Valaki nem tudja, hogy közbe mi van az xfire-el? Most is volt egy frissítés és eltüntek azok a játékok, amiket eddig felismert!(The Darkness II, Mass Effect 3 demo, Alan Wake) Ez már nem egyszer fordult elő, már januárban is történt ilyen!
gregorpgm írta:
Én is felraktam ezt a programot, mert mérni akarom, hogy mennyit játszok, viszont azt írja mikor végignézte, hogy milyen játékaim vannak, hogy rendszergazdai jogokkal kell rendelkeznem, így csak a Quake III Arena-t ismeri fel. És akkor is ezt írja, ha rendszergazdaként indítom. 😕 Valaki tud nekem segíteni?
Beállítások>Játékok>Nem telepített játékok> kikeresed a játékot, oldalt átrakod manual detect-be és kitallózod a .exe ahova feltelepítetted a játékot
gregorpgm írta:
Én is felraktam ezt a programot, mert mérni akarom, hogy mennyit játszok, viszont azt írja mikor végignézte, hogy milyen játékaim vannak, hogy rendszergazdai jogokkal kell rendelkeznem, így csak a Quake III Arena-t ismeri fel. És akkor is ezt írja, ha rendszergazdaként indítom. 😕 Valaki tud nekem segíteni?
Beállítások>Játékok>Nem telepített játékok> kikeresed a játékot, oldalt átrakod manual detect-be és kitallózod a .exe ahova feltelepítetted a játékot
gregorpgm írta:
Átt kell írni az xfire mappában lévő xfire games konfigurációs fájlt. Azt megnyitod jegyzettömbne, majd rákeresel, hogycall of duty modern warfware 2, és ott a steam.exe meg az ehhez hasonlókat át kell írni olyanra, ami a multi exe neve. Mondjuk ha az X-fire frissít, akkor ezt a procedurát újra meg kell csinálni.
Ez a program arra jó, hogy játék közben is tudsz beszélni másik emberrel anélkül, hogy kilépnél az adott játékból. + tudsz csinálni képeket, videókat, majd fel tudod tölteni azokat. Sőt tudsz élőben broadcastingolni. Meg méri is, hogy melyik játékkal mennyit játszottál.
Nekem ezt akkor írja ki, ha én nem frissítem az x-fire-t, vagy csak elindítom a játékok felderítését, mert addig azt írja, hogy unknow game, ha nézem a haverok listáját.
Én is átszoktam írni a steames gameket. Az a problémám, hogy pl. játszik valaki egy játékkal és azt írja, hogy Unknown Game, az új frissítés által játszott játékoknál és a régebbieknél szintén kiírja ezt, szerencsére nem mindegyiknél, de aránylag soknál😕
Mondjuk azt gusztustalannak tartom, hogy csomó játéknál nekem kell átszerkeszteni az Xfire games konfig fájlt. Mindenhol az az átkozott steam.exe van. 😆
Mondjuk most játszok egy olyan játékkal amit nem támogat az X-fire, viszont ps2-re megjelent, így átneveztem a játék exe fájlját pcsx2-re, így legalább marad valami nyoma a játszásnak.
Majdnem mindent fészbukosítanak, mikor először megláttam az xfire oldalát egyből a facebook ugrott be. Először a Youtube aztán ez is, a végén mindenki leklónozza😕
spleenszuru írta:
valaki meg tudja nekem mondani, hogy IP alapján hogy tudok csatlakozni egy szeróhoz ??
jelen esetben CoD4, és oda akarok menni ahol haver van, látom az IP-t amin játszik, és azt be lehet valahova másolni az xfirébe, hogy ugyanoda menjek ? 😆
Fel kell ismertetni a játékot. Ha ez megvan, akkor jobb click az ismid nevére, és csatlakozás a játékhoz.
Ha jól tudom azt úgy kell hogy ha az ismerősöd játszik egy szeron, és rá szeretnél csatlakozni akkor a nevére jobb klikk és ott ki kell választani azt hogy csatlakozás a szerverhez, és akkor fel csatlakozol hozzá.
valaki meg tudja nekem mondani, hogy IP alapján hogy tudok csatlakozni egy szeróhoz ??
jelen esetben CoD4, és oda akarok menni ahol haver van, látom az IP-t amin játszik, és azt be lehet valahova másolni az xfirébe, hogy ugyanoda menjek ? 😆
[LINK]
almos94,ha akrtok vegyetek fel 😀
Jelölhettek engem is! 😀
[LINK]
amúgy ezt hogy csinálod,hogy ilyen képet kiteszel? 😃
xfire.com-on legallul van egy olyan, hogy Miniprofile: Display your miniprofile on any web page! és ott vannak ezek 😀
Jelölhettek engem is! 😀
[LINK]
amúgy ezt hogy csinálod,hogy ilyen képet kiteszel? 😃
Köszönöm! 😀
Nm! 😀 remélem segítettem 😃
Jelölhettek engem is! 😀
[LINK]
Köszönöm! 😀
annyira nem fontos, inkább hagyom 😆
Átt kell írni az xfire mappában lévő xfire games konfigurációs fájlt. Azt megnyitod jegyzettömbne, majd rákeresel, hogycall of duty modern warfware 2, és ott a steam.exe meg az ehhez hasonlókat át kell írni olyanra, ami a multi exe neve. Mondjuk ha az X-fire frissít, akkor ezt a procedurát újra meg kell csinálni.
Mondjuk azt gusztustalannak tartom, hogy csomó játéknál nekem kell átszerkeszteni az Xfire games konfig fájlt. Mindenhol az az átkozott steam.exe van. 😆
Mondjuk most játszok egy olyan játékkal amit nem támogat az X-fire, viszont ps2-re megjelent, így átneveztem a játék exe fájlját pcsx2-re, így legalább marad valami nyoma a játszásnak.
Na erre kíváncsi vagyok! 😆
Fel kell ismertetni a játékot. Ha ez megvan, akkor jobb click az ismid nevére, és csatlakozás a játékhoz.
Elmagyarázná valaki hogy lehet XFIRE-n játszani ? lehet tört játékkal is ?
Letöltöd, beregelsz, és ott van rengeteg szeróm pl a CoD4-hez, és simán lépsz be!
köszi 😆
VEGYETEK FEL 😃DDD
Aki szeretne felvehet 😃
Az ilyen név jegy kártyát vagy mit ,hogy lehet kirakni ?
xfire.com, és lap alján megtalálod!😃
gyertek COD4-ezni 😆