Tuning kocsik, és alapkocsik.
A lényeg, hogy rakjatok be jó képeket. Akár leírhatjátok a teljesítményt, kedvenc kocsitokat. Az teljesen mind1, hogy alapkocsit, vagy tuningkocsit raktok be.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Első képen Nissan Silvia S15. *.* Remélem RB26DET-el? 😜
öö biztos😆 Nissan Silvia az biztos
Spoiler!
Most nézem a naptárat, lehet, hogy kihagyom, mert szerda-csütörtök-péntek lesz....
Szünet nem tudom miként alakul, meg még el is kéne jutni akkor...
Bugatti gyorsul meg végre is jó, még a golf csak gyorsulásra van, ott meg top 1 kb....
Ha ott tartunk, a golf nem tartós, a bugatti igen, a golf gyors, a bugatti lomha, a golf töredékébe kerül a bugattinak....soroljak még....
Am ez olyan mint az Audi imádó osztálytársam minden más autót fikázik, mert neki az Audi az isten...
Azt nem nézi, hogy kinek mire van pénze....
Csak ezek a golfok maximum fordulaton mennek 300al míg í bugatti megy meletted 4esben fél fordulaton 😃 igaz gyorsulásban otthagyja a golf
ez igy van jó a szó
Igen.
"Elsőre semmit nem néznénk ki ebből a kissé megkopott, zöld kettes Golfból, pedig elképesztő dolgokra képes. Például 2,75 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, de ami még durvább, hogy a szabványos negyedmérföldes gyorsulási távot 9,34 másodperc alatt tudja le. Csak hozzávetőlegesen, a Bugatti Veyronnak 10,2 másodperc kell hozzá. "
"Ha külső nem is árul el sokat, azért a motortérbe benézve már egyértelmű, hogy nem egy 1,3-as karburátoros géppel van dolgunk. Az egyedileg épített motor alapját 1,8-as dízel blokk adja, amelyre 16 szelepes hengerfejet készítettek. Kovácsolt főtengely, hajtókar és dugattyúk kerülnek a motorba, amelybe egy Garret turbó pumpálja a levegőt. Az eredmény 900 lóerő. "
És akkor adok is egy linket, ha már megtaláltam.
[LINK]
ÉN egy hétköznapi autóból épített vasat láttam, ami 9,6 alatt tette meg a 400-at....
VW Golf II 1.8 T
1,8-as motorral?
Amúgy ezeket nem értem, azt tudom hogy egy mezei suzikira senkinem rak erősítés nélkül turbót. Ha erősítik a hengerfejet mit erősítenek rajta? az egészet újra megcsinálják csak keményebb acélból?
djwarp: az a lambó nem egy underground racing lambó? azoknak a mániájuk h ipari turbó + króm minden és egy nagy szűrődoboz benne
nem abból van sztem😀
VW Golf II 1.8 T
Tavaly előtt kezdtem el járni, tavaly spanommal voltam, az meg nem tud megmaradni 1 óránál többet valahol, így 1,5 óra után léptünk is, de jó volt. BG tuning standjához be kellett volna lesni, VTArt csapat (spanok) liveban Virtual Tuningoltak.
Idén meg lehet nem is megyek, vagy valaki mással kéne...
ami most a profilképem pl ez a kocsi is volt
Gyerekek a kedvencem 😃
[b]Brutál hangja van 😀[/b]
ez nem egy Hamann Gpower M6os?
gery14: Milyen mocidat fogna meg?😂
Audi R8 GT3(Szerintem hasonlít a f1-es Safety Car-ra)
Sztem ez szebb! Ez naon szép autó! 😆
Szerintem is!
az lehet hogy szebb! de am nekem azt tetszik a jobban de a safeti car kicsit sokkal erősebb meg gyorsabb mint ez! az teljesen át vana alakítva! kb csak a karosszéria maradt az eredeti!
Mustang fan vagyok 😃
a legjobb a GT (a régebbi, vagy a középkorú, nem tudom)
V8as automata, a V8nak képesnek kéne lennie 300 lóerőre, pedig csak 180 lovas... ami ritka kevés egy V8astol
Ma láttam a gépet: 😆
ez egy alap c5-ös corvette, semmi tuning nincs benne
És? Akkor se lát minden nap ilyet az ember...am. is minek egy ilyen autót tuningolni sima utcai használatra? 😆
c5->c6->ZO6
ezek között 100 lóerő a különbség és egy intercooler. Ha valakinek van pénze ilyenre (kb 5 millio a régi fajta)
És? Akkor se lát minden nap ilyet az ember...am. is minek egy ilyen autót tuningolni sima utcai használatra? 😆
SSC Ultimate Aero, 434KM/H,állítólag a világ leggyorsabb autója lett
v8as biturbós, nem hiszem hogy a bugatti a maga 16 hengerével és a 4 turbójával gyengébb lenne, de 1001 lóerős HA!!!! a 407km/h-t nézzük, a végsebességére 4000 lóerős (ami hőben nyilvánul meg és nem sebességben), kb 450km/h
egy ilyen váltót be kell szereznem, brutális hangja van
Azt kell, hogy mondjam elbűvölő ez a Merci😀 Milyen évjárat?
Az 560 SEC 87-es.