minden ratchet rész nagoyn jó 😃
indiana jones the emperor's tomb-ra és a Samurai jack shadow of akura vadászok 😃 ha tud vki PALos linket akk elküldené? előre is köszi
na megvan ami csak kell az íráshoz csak a lista nincs meg aminek a felét elfelejtettem (pont azt a felét amit nagyon meg akartam írni 😆😉
és felkerült a ratchet gladiator a listára 😃
helo emberek valaki tudna nekem segíteni? a ps2-őm kivan chippelve megy rajta minden játék (írott) de nm mindeggyiket menti el a memo kártyám? ez miért van?😀
ezt pislogd
letöröltem a nero micro-t aztán már nem is rakja ki a killzone-nál azt a lemez képet és még a nero 6 is szarakodik mert mindig baja van az írási sebességgel 😠
most letöltök egy nero 9-et azzal talán menni fog 😃
nem
a rajta lévő adatokat 😀 pl másolással is meglehet oldani
daemon toolsba bedobod az ISO-t majd szépen a neroba kiválasztod ha DVD másolása....ha ez megvan utána át kell állítani a FELSŐ rublikát a virtuális meghaktóra (nálam ez az I meghajtó) és utána beállítod a sebességet és voilà írásra kattintasz és kész is 😀
hát kicsit olyan beütést keltik viszon t a story nekem Avatar feelinges nagyon 😃
rrremek nem szedhetem le............................................................ elegem van már h mindig bekorlátoznak.....-.-
Nem komcsi csak helghast!!!! érdemes beszerezni amúgy jó kis játék ha meg végigtoltad akkor lehet botok ellen kis meccseket lenyomni én mindig domination-t szoktam nyomni
te kis komcsi 😃 én is tervezem a beszerzését 😃 eddig azért nem szedtem le mert olyan szar volt psen fps-t nyomni h az hihetetlen......aztán elkezdtem blackezni és csípőből lövöldözök 😃 nah jó nem puskából lövöldözök és nagyjából megszoktam 😃
a nee for speed-ekből a most wanted után mejik nfs-ek vannak még ps2-re?
ja és még azt hogy a transformers 2 jó game?
indiana jones the emperor's tomb-ra és a Samurai jack shadow of akura vadászok 😃 ha tud vki PALos linket akk elküldené? előre is köszi
és felkerült a ratchet gladiator a listára 😃
mit rontottam el? 😢
letöröltem a nero micro-t aztán már nem is rakja ki a killzone-nál azt a lemez képet és még a nero 6 is szarakodik mert mindig baja van az írási sebességgel 😠
most letöltök egy nero 9-et azzal talán menni fog 😃
Nero-val simán ki lehet írni a képfájlt na de mindegy ceni barátom megoldása is jó
a rajta lévő adatokat 😀 pl másolással is meglehet oldani
daemon toolsba bedobod az ISO-t majd szépen a neroba kiválasztod ha DVD másolása....ha ez megvan utána át kell állítani a FELSŐ rublikát a virtuális meghaktóra (nálam ez az I meghajtó) és utána beállítod a sebességet és voilà írásra kattintasz és kész is 😀
rrremek nem szedhetem le............................................................ elegem van már h mindig bekorlátoznak.....-.-