Kormányok
Ez téma arról szól, hogy egy kormányról megoszthatjátok a véleményeteket.Milyen kormányt használtok, melyik a jobb, stb... vagy aki szeretne venni egy kormányt, de nem tudja milyet vegyen akkor itt kérhet segítséget.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Viccet félretéve a G27 természetesen. Persze függ attól mennyit volt nyúzva.
Szerintetek egy új Logitech Driving Force GT, vagy egy használt G27 a jobb választás??
Válaszotokat előre is köszi.
Szerintetek a Logitech g27 vagy a Thrustmaster t300rs a jobb ?
Spoiler!
Ha Angliából jön, akkor kb. 2 hét. USA-ból kb. 1 hónap. 😆
50 alatt használtan sincs nagyon.
Logitech G27-es kormányt hol lehet olcsón kapni? Debrecenben a Media Markt-ban 80k-ért láttam,ami nekem kicsit sok,de olyan 40k-t szánnék rá.
Küldjetek linket ha megoldható.
A válaszokat előre is köszönöm! 😀
nekem az a bajom a 27-el csak, hogy kiszedték belőle az "automata" váltási lehetőséget, s ha a kormányon levőket indexnek akarom használni, akkor a váltás ETS2-vel már elég komplikált lesz.
S mennyire jó volna egy következő generáció, analóg kézifékkel, illetve kormányra szerelt bajuszkapcsolókkal.
Szerintetek Logitech G27-nek várható mostanában, hogy legyen újítása, utódja?
Kormányba milyen fajta potméter kell? Sajnos tönkre ment és szeretném kicserélni.
Akitől vettem nem ért hozzá.
Ha valamiben nem tudsz segíteni,inkább hozzá se szólj!
Egyébként nem hiszem, hogy meglenne határozva, hogy mihez KELL kormány!
Akiknek kattog, eltörik, irigylésre méltóak, mert tudták használni.
Én nem, mert segítség helyett csak egy flegmahalmazt kaptam!
Egyedül a NFS Underground 2-nél működött hibátlanul.
Dirt 3: Nem maradnak meg a kormány beállításai. Eleinte nem is érzékeli.
NFS Hot Pursuit(új): Nem maradnak meg a kormány beállításai. Eleinte nem is érzékeli.
NFS Most Wanted(régi)😲lyan a menü, mintha beragadt volna egy gomb és folyamatosan lefele léptetne, ezért lehetetlen beállítani a kormányt, mert folyamatosan a legalsó opcióra esik vissza.
A rendszer rögtön felismerte a kormányt és elvileg illesztette. (Win7)
Ha valaki tudna valami tippet adni, azt megköszönném!
Nem használnám sokszor csak néha amikor autokázni akarok. Azért írtam 10-15k körül. De tényleg a max ár amit rá szánnék 25k (de akkor már komolyabban nyomnék valami autós játékot..
Erről eszembe jutottak az ilyesmi paraszt notebook hirdetések:
ABC-123 típusú vadi új notebook eladó.Tökéletesen működik.vga:integrált.
Annyi hibája van,hogy néha bekapcsol-néha nem,valamint a kijelző függőlegesen végig van repedve.Ár.: a bolti ár fele.
Ja és még annyi,hogy az egyik zsanér eltörött,meg 4 gomb hiányzik.Az ár természetesen nem tartalmazza a töltőt és a HDD-t.
@DarkSpy
20k alatt nem kapsz normálisat.
Kellene egy jó kormány, kb olyan 10-15k környékén, ha tudtok ajánlani valamilyen kormányt az jó lenne.
Van egy thrustmaster F430 FFB koormányom aminek a pedál része elromlott.
Pedál nélkül el lehet adni valamennyiért, vagy kuka?
MaxRace F1 V4 Adapter
[LINK]