Segítség!...Nem indul!

2008. May 18., téma
Fórum » Szoftver
Csak bátran... ha nem indul valami, csak írj és megpróbálunk segíteni!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jumbo avatar
adam990304 írta:
Help me PLS.Leszedtem a Crysis 2 BLACKBOXOS Repackjét.(4.5GB)Felraktam,oké.Elindítom,megy 10 percet kb. a játék és leáll az egész gép... :/
Már próbáltam ugy is hogy leveszem a grafikát,felbontást,vsync off de semmi.
Tudnátok segíteni?Ja és meg is fogtam a gépemet és egyáltalán nem volt meleg a ház,meg semmi,sőt inkább hideg volt.Tehát nemhiszem hogy túlmelegedés lenne...

Az pedig tipikus melegedés.A pc boltokban vagy akár a nagyáruházakban is lehet kapni süritett levegőt.Szedd le a ház oldalát és használd
0
0
0
0
no avatar
Help me PLS.Leszedtem a Crysis 2 BLACKBOXOS Repackjét.(4.5GB)Felraktam,oké.Elindítom,megy 10 percet kb. a játék és leáll az egész gép... :/
Már próbáltam ugy is hogy leveszem a grafikát,felbontást,vsync off de semmi.
Tudnátok segíteni?Ja és meg is fogtam a gépemet és egyáltalán nem volt meleg a ház,meg semmi,sőt inkább hideg volt.Tehát nemhiszem hogy túlmelegedés lenne...
0
0
0
0
Nomadson avatar
hello , a segítségeteket kérném. Már ez a 3. game aminél igy járok és nem tudom mit lehetne tenni, APPRCASH- probléma inditás után. pedig patcheltem meg crackeltem is

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Rage.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.27.8258
Alkalmazás időbélyegzője: 4e8f3567
Hiba – modul neve: atioglxx.dll
Hiba – modul verziója: 6.14.10.10750
Hiba – modul időbélyegzője: 4dae3fbf
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00b978cb
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

jah és Win 7-et használok, próbáltam már rendszergazda kén is futtatni meg ugy is hogy "jobklikk-tulajdonságok-kompatibilitás"win7"- de semmi
FEAR3, RAGE, stb......
0
0
0
0
Devis avatar
töröld le, és a dokumentumokban van egy bc2-s mappa, azt is töröld ki, az tartalmazza a beálltásokat
0
0
0
0
fagyivisszanyal avatar
a battlefield bad company 2 nem indul mert valamit elállítottam
vagyis a felbontást és azota már ujra lett telepítve egy másik meghajtóra
de még igy is fekete a képernyő de ha a feladatkezelőt előhivom megy minden rendben csak amint rákattintok fekete a kép és nem tudom vissza allítani :S
0
0
0
0
no avatar
HOSSZÚ COMMENTNEK NÉZ KI DE EZ NE UNDORÍTSON EL A SEGÍTSÉGTŐL LÉCCI :D
Csá.Megmondanátok mit csináljak?AlterIW-t nemtudom elinditani.
Letöltöttem az aIW clientet bemásoltam egy általam készített call of duty modern warfare 2 mappába,aztán nem tudtam elindítani mert kiírta azt a szöveget hogy:I am aware of... stb.Be is irtam pontosan oda alulra de nem engedett csinálni semmit.Aztán a haverom adott egy linket 2 DLC-hez és az instructions fájlba ez van írva:

"This torrent contains both Modern Warfare 2 Downloadable content (DLC) packs and can be used
on alterIWNet. Please use only the mirrors listed on our webpage at http://www.alteriw.net/

Before you start using this release, you need the alterIWNet Updater,
which you can find at http://www.alteriw.net/

To use this release with a freshly installed SKIDROW release:

1. Extract all the archives (aIW-DLC1.7z, aIW-DLC2.7z and DLC-System.7z) into the root directory
of your Modern Warfare 2 installation.
(Default SKIDROW C:\Program Files\Activision\Modern Warfare 2\)
2. Use alterIWNet_configure.exe to set your nickname and click Save
3. Run iw4mp.exe to play the game

//

To use this with an up-to-date Steam release:

1. Extract all the archives (aIW-DLC1.7z, aIW-DLC2.7z and DLC-System.7z) into the root directory
of your Modern Warfare 2 installation.
(Default SKIDROW C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2)
2. Use alterIWNet_configure.exe to set your nickname and click Save
3. Run iw4mp.exe to play the game

If you're unsure on which method to use, use the SKIDROW method.

If you don't want to download the full 11GB SKIDROW you can use ONLY our Multiplayer Rip
located here: http://u.nu/8jb8d with these instructions:
1. Extract Modern Warfare 2 aIW Pre-final.7z to a folder called Modern Warfare 2
2. Download only aIW-DLC2.7z and DLC-System.7z from this torrent
3. Extract the aIW-DLC2.7z and DLC-System.7z into your Modern Warfare 2 directory
4. Download Move_Stimulus.exe from this link http://u.nu/4sj8d, put it in your Modern Warfare 2
directory and run it.
5. Download our latest updater from http://www.alteriw.net/ and apply it as instructed on the website
6. Run alterIWNet_configure.exe to set your nickname, then press save.
7. Run iw4mp.exe to play.

Keep in mind, using any sorts of "hacks", be that aimbots, wallhacks, texture hacks, or other
software that gives you an unfair advantage over players will result in a permanent ban.

For more information http://www.alteriw.net/"

Na és itt nemtom mit kell.Nekem nincs olyan mappába a steamben a commonba hogy call of duty modern warfare 2,se olyan fájl hogy DLC-system ughyogy nemtudom meiket csináljam,meg nem is értem nagyon...PLS HELP ME!!!
0
0
0
0
Domfoz avatar
Hali all. Nem megy a GTA San Andreas se a single player se a multiplayer. Tegnap még jó volt. 1-2 másodpercre fehér lesz a tálca majd megint fekete.
0
0
0
0
no avatar
Tudom hogy jó a Skidrow ők a kedvenceim,de márciusig csak blackboxot töltök mert az REPACKES ésa Witcher 2 is 14 helyett csak 6 giga volt és mükszik.Egyébként márciusban jobb lesz a netem mert most 1 megás :/
0
0
0
0
akos328 avatar
1. valószínű hibás volt a mod, vagy épp erre volt a mod fejlesztve, de szedd le a játékot, a mondt, is rakd újra, és jó lesz.

2. keress rá google-ben a hibakódra, vagy arra a hibára amit leírtál. Amúgy nem tudom mi az hogy BlackBoxos, de a Skidrowossal többre mész úgy vélem, én is azt szedem most.
0
0
0
0
no avatar
Hello.2 bajom is lenne.1A GTA IV-be raktam kocsi modokat és miekőtt modoltam az utoklsó 30 percben kb. csak egy terepjáróval és taxival mentem.Mióta megmoddoltam cska a taxi meg a terepjáró megy az úton.A belvárosban néha fel-fel bukkan egy cabrió meg egy limo,de többségben az van.SparkIV-vel csináltam.

A másik gondom pedig hogy Az F1 2011-nek leszedtem a BlackBoxos verzióját és nem indul.Ezt írja:Steam Error Aplicaton Load Error:5:0000065434.Ha steamből indítom el akkor pedig azt irja hogy Az F1 2011 nem indult el. (53 hibakód.Lécci segítsetek.
0
0
0
0
akos328 avatar
Szedd le, futtass egy rendszerkarbantartót, hogy kipucolja az utána maradt mocskot, restart a gépnek, telepítsd újra. Sztem ez megfogja oldani, de lehet vírus, vagy bármi okozhatja ezeket a fagyásokat.
0
0
0
0
no avatar
Nekem.. Ment a gépemen a FSX de most ?!

Felrakom, minden fain.... Erre elinditom és ugy marad a kép 1 percet , és utána ennyi ! ?!

Csak azért vagyok ideges mert nem megy ! Pedig ment :S Na mind1,. Aki tud az mondjon egy magyarázatot / vagy hogy mi a gond..... Válaszokat előre is kösz...
0
0
0
0
akos328 avatar
ha nem a RAM, akkor a proci lehet, mert hiába nem látsz semmit(esetleg VGA), de attól még bekéne bootolnia. próbáld összedugni újra.
0
0
0
0
gabi86 avatar
megnéztem egyikkel se ment egyik foglalatban sem egyéb ötlet ?
0
0
0
0
niteforce avatar
ramokat nézd meg.
lehet hogy az egyik rossz, a másikkal el kell hogy induljon.
0
0
0
0
gabi86 avatar
Sziasztok most raktam össze a gépemet az i5-öst de valamiért nem indul elvileg mindent jol kötöttem be de mikor bekapcsolom csak beindul minden ventilátor csak ép az a bip hang nincs és semmi nem jön be a képernyőn !
0
0
0
0
no avatar
szerintem túl nagy a felbontás?mondjuk nekem is fent van de nem lehet átállítani...és most jön a hülye remény próba:vedd lejebb alapból a felbontást 😃 ja és nekem is van egy kérésem... az F1 2011-ben azt irja amikor elinditanám hogy Steam error:Aplication load error... mit csináljak? BALCK-BOX-os berzió van meg..Dude. töltötte fel tehát sztem megbízható.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Nem indul az Angry Birds. Amikor el akarom indítani, akkor kidobja ezt:
Textura is too large 2048x2048, maximum supported size 1024x1024.
Már több verzióval is próbáltam, de mindegyiknél ezt dobta ki. Mi lehet a gond ? Hogy kell megcsinálni ?
0
0
0
0
Teeborg avatar
Na, hali!

Valaki segítsen, mert már a tököm tele van ezzel a "Games for Windows Live"-al. Szóval, értem én, hogy muszáj csinálni egy account-ot, csináltam is, ezen leírás alapján.
http://logout.hu/bejegyzes/jer1cho/games_for_windows_live_faq/hsz_1-50.html
Amikor elindítok egy játékot, ami ilyen live-os **ar, akkor ugye be akar jelentkezni a profilomba automatikusan. Be is lép, de utána meg kéri a játék serial kódját, hiába van crack-elve. Ha meg nem jelentkezek be, akkor tudok játszani, csak nem tudok menteni. Sok helyen olvastam már, h offline profilt kell létrehozni, de egyik játékban sem adott be ilyen lehetőséget. Vagy csak én nem találom. Le tudná valaki írni nekem részletesen, hogy mit csináljak, h működjön a dolog? Nagy segítség lenne. Köszi előre is!
0
0
0
0
foxbet avatar
BRUgamer írta:
hello nalam az a problema hogy amikor probalom instalalni a crysis 2 t lefagy a setup aszt irja hogy extracting files ugy nagyon picit megy es utana megfagy mi lehet a baj leci pls segitsetek fontos lene

Hogyan szedted le?
ugy hogy adott sok rar fájlt és abból egy et kitömöríteni?
ha igen akkor adnak melléje egy ellenőrző dolgot amit lefutatsz total commander-ben és kiírja melyik rar fájlt hibás és azt letöltöd újra.
Mert ha az egyik sérült akkor bukik a mutatvány.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
hello nalam az a problema hogy amikor probalom instalalni a crysis 2 t lefagy a setup aszt irja hogy extracting files ugy nagyon picit megy es utana megfagy mi lehet a baj leci pls segitsetek fontos lene
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
ceni98 írta:
nekem a cod 4 multi nem akar menni (skullptura) pls help
egyszerűen pb hibát ír de már megcsináltam a pbt is

Milyen pb hiba?? csin róla képet
0
0
0
0
ceni98 avatar
nekem a cod 4 multi nem akar menni (skullptura) pls help
egyszerűen pb hibát ír de már megcsináltam a pbt is
0
0
0
0
Killer17 avatar
Hali
Remélem tudtok segíteni mert már kiidegel ez a játék már 4x újraraktam és nem megy.
Na a Crysis 2-ről lenne szó.
A játék elindul meg minden de mikor rámek hogy új játék és kiválasztom a nehézséget,végigtölti a csikot aztán a víz alá tesz le a játék,feltok uszni a víz felszínére és ott úszkálni de onnan sehova tovább csak az épületeket látom lebegni felettem...
1.9 patch,dx11 pack felrakva.Only FLT crackel crackelve és hiába állítgatom a felbontást-texturát-dx11off mindig ezt csinálja
Mi lehet a gond? HELP

Megoldodott!
0
0
0
0
defdani avatar
Mit csináljak hogy egy játék (MicroVolts) ezt írja?: Unable to find PhysX libraries. már kibróbáltam 3 physx verziót föltenni és mindeggyiknél ezt írja...
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Nekem olyan problémám adódott hogy a San Andreas valamiért furcsa színekben jelenik meg,értem ezalatt hogy az árnyékok kicsit rózsaszínes-szürkések, a föld is kicsit más színű.Minden kivehető, talán csak a sötétebb helyek nemannyira. Ugyan az a hoodlum verzió van fent mint mindíg, és más gépeken sőtt régebben még ezen se csinélta ezt, csak most amikor megint felraktam. Többször újraraktam, nem volt jó, vga drivert is frissítettem. Valami ötlet ?
0
0
0
0
niteforce avatar
hat kb. de amugy nem lesz vohar csak ilyen gyenge eso
0
0
0
0
no avatar
este 9?
remélem addig nem lesz vihar...
0
0
0
0
niteforce avatar
1 ora meg, alig seedelik...
0
0
0
0
niteforce avatar
mindjart, csak toltom a dirt 3-mat, lefotozom ha kesz
0
0
0
0
niteforce avatar
nem tudom mi lehet a baja, nekem amikor mar megcsinaltam, akkor mar jo volt.
0
0
0
0
no avatar
nah nem jó!azt irja:You must be connected to live to save your profile vagy vmi ilyen 😞 pedig offline profillal bevok jelentkezzve
0
0
0
0
niteforce avatar
nem kell meghalalni a thanks az jo 😀
0
0
0
0
no avatar
OHH THANKS mivel hálálhatnám meg?
0
0
0
0
niteforce avatar
sign in - yes, create new es ott van egy szoveg, benne egy kek link, ott kell offline profilt csinalni, onnan mar tudni fogod
0
0
0
0
no avatar
nem megy

Amikor Sign IN? ezt kérdezi,na akkor yes,és ott vagy hogy Create new és Use Existing LIVE Profile,ott meik?
0
0
0
0
niteforce avatar
amugy az 1111111 biztos mert az nekem is bevalt, a tobbit nem probaltam.
0
0
0
0
niteforce avatar
amikor telepited a gamet ugye megadtad hogy 111111111 vagy xxxxxxxx vagy ???????? mint serial.
online profilhoz kell serial, az eredeti, hiszen eredeti jatek kell a multihoz. Mivel nem eredeti a game, online helyett offline profilt kell csinalnod, hogy tudj menteni.
amikor az elejen be akar jelentkeztetni, akkor ott lesz egy olyan hogy offline profil, egy linkben. ott kell nev es ennyi, kesz is van, de tudni fogod, mert egyszeru, mivel windows, ezert nem kell rajza gondolkozni 😃😃
0
0
0
0
no avatar
Szoval akkor...MI?
Nem tom magyarázzátok el lécci lépésekben kezdő vok... 😞
0
0
0
0
niteforce avatar
offline profilt kell csinalni,ahhoz csupa 1-est irj be amennyit enged, es akkor muxik
0
0
0
0
no avatar
Bejelentkeztem LIVE-on,meg minden,de a DiRT 3-hoz csak rossz és használt kodot találok ami nem enged be psl help me,az x-es pedig nem jo neki... 😞 ugy játszanék már!
0
0
0
0
ea-st-ar avatar
320kbps az tuti franko
amugy szerintem nem jo helyre irtad ^^
0
0
0
0
beci9405 avatar
szisztok nem tudom jó helyre írok de MP3 zenét szeretnék kiírni másnak és nem tudom hogy mekkora legyen a Bitarány valaki egy tippet tudna adni?? 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció