Helló
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet megoldani azt, ha a Windows Update nem hajlandó frissítéseket keresni. Illetve keresi csak nem talál egyet se.
Előre is köszönöm
Hello!
Nem tudjátok hogy miért nem tudom telepíteni a window framework 4.6-ot? Azt írja hogy nem támogatott ezen az operációs rendszeren. Windows7 Ultimate-et használok (64 bitest). Pedig azon kéne menni, nem?
*Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.
Itt meg a tartalma: [LINK]
Itt is: [LINK]
A harmadik: [url]https://support.office.com/hu-hu/article/%C3%9Aj-%C3%A9s-tov%C3%A1bbfejlesztett-funkci%C3%B3k-az-Office-365-h%C3%B6z-k%C3%A9sz%C3%BClt-Office-2016-ban-95c8d81d-08ba-42c1-914f-bca4603e1426?ui=hu-HU&rs=hu-HU&ad=HU#[/url]
Sziasztok, itt is felteszem a kérdést mert nem kaptam rá számomra megfelelő választ.
Ha az office 365-öt letöltöm inne:
[LINK]
ingyenes oktatási tisztaszoftverként akkor (mivel újabb program) felismerheti hogy a win 7 64 bitem nem eredeti? a windowsom a vezérlőpult szerint aktiválva van, de felismeri ezt az office és csinál e valamit?
Esetleg azt tudjátok hogy access van e benne?
Az svchost több mindenre kell, nem csak az update használja. Elvileg egy rakat szolgáltatás azon keresztül fut. Én nemrég futottam bele olyanba, hogy egy nyomtatóra javán keresztül kiküldött nyomtatási feladat beindította 30%-os processzorhasználattal és majd egy giga ram lefoglalásával, de a nyomtatás után nem állt le, hanem bentragadt a folyamat és lépésenként megette a fizikai ram-ot, valamint felvitte a processzorhasználatot 100%-ra és így maradt, amíg kézzel ki nem lett lőve. Ott a nyomtató driverrel volt a gond.
Először is, nyitsz egy feladatkezelőt. Utána a folyamatoknál jobb klikk a sokat fogyasztó svchost.exe-re, majd ugrás szolgáltatásokra katt. Ekkor mutatni fogja, hogy a windows update a probléma, akárhogy is kapcsolod ki a vezérlőpultból, mindig elindul magától. Na most akkor start menü; futtatás; services.msc, majd megkeresed a windows update szolgáltatást. Arra jobb klikk, tulajdonságok, és az indítás típusánál válaszd ki, hogy le legyen tiltva, majd állítsd is le. Elvileg ennyi, többet nem lesz vele problémád.
Hali urak.A rendszer random újra indulásokat produkál 3-9nap között bármkor jöhet.A bs hiba kód 124 ami hardverhibára utal a net szerint,esemènynaplóban meg whea 20 hiba kódot találtam ami kapcsolódthat ehezz a hibához ,valaki futott már ehhez hasonló újraindulásokba?Válaszokat elöre is köszönöm.
Nemtudom ez mit takar "Windows áldozatok valt?" Ha kicsit értelmesebben irsz,könnyeben tudnánk segiteni.De szerintem egy activator meoldja a problémádat.
Sziasztok! Pls help a feladat kezelóbe a procim 21% dolgozik és a ram 4 gb hasz.ja a win7, ez olyan svchost exe valami de ha az leálitom a feladat kezelóbe akor leál de ha pl ki be kapcsolom a gépet akor megint elindul aza svchots. Mi lehet ez?
Itt egy kép: http://kepfeltoltes.hu/view/151203/137862051N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
filmgru: Köszönöm, ezt beállítottam, a probléma második fele, hogy miért kapcsol be magától, ha nem nyitom meg (pl játszom, kizárt, hogy bármi kelljen neki arról a lemezről, mégis hallom, hogy bekapcsol)
Problémám, kérdésem: Egy SSD-t és egy HDD-t használok. Az SSD-n csak telepített dolgok vannak, a HDD-n pedig csak adat. Az SSD-t beállítottam ahogy kell, tudja is az elvárt sebességeket (sőt, túl is szárnyalja igazából a gyári adatokat), viszont a HDD-t szeretném úgy beállítani, hogy ne kapcsolgasson be folyton a semmire, mert azt csak akkor használnám, ha valamit elő kell szedni, semmilyen programnak nem lehet érdeke, hogy kapcsolgassa, csak a windowsnak, vagy a vírusirtónak, de abban le van tiltva az automatikus vizsgálat. Hogy tudom ezt Windows 7-en elérni?
Moudog1: a Windows az idő múlásával egyre több helyet foglal, és elvileg lehetséges, hogy új szolgáltatások telepítésével valamennyivel a memóriahasználat is megnő, de nem ilyen mértékben. Inkább arra gyanakodnék, hogy valami olyan programot (programokat) futtatsz a háttérben, amit korábban nem. Rosszabb esetben ezt akár kártevő is okozhatná, de ebben az esetben szerintem nincs ilyesmiről szó.
A Google Chrome valóban eszi a memóriát, de pl. a Microsoft Edge még rosszabb ilyen szempontból és sokkal használhatatlanabb. Ellenben mindkét böngésző gyors. De egyébként ha semmilyen más "tünet" nincs, csak 80%-os a memória terhelése, akkor nincs probléma.
Az lehetséges, hogy az idő múlásával egyre jobban eszi a rendszer a RAM-ot? 4GB-om van, de ha Google Chromeban meg van nyitva teszem azt 6-8 ablak+steam+aida64+toronto, akkor sokszor a RAM kihasználtság 80% felett van. Ez normális? Én úgy emlékszem régebben ez nem így volt, ennyire nem ette a ramot a noti. Játékok attól még futnak, azok nem zabálják annyira a RAM-ot, általában max 3GB-ot eszik egy játék. Esetleg arról van szó, hogy egy 1 év 4 hónapos Win 7 64bit már jobban használja a hardvert?
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet megoldani azt, ha a Windows Update nem hajlandó frissítéseket keresni. Illetve keresi csak nem talál egyet se.
Előre is köszönöm
Nem tudjátok hogy miért nem tudom telepíteni a window framework 4.6-ot? Azt írja hogy nem támogatott ezen az operációs rendszeren. Windows7 Ultimate-et használok (64 bitest). Pedig azon kéne menni, nem?
Spoiler!
Itt meg a tartalma: [LINK]
Itt is: [LINK]
A harmadik: [url]https://support.office.com/hu-hu/article/%C3%9Aj-%C3%A9s-tov%C3%A1bbfejlesztett-funkci%C3%B3k-az-Office-365-h%C3%B6z-k%C3%A9sz%C3%BClt-Office-2016-ban-95c8d81d-08ba-42c1-914f-bca4603e1426?ui=hu-HU&rs=hu-HU&ad=HU#[/url]
Mindegyiken úgy írja, hogy benne van.
Köszönöm a válaszod Dono 😀
ha valaki még tud valamit róla írjon továbbra is 😀
Ha az office 365-öt letöltöm inne:
[LINK]
ingyenes oktatási tisztaszoftverként akkor (mivel újabb program) felismerheti hogy a win 7 64 bitem nem eredeti? a windowsom a vezérlőpult szerint aktiválva van, de felismeri ezt az office és csinál e valamit?
Esetleg azt tudjátok hogy access van e benne?
Spoiler!
Köszi még 1x mindenkinek! 😀
Én is elkövettem ezt a hibát 2 napja... Rakhattam újra. 😀
Akkor rakhatom újra a wint :S
Már 2x rakom újra... Végre megjött a gépem minden ***a aztan ez idegesít engem... Hmmm 😞
Akkor nekiállok...
Köszi még 1x
[LINK]
A következő linkre kattintva találsz választ a problémádra 😀
[LINK]
Lenne egy problémám mégpedig az, hogy feltettem a gépemre a win 7 64bit ultimate-t és nem tudom aktiválni pedig a loader ehhez van elvileg... :/
nem tudok rákattintani az installra... ez van kiírva pirossal :
Status : Unsupported partition table
Mit jelent ez?
Előre is köszönöm!
Ha nem eredeti a Windowsot, aktiváld egy Daz Loader-rel.
Itt egy kép: http://kepfeltoltes.hu/view/151203/137862051N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
Problémám, kérdésem: Egy SSD-t és egy HDD-t használok. Az SSD-n csak telepített dolgok vannak, a HDD-n pedig csak adat. Az SSD-t beállítottam ahogy kell, tudja is az elvárt sebességeket (sőt, túl is szárnyalja igazából a gyári adatokat), viszont a HDD-t szeretném úgy beállítani, hogy ne kapcsolgasson be folyton a semmire, mert azt csak akkor használnám, ha valamit elő kell szedni, semmilyen programnak nem lehet érdeke, hogy kapcsolgassa, csak a windowsnak, vagy a vírusirtónak, de abban le van tiltva az automatikus vizsgálat. Hogy tudom ezt Windows 7-en elérni?
Aztán lehet még memóriahiba is, ez esetben 3-4 óra Memtest86 segít beazonosítani, hogy valóban van-e a rammal gond.
én nagyon szeretem !😀 a gamer windowst.és tényleg nem volt még vele bajom.
filmgru:
viszont ez tényleg jó !😀 [LINK]
Vajon 20-30 év múlva én is ilyen leszek?
-Kernel Pnp 212
Spoiler!
A Google Chrome valóban eszi a memóriát, de pl. a Microsoft Edge még rosszabb ilyen szempontból és sokkal használhatatlanabb. Ellenben mindkét böngésző gyors. De egyébként ha semmilyen más "tünet" nincs, csak 80%-os a memória terhelése, akkor nincs probléma.