Internet probléma
WAN Miniport hiba végett nem enged csatlakozni a netre a PC-m.
hibakodnak a 651 est irja.
tudna valaki segiteni ebben?????
op:Win7
hibakodnak a 651 est irja.
tudna valaki segiteni ebben?????
op:Win7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ugyanúgy böngészőbe beírod utána ugyanaz amit írtam.
Sajnos ezt írja ki, megpróbálom később...😢
beírod böngészőbe hogy: http://tplinkwifi.net elvileg bejön a bejelentkezési oldal. Ha nem írtad át a jelszót meg a felhasználónevet akkor: admin és admin. ha sikerül belépni akkor pedig a Wireless Security fülnél megtalálod a jelszót, amit át szeretnél írni.
Meg olyan van, hogy FCC ID: ..., És IC: ...
+ Rá van ragasztva egy kis cetli, amin van 2 számsorozat, az egyikbe van 3 betű és 2 szám, a másikba 3 betű és 6 szám.
Ha esetleg valami nem megy írj nyugodtan!
Nekem olyan problémám, ill. kérdésem lenne, hogy egy TP-Link (TL-WR840N) WI-FI Routerem van, és még anno nagyon gyenge jelszót adtam meg, és szeretném megváltoztatni... Nézelődtem minden felé a neten, de mindenki mást ír és nagyon bonyolultan! (nekem bonyolult 😃😉
Aki tudna nekem segíteni, leírná hogy mit tegyek, (annak) nagyon megköszönném! (Ja és a wifi dobozza már nincsen meg, de a hozzátartozó iratok, CD azok megvannak 😀. )
A választ előre is nagyon köszönöm!!!😀
Amikor megnyitom a Mozillát akkor feljön + egy ablak(http://ww2.animalbooks.net/?folio=7POYGN0G2), ez valami vírus? Mióta feltettem a Fahrenheit GOG-os verzióját(nCore-os) azóta van ez... Hogy lehet megszabadulni tőle?
(CS:GO ban haverom laggol, lehetséges a kevés sávszél miatt? vagy a Win 10 ba...szik neki a háttérbe)
Nálam a 4G egyes téreővel:
Szerintetek miért lehet az, hogy csak úgy tudok éppen elfogadható módon internetezni, hogy egy drótot kellet kötnöm a bedughatós netemre (nem tudom hogy hívják, de talán: mobilnet), és ezt a drótot az ablaküveg elé vezetnem, hogy éppen meglegyen a képen látható sebesség...
Sokszor még a Google-t sem nyitja meg, és a le/feltöltési sebesség is megáll. Elnézést ha hiányosan fogalmaztam, de abszolút nem tudom hogy mit tegyek, és már nagyon bosszantó.... Régen jó volt meg minden, átlag 80-as pingel tudtam játszani, és nem dobált ki 200-400-as pingek miatt.
Az én problémám nem gépi hanem emberi eredetű. Lényegében az hogy online szoktam játszani és ha valaki torrentezik vagy letölt akkor az egész sávszélt lefoglalja (2,5 mb/sec le és 200kbyte/sec fel maximuma) és a játékok ennek max 1-2%-át igénylik. Van rá valami mód hogy korlátozzam vagy egynlöen elösszam vagy minimumot biztostsak stb. hogy ne 300-400 ms-os pingem legyen?
Átlagos tp-link routerem van (asztaliba kábelen megy. Annak kéne ez)
win7 van két gépen egyen meg ubuntu linux
Érdemes lenne utána nézni? Megkérdezni a szolgáltatót?
Sajnos ping miatt nem érdemes szolgáltatónál reklamálni tudtommal.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan csökkenthetem a pingem?
150 körüli a játékokban, bár a "speedtest.net" azt írja, hogy 75-80.
Egyik ismerősömnek rosszabb le-, illetve feltöltési sebessége van, körülbelül feleakkora, de a pingje se megy fel 60 fölé.
Valami ötlet?
Előre is köszönöm! 😀
Most már működik.
Az lenne a gondom hogy a youtube nem akarja elinditani a videokat csak tölt folyamatosan!
Előtte frissitettem az opera-át és hiba megjelenése után probálkoztam a flash player frissitésével de nem segitett!
valakinek valami ötlete?
Az lehet az adott szerver hibája is amihez csatlakozol...
Dono
Néha minden beltéri egységet pihentetni azaz újraindítani kell legalább hetente egyszer....modem kikapcs 1-2 perc pihi, aztán vissza
a futtatok egy ping tesztet, az konstans 15-öt ír, illetve ha más játékokkal játszok neten, akkor nincs ilyen probléma.
Valakinek van esetleg valami ötlete mi okozhatja a problémát? Előre is köszi a választ!
A felső 2-t hogy tudom véglegesen eltüntetni, mert félóránként újrarakja magát és telerak mindent reklámmal, és felba*z.
sajnos nem csak a facebookon jelenik meg,de most itt jött elő.