Gameplay Bechmark
Itt Gameplay Benchmark videókat lehet megosztani a népnek és meg is lehet vitatni. Monitorózás pl. MSI Afterburner is jól jöhetne mellé.
Első videót mint témanyitó szeretném megosztani.
Első videót mint témanyitó szeretném megosztani.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Piero Köszönöm kipróbálom.
1. Megnyitod az Aida64-et, azon belül is a beállításokat:
2. Bepipálod a következőket: Szenzor értékek Rivatuner OSD Server-re írása lehetőséget és alatt bepipálsz mindent, amit ki akarsz monitorozni:
3. Beállítod a Rivatuner Statistics Server-ben, hogy érzékelje az Aida64-et. Vagyis high-ra állítod az Application detection level-t. És bekapcsolod a Show On-Screen Display lehetőséget:
És ezek után már játékok alatt is működnie kell Spoiler!
Liptik No 😆
winrar Érdekelne és HWinfo64+Rivatuner-el is működik?
Én meg már kezdem megszokni, hogy amint kijön egy nagyobb új cím, jön is a hivatalos megjelenés napján egy Nvidia Game Ready driver és tökéletesen futnak a játékok.
Zsoltinak meg szerintem erősebb proci kell csak (meg jó lenne, ha nem az lenne, hogy sok új játék jobban fut Nvidia kártyán).
Zsoltdeak jobban kéne futnia mint 10 fps 😀
Kipróbáltam az AC: Syndicate-t és szerintem elég jól van optimalizálva, Unity-hoz képest mindenképp.
[LINK]
Fáradt voltál? 😆
Azt már most tudom, hogy 5:4-es képarány csak fekete csíkkal lesz 😜
carl18: Én tegnap akartam egyszerre futtatni Mad Max-et és Armored Warfare-t, de nem bírta a proci 😂
Spoiler!
winrar Az én karimmal is meglesz a fix 60 fps ha eget bámulom. 😆
Ha Liptik módra az eget bámulom, akkor megvan a stabil 60fps 😆
Eddig az jött le, hogy jól van optimalizálva és nem túlzottan cpu igényes alkotás.
Akkor be is csatlakoznék a témába 2 vidivel. MSI GTX 970 teszttel és annak tuning tesztjével.
tuning
a kártya egyébként I5 4690 és 8gb ram mellett ment.
[LINK]
cs:gohoz inkább proci kell egy hd7770 bőven elég a 200 fpshez meg több is van vele picit ez inkább proci függő játék de abból is 2 szál legyen és az erős dinnye maggal könnyen be esik az fps komolyabb lövöldözés kor 😃
De ha van tegyük fel 70fps-ed akkor ott tényleg m1 (mondjuk ez is játék függő).
Most én is le leszedtem ezt a híres Fallout 4-et felraktam mer én még soha nem játszottam ezzel a sorozattal.Spoiler!
Hát amíg 1280X1024-be nyomulok szerintem egy GTX 660-as nem árthat ez biztos elég lesz nyilván nem 4X MSAA-t fogok felrakni, de FXAA élsimitás mellet biztosan elég lesz játékra.
Crysis3-ban 1280X1024-ben FXAA és közepes részletesség és textura mellet 45-60 fps között fut. De például vannak részek ahol a videókártya 35-38 fps produkál. GTX 660 biztos elbírná 1280-ba a crysis 3-t 50-60 fps-el ! Én úgy már elégedett lennék.
Hát ez gyerekek K@rvára zavaró....Magamba beszélgettek 😆
Fraps meg ugye nagyon fogja a gépet.