Függőség
Szerintetek egy függő mennyit gépezik naponta?És egyáltalán mire/kire lehet azt mondani hogy függő?És köztünk vannak függők ha igen kik azok és naponta mennyit gépeznek?(ezt a témát azért nyitottam hogy a saját napi gép előtt töltött időmhöz tuggyam hasonlítani.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ui.: Én bicikli és pingpong függő vagyok! 😆😆
De végülis itt is itt van a duna de nm egy strand szal inkább uszodába meek 😃
A targonca függőség nem nagy baj, de az internet függőség már inkább.
meg megyek le focizni , meg csajozni😉
De ha gép elött vok akk mindig a gépigény esetleg 1 órát cod-zok 😃
NEkem az egyik ismerősöm otthagyta a munkahelyét azért, hogy a gép előtt többet lehessen!
Hát nem akarom megsérteni, meg semmi, de szerintem az szánalmas.. 😕
Akkor inkább kevesebb időt gépezel és dolgozok.. mondjuk mostanába én se gépeztem olyan sokat (időhiány miatt 😶)
am. (remélem 😆😉 nekem nincs függöségem 😉 (azonkívül, hogy majdnem mindig röhögök mindenen 😃, de ilyen vok 😕 😂😂😉
Közbe néha csesztetnek szüleim akkor kicsit abbahagyom és olvasok pc worldot 😆
Meg persze tanulás, meg minden.
De napi 7-8 óra megszokott lenni hétvégén, hét közbe már csak 2-3 óra jut gépre.
Én nem szoktam olyan sokat játszani, úgy fél évig counter strikeoztam mutliba, mostanában six vegas 2-őzök de így nem vok egyik gamre se rászokva.
Ha megjelnik egy új játék (főként fps-ek érdekelnek) akkor letöltöm és végigviszem 😃. Utána már nem játszok vele... csak ha működik multi és jó.
Nomeg persze GTA 4-et nyomom, azt nem lehet megunni singlebe se.
Meg most várom crysis 2-őt, arra 99% h ráfogok szokni 😃
kockáknak tudom ajánlani egy nőnemű beszerzését,jelentősen csökkenthető vele a függőség,tapasztalat😃😆
Ezt magam tanúsíthatom!😆 Mint az ti is láthatjátok, aki régóta itt vannak, hogy tavaly nyár óta egyre ritkábban vagyok fenn az oldalon! De igyekszem korrigálni!😀
Kockából nekem is jutott az osztályba, de ez nem meglepő infó szakon! Kiborítanak, hogy folyton csak a játékról tudnak beszélni! Engem a hardver-világ érdekel, ezzel viszont lehet én borítom ki őket, mert jobban értek hozzá mint ők!(mint bárki az osztályban! beleértve a tanárt😃 komoly)😃
sztem egy függő sose hagyja abba bekésziti a géphez magénak a kaját a piát... meg az üres üvegeket ha esetleg kellene.... 😆 de ez már beteges... jahm meg van az a fajtam mint az osztályomban.... hetente 70 óra WOW... és még suliba is minden nap minden percben a ki....ott wow-ról beszélnek... hát akkor elkap az ideg már tényleg :@
jah ismerős.. legjobb haverom is WOW-ozik de nem olyan nagy számba heti 5-6 óra.. van egy nagyon nyomorék osztálytársunk (én utálom mert.. hát nem tudom elmagyarázni 😆😉 aztán elkezdd vele WOW-ról beszélni 😂😂 ő meg belemegy persze.. na akkor már majdnem rámozdulok a srácra 😆😆
De am. nekem komolyabb függöségem nincs... max. iskolakerülés függöségem 😂😂 már az is csak ritkán 😂😂
Van egy ismerősöm, akinek a 14 éves fia dührohamot kap, ha nem tud gépezni. Pszihomókushoz járatják, mert összekarmolta az arcát az utolsó áramszünetkor.
PszihoMÓKUShoz ? 😆😆 lol Szósz park mi ? 😆 ám nemvicces de ez a pszihomókus 😆
Félreértés ne essen : SamHill kommentálásához írtam
Értsd: akkor hagyja abba, pl, ha megfájdul a szeme, megunja, a szülei szólnak neki, hogy hagyja abba, stb.