Macilaci235 írta:
ps2-re van a the cronicles of riddick: escape for butcher bay? 😕
és valaki mondjon gyűrűk ura meg star wars game-eket is lécci mert már hamarosan lesz chippelve és akkor beindul a töltögetés
ja és még hogy a crysis 1 van ps2-re?
ceni98 írta:
riddick:nincs
crysis:nincs
sw:
bounty hunter
the force unleashed
jedi starfighter
battlefront 1-2
ep 3
lotr:
the third age
retunr of the king
the two towers
aragorn's quest
ceni98 írta:
bpre nem akarsz elmenni? mert ott van gamecity nevű bolt az jó kis bolt 😃 meg van console corner és asszem itt vannak 😀
jelentem megvan a MoH Rising sun 😃még csak leszedtem játszásig nem jutottam el sajnos 😃 de minny pótlom 😆 a killzonera vok még kíváncsi jel pill még nem szedem de már előkészületben 😃
Voltam már ott,ott vettem a xboxomat 😆 De messze van😕
sw:
bounty hunter
the force unleashed
jedi starfighter
battlefront 1-2
ep 3
lotr:
the third age
retunr of the king
the two towers
aragorn's quest
és valaki mondjon gyűrűk ura meg star wars game-eket is lécci mert már hamarosan lesz chippelve és akkor beindul a töltögetés
A Killzone az sokáig le tudja kötni az embert még offline módban is. Mondjuk nem a kampányra gondolok itt elsősorban, hanem az osztott képernyős csatákra.
bpre nem akarsz elmenni? mert ott van gamecity nevű bolt az jó kis bolt 😃 meg van console corner és asszem itt vannak 😀
jelentem megvan a MoH Rising sun 😃még csak leszedtem játszásig nem jutottam el sajnos 😃 de minny pótlom 😆 a killzonera vok még kíváncsi jel pill még nem szedem de már előkészületben 😃
ha van vmi kocka bolt arra fele vagy konzol bolt ott érdeklődd meg 😃 sztem megér 1 egész napos sétát 😃 am chipeltesd ki a géped a f***ba azt megvan oldva 😃
tom azért kérdem (mármint h szlovákba laksz) 😆
egyébként MO=Magyarország 😆
minny keresek ha találok akk linkelek pübe
ha használt is jó akkor adok is linket
Na akkor nézek másikat . Nem tudtok egy linket a red faction 2-hőz mert van kettő is de nem seedel és nagyon kéne a játék a videók alapján nagyon pöpec
igen a pal és az ntsc a tv régiójának felel meg mi európában 50hz-es azaz Pal képminőségü tévét használunk mig amerikában ntsc-t használnak de ha kivan chippelve akkor a ps lejátsza mind a kettőt
mondom google ott van ott elolvasod azt szevasz tavasz 😃
mostanában megint psezek sokat 😃
PS2-re nem adták ki a Crysis 1-et.
Nincs Crysis 1 PS2-re.
most 3 napja nem ps-eztem...tiszta fura 😆 ma megint beindítom a drágaszágot 😃
sw:
bounty hunter
the force unleashed
jedi starfighter
battlefront 1-2
ep 3
lotr:
the third age
retunr of the king
the two towers
aragorn's quest
kössz a game-eket
Voltam már ott,ott vettem a xboxomat 😆 De messze van😕
sw:
bounty hunter
the force unleashed
jedi starfighter
battlefront 1-2
ep 3
lotr:
the third age
retunr of the king
the two towers
aragorn's quest
akk nem tok sorry :S
Semmi gond 😀 Meg vagyok nélküle azért de jobb lett volna ha megy pcsx-en de atom gép kell neki
egyébként MO=Magyarország 😆
minny keresek ha találok akk linkelek pübe
ha használt is jó akkor adok is linket
ott téleg régi cucc midnen fenn van
pal az minden nyelv
Semmi köze nincs a nyelvhez se a PAL-nak se az NTSC-nek.
Tudom de a pal játékon van vagy 5 nyelv alapnyelvek
sony köszi amit küldtél de ez a reteg azt írja h invaild torrent file...
50hz=PAL
60hz és több=NTSC/u vagy NTSC/As
pal az minden nyelv
Semmi köze nincs a nyelvhez se a PAL-nak se az NTSC-nek.