Kinek mi a kedvenc sorozata?
Na, kinek melyik sorozat jön be? XD
Nekem a DR. HOUSE a kedvencem! :D
Leírhatjátok, h csináltak-e belőle játékot, és hogy játszottatok-e már vele! És hogy milyen volt! :D XD
Nekem a DR. HOUSE a kedvencem! :D
Leírhatjátok, h csináltak-e belőle játékot, és hogy játszottatok-e már vele! És hogy milyen volt! :D XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Örülök neki. Ámbár akkor biztos megfog halni Cooper ügynök. (Anno Laura Palmer, Cooper ügynök fülébe súgta a vörös szobában hogy-Találkozunk 25 év múlva. 😀 Sőt. A sorozat elején, Cooper azt álmodta hogy 25 évvel később épp abban a vörös szobában ücsörög Laura és egy törpe társaságában, aki dörzsöli a tenyerét és idétlenül táncol. 😆 ) )
Remélem sokan visszatérnek a régi szereplők közül. És remélem, maga David Lynch is.😀
Fekete vipera
Twin Peaks
Rém rendes család
Szomszédok 😃 (Hiába no. Régi motoros vagyok, ezeket néha mai napig megnézem.😀😉
South Park
Dokumentum és tudományos filmeket szeretem. Ebből sorozatok:
Szellemjárás
Szellemlabor
Szellemvadászok
Halálgépek
Mythbusters
Brainac
A túlélés törvényei
itt sok sorozat évad szerint 😀
Castle
SG (StarGate)
South Park
Two And a Half man
Vikings
Vámpirnaplók
Az a sorozat ami megváltoztatta az életemet és kb. 90%-ban a személyisegemet is. Ilyen mély karakterdrámát én még soha nem láttam képernyőre vinni. Breaking Bad-ből megnéztem 3 évadot, a Deadwoodból eddig egyet, a Walking Dead-et is folyamatosan nézem, eddig egyik sem tudta überelni nálam. Ez a tökéletes sorozat. Izgalmas alaptörténet, kiváló képi világ, profi színészek, végletekig kidolgozott karakterek, zseniális történetvezetés, és olyan zenék amik kifacsarják az ember szívét, és miután ez megtörtént még meg is tapossák egy kicsit. Olyan erős drámai jelenetek vannak benne, amik mögött a The Walking Dead elbújhat, és bár nem vagyok az a galamblelkű személyiség, néhány jelenetet akaratlanul is megkönnyeztem. Ez a sorozat annyira hat az ember érzelmeire, ami nagyon ritka a filmiparban. A befejezés pedig olyan módon zseniális lett hogy arra nincsenek szavak, így kell hibátlanul befejezni a hibátlan sorozatot. A sorozatban, rengeteg bölcsesség, és tanító jellegű monológ elhangzik ami csak még tovább növeli a minőséget.
Amit nagyon sajnálok, hogy Magyarországon vágottan adták le, és bizony néha elég fontos jeleneteket is kivágtak. Legnagyobb bánatomra máig nem készült szinkron a vágatlan verzióhoz, de még felirat se. A magyar sznkronról annyit, hogy egy hangon kívül kifogástalan, a színészeink legalább akkora beleéléssel játszanak, mint a sorozat szereplői.
got
ouat
supernatural
the originals
lost
the challenge
the 100
the following
shameless
teen wolf
pretty little liars
és még sorolhatnám.. 😃
2.Barátok Közt
3. Cobra 11
4. Több nincs 😀
Pimp My Ride
Mythbusters
Auction Hunters
Auction Kings
Game Of Thrones
Turn
In The Flesh
Fringe
Dexter
House M.D.
Supernatural (1.-5. évad)
The Walking Dead
Entourage
Lost
FlashForward
Six Feet Under
24
Hirtelen ennyi, a sorrend pedig nem feltétlenül tükrözi, hogy mennyire szeretem az adott sorozatot. Egy dolog biztos, a Breaking Bad-nél jobb sorozatot még életemben nem láttam, tehát az mindenképp első. 😃
Spartacus
Simpson család
Family Gay
Stargate SG1
Stargate Atlantis
Star Trek: The Original Series
Star Trek: The Next Generation
Smallville
Friends
How I Met Your Mother
Two And a Half man
...
+ Rengeteg anime
2. Bleach
3. South park
4. Doctor who
5. Modern család
6 - aztán már csak anime...
-Fringe
-Dexter
-Chuck
-Himym
-Tbbt
-GOT
-Walking dead ( viszont az utóbbi évad szerintem pocsék volt )
2, The Wire
3, Breaking Bad
4, Game of Thrones
5, South Park
4, The Sopranos
5, Friends
6, Dragon Ball Z
1.True Blood
2.Game of Thrones
3.Black Sails
4.The Walking Dead
5.Sherlock
6.True Detective
7.Banshee
8.Awkward
9.Lost Girl
10.Les Revenants
Most futók közül:
1.Hannibal
2.Da Vinci's Demons
3.Vikings
4.Bates Motel
5.Once Upon A Time
The Walking Dead
Dr. HOUSE
Top5:
1. Lost
2. Breaking Bad
3. Sons of Anarchy
4. Vikings
5. Dexter
A Walking Dead-et és a Dexter nagyon bírtám, bár sajnos mind2 elveszítette azt az értéket amit a régebbi évadokkal képviselt... 😕
Április 6.......
All I wanna do is love your body
Game of Thrones
Criminal Minds
Third Watch
....és a régi szép idők kedvéért ott a Vészhelyzet (de csak és kizárólag Green doktor haláláig)
Nem vagyok egy nagy sorozatfüggő,de a Dextert nagyon bírtam!Most kezdtem el nézni a Breaking Bad-et de nem tudott annyira lekötni...a Game of Thrones és a Sons of anarchy meg számomra a felejtős kategória,nekem azok olyanok mint a szappanoperák csak más köntösben...
Sok kedvenc filmem van. Azokat a filmeket szeretem amikben benne van: Bud Spencer, Terence Hill, Swarczi, J. Statham, S. Stallone, Jean-Claude Van Dame, Tom Hanks, Tom Cruise, Jackie Chan, Adam Sandler, Rob Schneider, Dwayne "The Rock" Johnson, "Stifler"
Amikben ezek a szereplők játszanak, azokat imádom a legjobban 😃