Az opera most szórakozik a reklámokkal, mióta felraktam az officet és cracket akartam leszedni hozzá, valami szart sikerült, és autómatikusan illetve az oldalakon eltűnik az egér és feldobálja a buzi reklámokat mit tegyek?
hello. az a problemam van hogy az osszes bongeszomben folymatosan felugranak ads ok. es allandoan atiranyit mas oldalakra.gondoltam hogy virus de virusirtoval (windows defender) le scanneltem a gepet de semmi. hogy lehetne azokat letiltani?
Hali, chromenál van olyanom, hogy egy játékhoz, rar fájlban lévő módosítást töltök le, és ha kész, kiírja hogy elvetés mert lehetséges hogy vírus, de ez csak 2 veszélytelen 1mb-es fájl, no most mit kezdjek hogy offoljam ezt a szekjuriti cuccost a Google krómban.
Szevasztok ! A chromom nem nyit ki semilyen oldalt 😞 eggyszeruen feher kepernyo es kesz . Meg a beallitasokat sem 😞 Ha valakinek van valami otlete , hogy mit kezdjek ezzel ?
Sziasztok chromeos böngészőőm van és az lenne a problémám hogy amikor bezárom az ablakokat akkor a folyamatok még mindig futnak.Egy bővítményem van az Adbl*ck pl*sz reklámblokkoló.
[LINK]
Próbáljátok ki a Torch-ot. Azon kívül hogy nagyon gyors böngésző, beépített torrent kliensel rendelkezik. 😃 Van hozzá a.d.b.l.o.c.k , importálni lehet a könyvjelzőket másik böngészőből, HD videókat gyorsan tölti be. Egyszerűen eddig az egyik legjobb. Csak ajánlani tudom.
Ha nem döcögősen indulna el akkor már rég lecseréltem volna vivaldira,de így sem rossz böngésző ha majd még foltozzák a hibákat erre fogom lecserélni. Az tény,hogy gyorsan tölti be az oldalakat.
próbáltam mindent, újratelepítést, leellenöriztem minden beállítást, bövítményt, de nemjöttem rá semmire. végül újra raktam az egész gépet, már úgyis érett, most fut szépen, kérdésh meddig
Ez a Vivaldi böngésző minden eddiginél túlszárnyalja a google chrome-ot. méltóra találtam ami leválthatja végre.
Itt látszik hogy a felhasználó kedvére mennek elsősorban nem úgy mint a többinél.
Upgradeltem az Win10 insider-t fullos verzióra. azóta a facebookról nem tudok youtube linket megnyitni, mert veszélyesnek találja, totál kifogytam az ötletekből, baromi irritáló 😠 tipp? a kettőnek elvileg semmi köze nem kéne hogy legyen egymáshoz... friss chrome van fent.
Sziasztok!
Lehet nem jó topicban járok, de nem találtam ennek a témában megfelelőt. Szóval hogyha vennék a gépembe egy jobb videókártyát (pl.: HD5670) akkor a Chrome-ban menne a 720p60fps? Mert az eggyel előző Chrome verzióban ment tökéletesen, csak aztán jött egy frissítés... 😊
Az igaz, hogy abban az időben új vga driver is jött ki, de visszaváltottam direkt és semmivel sem lett jobb.
Előre is kösz!
computer55: most igy fejbol nem emlekszem a laptop meg jelenleg nincs a haznal,majd ha hazajon a tesom megnezem ,de ha jol emlekszem valamiket a Performance sectionbe es talan meg valami internetes videolejatszassal kapcsolatos beallitast is talaltam.A dual graphicsnal is allitgattam valamit.
Tedd fel az ad block bővétményt és nem lesz több gondod a hirdetésekkel és a felugró hülyeségekkel.
[LINK]
2 nagyonjó böngésző.
Portable változat. [LINK]
Itt látszik hogy a felhasználó kedvére mennek elsősorban nem úgy mint a többinél.
bocs akkor vivaldi
[LINK]
[LINK]
Lehet nem jó topicban járok, de nem találtam ennek a témában megfelelőt. Szóval hogyha vennék a gépembe egy jobb videókártyát (pl.: HD5670) akkor a Chrome-ban menne a 720p60fps? Mert az eggyel előző Chrome verzióban ment tökéletesen, csak aztán jött egy frissítés... 😊
Az igaz, hogy abban az időben új vga driver is jött ki, de visszaváltottam direkt és semmivel sem lett jobb.
Előre is kösz!
Edge-nek kerult mar reklamblokkolo? Mert nekem az is nagyon szimpatikus.
Esetleg 32bites windowsot kelett volna telepitenem 64 helyett?
Komolyabb videót inkább letöltöttem és úgy néztem HD-ban.