nekem ujra kellet tennem a wint.Eddig az volt amit lentebb mutat a kép,amit linkeltem.Most h ujra huztam jó,bár elötte is ujra cuccoltam....😀 Valami gebasz lehetett elötte telepités során?Pedig neirt ki semmitse,valamint egyik driver se engedte h megnyissam a gpu overdrive-ot a ccc-ben.
Nem vagyok benne biztos, hogy ettől van-e?! De ez miért van? Feltelepítettem az új drivert és azóta,ha bemegyek a systembe akkor a processzorra és a RAM-ra azt írja, hogy nem elérhető. Ha meg akarom nézni speccy-vel akkor semmit sem ír ki ,hanem minden pirosan nem elérhető.
Ez most baj? Vagy ettől van egyáltalán? Nem igazán értem.
Mi a elindítom a telepítőjét és nem kérdezte meg, hogy el akarom e távolítani, hanem egyből az instal és, amikkor kérdezi, hogy expres és egyéni, akkor kiléptem. Szerintem programok és szolgáltatásokba távolítom el, ott eltávolít mindent?
Nekem ezt irja ki,ha megakarom nyitni a ccc-t.
Semmi hibát nemdobott ki telepitésnél,restart is volt,de nem engedi h megnyissam.
Emigy ma huztam ujra a wint,minden okés vele,egyedül a ccc kakál.
Most tettem föl az Omegát (ami tulajdonképp 14.12,csak nevet adtak neki 😆 ), eddig jó,igaz csak kb fél óra Far cry4-en vagyok túl,az viszont talán valamivel simábban fut(14.9-et használtam eddig)
Én jelenleg a 14.4es drivert használom,mivel ezt találtam a legstabilabbnak...
De sajnos 1 uj játéknál vilog a kép...Érdekes WHQL,de tudom a játék ujabb mint a driver,szoval igen ha felrakok a legfrissebbet akkor a gond megoldódik.(csak 1 játéknál van ez)
Na mind1 ide irjátok le a tapasztalatokat! Köszi
Ez most baj? Vagy ettől van egyáltalán? Nem igazán értem.
A winel van "bibi" 😀
+ en feltettem az opcionalis drivert is az amd chipset drivert. is
Semmi hibát nemdobott ki telepitésnél,restart is volt,de nem engedi h megnyissam.
Emigy ma huztam ujra a wint,minden okés vele,egyedül a ccc kakál.
én a 14.11.2 es béta át használom és eddig semmi baja nincs minden jaték megy rendesen.
De sajnos 1 uj játéknál vilog a kép...Érdekes WHQL,de tudom a játék ujabb mint a driver,szoval igen ha felrakok a legfrissebbet akkor a gond megoldódik.(csak 1 játéknál van ez)
Na mind1 ide irjátok le a tapasztalatokat! Köszi