Mivel mostanában elég sz@r állapotban van a gépem, így legtöbbet telón játszok. Mostanában ezeket szoktam pörgetni:
SimCity Build It
Ice Age Advantures
Dungeon Hunter 5
Need for Speed No Limits-et nyúztam állandóan, most már csak ládákat nyitogatok benne, picit meguntam.
Amúgy a Dungeon Hunter 5-re kaptam most rá nagyon, de még amellett egy kis Chicken Invaders 5, ha úgy tartja kedvem. Gépen imádtam, és telefonon se sokkal nehezebb. Bár, nagyobb kijelző jobb lenne hozzá, talán majd a G5... : )
Farm Stoty 2 már kb másfél éve napiszinten,
Néha héha ha több időm van ( lefekvéskor) Vainglory
Meg néha Car😆rift nagyon jó játékok!!
Oké a moba az nagyon fizetős de a masik 2 nem a farm story 2 fantasztikus nem tudom megunni így másfél év után sem!
Na Dono kipróbáltam,és egyszerűen fantasztikus,brutális mennyire részletes a grafika és semmi akadás
A játékélmény valami eszméletlen jó! És nagyon sok mindent lehet benne csinálni!!
Köszi még1x!! ;-)
Dead Space,Pocket Legends,Dead trigger,Real Racing 2,Guncrafter,Monstercrafter,Sea empire 3,Modern Combat 4,F18 carrier landing II,Extreme landings,X-plane 9,Rise of glory,Chaos,Beam ce,Galaxy on fire 2,Hmmsim,fly like a bird 3,Topia,Robozone,Pacific fleet,összes angry birds,Hungty shar evolution.Persze mind full verzió ez ami elfér az xperia mini telómon és megy lagg mentesen és még 130 mb tárhelyem.
Six-Guns
Hill Climb Racing
Subway Surfers
Lara Croft:Relic Run
SimCity Build It
Ice Age Advantures
Dungeon Hunter 5
Doodle Jump
Szókereső
Kipróbáltam, szerintem szörnyű, majd igyekszem erről is tesztet írni.
Amúgy a Dungeon Hunter 5-re kaptam most rá nagyon, de még amellett egy kis Chicken Invaders 5, ha úgy tartja kedvem. Gépen imádtam, és telefonon se sokkal nehezebb. Bár, nagyobb kijelző jobb lenne hozzá, talán majd a G5... : )
Néha héha ha több időm van ( lefekvéskor) Vainglory
Meg néha Car😆rift nagyon jó játékok!!
Oké a moba az nagyon fizetős de a masik 2 nem a farm story 2 fantasztikus nem tudom megunni így másfél év után sem!
-ULTRAFLOW
-∞
-Simple Rockets
-Magic Piano
Regebb meg jatszottam Straboundert. Igazi klasszikus,iszonyat jo az a jatek ,aki teheti probalja ki,le tudja kotni az embert 😀
Na Dono kipróbáltam,és egyszerűen fantasztikus,brutális mennyire részletes a grafika és semmi akadás
A játékélmény valami eszméletlen jó! És nagyon sok mindent lehet benne csinálni!!
Köszi még1x!! ;-)
Közben én még mindig Real Racing 3, illetve most a Brain Warst akarom megnézni. 😃
Bukta2: Én a The witcher c. játékot próbáltam ki.. Nekem nem jött be a mobil MOBA ipar de kinek mi.
Esetleg valami nagyon jó Moba játékot tud nekem valaki ajánlani? a grafikája szép legyen és a játékélmény is jó legyen 😃
Próbáljátok ki. Nagyon jó és érdekes játék!