akit érdekel,írjon.
Tok tartalma: GTA IV játék,picit karcos a lemez,de a játékot NEM befolyásolja.
-Kézikönyv
-Poszter
-The Lost Damned és Ballad of Gay Tony: BEDARÁLTA AZ XBOX,szóval rossz.
0
0
0
0
levi27 avatar
molfer98 írta:
levi27 írta:
Resident Evil Fan írta:
robiiikaa írta:
Resident Evil Fan írta:
Mi az az LT?(3.0, ....)
Annyit tudok, hogy a dashem 2.0.15574.0

Én annyit tudok,hogy az LT 3.0 az a flash. A dashboard teljesen más(szerintem). Nem akarok hülyeséget mondani. A Dashboard asszem az,hogy az Xbox rendszer melyik verziót használja,aztán lehet frissíteni. :// NEM BIZTOS!!

És azt honnan lehet megtudni, hogy nekem milyen van rajta?

Na szóval... ha annyi a dash-ed akkor tuti nincs "chippelve".
Maximum flashelve lehet és szerintem abból is az LT 3.0 lehet rajta mert nem vinne szinte semmit ha nem az lenne. A dash-t egy op-rendszerhez tudnám hasonlítani...
ú

Nekem LT 2.0 van és mindent visz a gép

De a dash-od sem 15574... mert ha annyi akkor az AP2.5 ös játékok nem mennének.
0
0
0
0
molfer98 avatar
levi27 írta:
Resident Evil Fan írta:
robiiikaa írta:
Resident Evil Fan írta:
Mi az az LT?(3.0, ....)

Én annyit tudok,hogy az LT 3.0 az a flash. A dashboard teljesen más(szerintem). Nem akarok hülyeséget mondani. A Dashboard asszem az,hogy az Xbox rendszer melyik verziót használja,aztán lehet frissíteni. :// NEM BIZTOS!!

Maximum flashelve lehet és szerintem abból is az LT 3.0 lehet rajta mert nem vinne szinte semmit ha nem az lenne. A dash-t egy op-rendszerhez tudnám hasonlítani...
ú

Nekem LT 2.0 van és mindent visz a gép
0
0
0
0
Bl0ck avatar
2007-es még Arcade szerintem.
Ha van hozzá minden, ami kell, akkor meg.
0
0
0
0
levi27 avatar
Resident Evil Fan írta:
robiiikaa írta:
Resident Evil Fan írta:
Mi az az LT?(3.0, ....)

0
0
0
0
SegA4EveR avatar
1 kérdésem lenne: Megéri 24 ezerrért egy flashelt xbox(2007-es) hdmi-s sok játékkal,mindennel együt?
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
robiiikaa írta:
Resident Evil Fan írta:
Mi az az LT?(3.0, ....)

0
0
0
0
dzsanni94 avatar
robiiikaa írta:
dzsanni94 írta:
robiiikaa írta:
Szevasztok. Annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan tudom meg,hogy milyen flash van az Xbox-on? Mert tegnap vett nekem a bátyám 1-et használtan,és flash van meg eredeti játékok. Flashelt játékok közül egyedül az Assassin's Creed 1 ment,de ilyenek vannak még,hogy Spider Man 3,Ghost Recon Advanced Warfighter,Rainbow Six Vegas. És nem tudom,miért nem indulnak :/ Berakom a lemezt,reading-el,és kiírjam,hogy Open Tray :/ Az Assassin's Creed-nél viszont el tudom indítani a játékot. Valaki tudja,hogy mit kell csinálni,vagy hogy? 😲 Köszi a válaszokat előre is. 😉

ha azt írja ki hogy open tray akkor a lemez rossz vagy piszkos az olvasó fejt tisztítsd meg és utána próbáld meg ja és a flasht úgy tudod megnézni ha szétszeded a boxot és rárakod az xbox-ból a dvd olvasót és van egy program annak a segítségével tudod meg milyen flash vanrajta és ne menjetek fel vele live-ra mert akkor vége a flashnek utána nem tudod kiflash-elni

De megkérdeztem a gyereket,és azt hiszi,hogy chippelve van. De akkor minden játéknak mennie kellene? 😲

ha chippelve van akkor nem tudom mert én csak flashelésről
0
0
0
0
robiiikaa avatar
dzsanni94 írta:
robiiikaa írta:
Szevasztok. Annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan tudom meg,hogy milyen flash van az Xbox-on? Mert tegnap vett nekem a bátyám 1-et használtan,és flash van meg eredeti játékok. Flashelt játékok közül egyedül az Assassin's Creed 1 ment,de ilyenek vannak még,hogy Spider Man 3,Ghost Recon Advanced Warfighter,Rainbow Six Vegas. És nem tudom,miért nem indulnak :/ Berakom a lemezt,reading-el,és kiírjam,hogy Open Tray :/ Az Assassin's Creed-nél viszont el tudom indítani a játékot. Valaki tudja,hogy mit kell csinálni,vagy hogy? 😲 Köszi a válaszokat előre is. 😉

ha azt írja ki hogy open tray akkor a lemez rossz vagy piszkos az olvasó fejt tisztítsd meg és utána próbáld meg ja és a flasht úgy tudod megnézni ha szétszeded a boxot és rárakod az xbox-ból a dvd olvasót és van egy program annak a segítségével tudod meg milyen flash vanrajta és ne menjetek fel vele live-ra mert akkor vége a flashnek utána nem tudod kiflash-elni

De megkérdeztem a gyereket,és azt hiszi,hogy chippelve van. De akkor minden játéknak mennie kellene? 😲
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
robiiikaa írta:

0
0
0
0
dzsanni94 avatar
molfer98 írta:
Hogy lehetne megcsinálni hogy amikor bekapcsolom a boxot akkor magától belépjen a profilomba? 😞

vagy a beállításoknál van vagy belépsz a profilodba az xboxon (nem live-ra) ott bent is van néhány beállítás nézd meg ott
én nem tudom hogyan csináltam meg de nekem bekapcsoltam az xboxot akkor addigra be voltam lépve a profilomba és ha akartam néha live-ra
😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
Hogy lehetne megcsinálni hogy amikor bekapcsolom a boxot akkor magától belépjen a profilomba? 😞
0
0
0
0
robiiikaa avatar
0
0
0
0
Legolas24 avatar
Bocs nem tudtam hogy ki csillagozza talán most
the pirate bay .org
Csak annyi hogy egyben kell irni
0
0
0
0
molfer98 avatar
Legolas24 írta:
molfer98 írta:
Valaki mondana olyan oldalt ahol sok játék van fent xbox r region free verzióban?

*** 😉

***??? 😲
0
0
0
0
Legolas24 avatar
molfer98 írta:
Valaki mondana olyan oldalt ahol sok játék van fent xbox r region free verzióban?

*** 😉
0
0
0
0
molfer98 avatar
0
0
0
0
robiiikaa avatar
molfer98 írta:
Igen az az xbox rendszere úgy mint a telónál az android.

A flshelt boxon lehet avatart testre szabni?

Nah,akkor mégsem mondtam hülyeséget 😃 😆
0
0
0
0
Legolas24 avatar
molfer98 írta:

Lehet
0
0
0
0
molfer98 avatar

0
0
0
0
robiiikaa avatar
Resident Evil Fan írta:
Mi az az LT?(3.0, ....)

0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
Mi az az LT?(3.0, ....)
0
0
0
0
molfer98 avatar
levi27 írta:
molfer98 írta:
levi27 írta:
molfer98 írta:
molfer98 írta:
Mikor kell xbox 360 játékot kipatchelni? 😀

Létszi valaki írjon 😀

Annyira sok mindentől függ hogy sok lenne elmondani. Fentebb írtam két oldalt, xbox-al foglalkoznak ott tedd fel a kérdésedet csak pontosíts hogy LT hanyas van a drive-ba flashelve, milyen dash verzió mert ennyiből ők se tudják megmondani.

Lt2.0-m van elvileg de a bf3 ment simán. Azt szeretném kérdezni hogy a red derad-et fel kell patchelnem?

2.0-hoz asszem nem... de nem tudom pontosan... nekem ment.

Akkor a dirt3 is menni fog nem??
0
0
0
0
Erik94 avatar
Resident Evil Fan írta:
Hogyan kell flashelni?

slimen így
0
0
0
0
Erik94 avatar
Xmedia-ra nem tudok regisztrálni nem értem mért...
Valaki megtenné nekem hogy regel? 😆
0
0
0
0
levi27 avatar
molfer98 írta:
levi27 írta:
molfer98 írta:
molfer98 írta:

Létszi valaki írjon 😀

Annyira sok mindentől függ hogy sok lenne elmondani. Fentebb írtam két oldalt, xbox-al foglalkoznak ott tedd fel a kérdésedet csak pontosíts hogy LT hanyas van a drive-ba flashelve, milyen dash verzió mert ennyiből ők se tudják megmondani.

Lt2.0-m van elvileg de a bf3 ment simán. Azt szeretném kérdezni hogy a red derad-et fel kell patchelnem?

2.0-hoz asszem nem... de nem tudom pontosan... nekem ment.
0
0
0
0
edom789 avatar
mpatrik369 írta:
Van valakinek xbox live -ja

Gruesomewater18-ez a nevem ha valakinek van csak jelojjon😀
Majd én felveszlek live en! 😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
levi27 írta:
molfer98 írta:
molfer98 írta:

Létszi valaki írjon 😀

0
0
0
0
Legolas24 avatar
Egy RGH slim gepnek a hdd-re eleg ha csak a jatek iso jat rakom fel vagy ki kell csomagolni es ugy rarakni?
0
0
0
0
levi27 avatar
molfer98 írta:
molfer98 írta:

Létszi valaki írjon 😀

0
0
0
0
molfer98 avatar
molfer98 írta:

Létszi valaki írjon 😀
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
xbox360-on bf3-al lehet osztott képernyőn co-op ozni?

haveromnak megvan a halo reach és megvette a modemet regisztrált is de mégse tud multizni mert valami hálózati hiba van vagy mi a szösz de ebben nemvok biztos csak abban hogy valami nemjó
valakinek van ötlete? 😕
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció