Kedvenc RPG játékod
Ezt a topicot, azért hoztam létre, hogy leírjátok, melyik a kedvenc RPG játékotok.
És miért, mi tetszett benne, és stb.
Kezdeném, én:
1. Fallout 3 + kiegészítők. Miért? ez volt az első szerepjáték, ami egész nyáron lekötött. Mi tetszett benne? a történet, a körülmények, a karakterek, fegyverek, öltözékek, szörnyek, a környezet...
2. Mass Effect 2 + kiegészítők Miért? ez volt a második szerepjáték, ami lekötött a nyáron, persze a Fallout 3 után. Mi tetszett benne? a történet, a környezet, a vándorlás a bolygók között, karakterek, fegyverek, ellenségek, a saját űrhajóm:P:P:P
3. Risen Miért? ez volt a harmadik szerepjáték, ami magával ragadott az első kettő után, egy-két bugtól eltekintve, és a grafika sem volt mai, de igazán bejött. Mi tetszett benne? Az egész történet, az öltözékek, fegyverek, a változatos küldetések, a nehéz harcrendszer (ez néha-néha idegesítő is volt.)
4. Dragon Age Miért? Sajnos, azt kell mondanom, ez a játék még nem adta meg azt a szikrát, hogy lekössön reggeltől-estig. Mi tetszett benne? a hihetetlen történet, a karakterek, fegyverek, öltözékek, és stb.
És miért, mi tetszett benne, és stb.
Kezdeném, én:
1. Fallout 3 + kiegészítők. Miért? ez volt az első szerepjáték, ami egész nyáron lekötött. Mi tetszett benne? a történet, a körülmények, a karakterek, fegyverek, öltözékek, szörnyek, a környezet...
2. Mass Effect 2 + kiegészítők Miért? ez volt a második szerepjáték, ami lekötött a nyáron, persze a Fallout 3 után. Mi tetszett benne? a történet, a környezet, a vándorlás a bolygók között, karakterek, fegyverek, ellenségek, a saját űrhajóm:P:P:P
3. Risen Miért? ez volt a harmadik szerepjáték, ami magával ragadott az első kettő után, egy-két bugtól eltekintve, és a grafika sem volt mai, de igazán bejött. Mi tetszett benne? Az egész történet, az öltözékek, fegyverek, a változatos küldetések, a nehéz harcrendszer (ez néha-néha idegesítő is volt.)
4. Dragon Age Miért? Sajnos, azt kell mondanom, ez a játék még nem adta meg azt a szikrát, hogy lekössön reggeltől-estig. Mi tetszett benne? a hihetetlen történet, a karakterek, fegyverek, öltözékek, és stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
1. WoW Cataclysm
2. Lost planet 1, 2
3.Mass Effect (de csak az 1-es)
Mass Effect 2
Gothic 3
Dragon Age 1,2.
Wtcher
mp- wow 😃
legjobb rpg?hmmm fogós kérdés.
sztem:elder scrolls V és borderlands holtversenyben
2.dead island
3.elder scrolls IV
sztem:elder scrolls V és borderlands holtversenyben
2.dead island
3.elder scrolls IV
Sziasztok!
Itt nem nagyon emlegetik. De nekem a Vaják 😎. És természetesen a Mass Effect. 😀
Ha jól tudom a vajákot csak a könyvben írják annak állítólag fordítási hiba amúgy igen szerinte is a Witcher a legjobb 😉
Final Fantasy 7
Zelda Wind Walker
Diablo 2
Shenmue
Zelda Ocarina of Time
Grandia 2
Fallout 3
The Elder Scrolls III : Morrowind
Skies of Arcadia
Vagrant Story
legend of dragoon
mass effedct sorozat
jade empire
divinity 2
gothicok
stb
Itt nem nagyon emlegetik. De nekem a Vaják 😎. És természetesen a Mass Effect. 😀
Ez a három széria ver minden RPG-t.😂
Ez minden ME rajongónak, és persze azoknak, akik segítenek azoknak akik szeretik az ME világát... 😀
Szavazzatok! Rajtunk múlik, lesz-e magyarul avagy sem!
http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation
Előbb tanulsz meg 0 tudásról anyanyelvi szinten angolul, minthogy legyen hivatalos magyar lokalizáció... Egész egyszerűen az EA kijelentette, hogy a 20milliónál kevesebb lakossal rendelkező országok nem kapnak hivatalos fordítást. Egyébként meg tanuljon meg az ember angolul, franciául, németül vagy ahogy épp szeretne, mert anélkül úgyse sok mindent lehet kezdeni az életben, aztán máris nem lesz gond ebből. 😀 Én speciel az ME2-t is angolul nyomtam végig, mert volt pár gond a magyar verzióval, de nem különösebben zavart. Amikor valamit nem értettem, megnéztem a szótárat, és még tanultam is vele. 😂
Hát tudod Cooley, sok minden azért nincs mert magyarok vagyunk... 😕
Ez minden ME rajongónak, és persze azoknak, akik segítenek azoknak akik szeretik az ME világát... 😀
Előbb tanulsz meg 0 tudásról anyanyelvi szinten angolul, minthogy legyen hivatalos magyar lokalizáció... Egész egyszerűen az EA kijelentette, hogy a 20milliónál kevesebb lakossal rendelkező országok nem kapnak hivatalos fordítást. Egyébként meg tanuljon meg az ember angolul, franciául, németül vagy ahogy épp szeretne, mert anélkül úgyse sok mindent lehet kezdeni az életben, aztán máris nem lesz gond ebből. 😀 Én speciel az ME2-t is angolul nyomtam végig, mert volt pár gond a magyar verzióval, de nem különösebben zavart. Amikor valamit nem értettem, megnéztem a szótárat, és még tanultam is vele. 😂
nekem sikerült 2 perc alatt, úgy megutáltam...
A legjobbak (sztem)
Gothic 3-4
Dragon Age I-II
Muonline(a jobb fajták)
LineAge
Dragon Age
Fable (csak az első jó)
Fallout 3 << aki nem játszott még vele az szégyelje el magát! MOST!!!
Wizardry 8
Icewind Dale 1-2
Baldurs Gate 2
Dungeon Siege 1-2
Diablo 1-2
KOTOR 1-2
Final Fantasy 6-9
Gorky 17
Hellgate London
World of Warcraft (figyelem, ha egyszer elkezded nehéz leszokni róla 😀 )
Fallout 3
Dragon Age Origins
KOTOR 1-2
Icewind Dale 1-2
Baldur's Gate 1-2
Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2
Az ujabbak kozul pedig:
King's Bounty (igaz ez nem teljesen rpg)
Mass Effect
Two Worlds 1-2
Fable
Lineage 2-s kép mellett érdekes a Fable-t látni. 😃
Nekem egyébként Morrowind!
Gothic 2
Diablo 2
The Elder Scrolls 4 Oblivion
Spellforce (bár az egy RTS/RPG)
Fable
The Elder Scrolls
Diablo
Mount & Blade
A Zenonia 1.7 a legjobb game a földön.Az alap műveltséghez tartozik.
Most hallok róla először 😆
De utánanéztem googleben és ez nem is pc game^^ 😆
Most kezdtem el a Dragon Age 2-t, az is tetszik eddig + jó véres is 😆