Játékpartner kereső (COOP)
Sziasztok! Kerestem ilyesféle témákat,de nem találtam. (Ha mégis lenne kérnék átirányítást!)
Én arra gondoltam ha valaki unalmas napján szeretne egy partnert akivel eljátszogathat, az itt jelentkezhet :P
Én jelenleg Dawn of War 2-höz,esetleg Saints Row:The Third-höz várnék egy-két jelentkezőt,ugyanis sajnos egyik barátomnak/ismerősömnek sincs meg a játék, és arra gondoltam,hogyha már van COOP opció a játékban, mégse maradjon kihasználatlan. :)
Én arra gondoltam ha valaki unalmas napján szeretne egy partnert akivel eljátszogathat, az itt jelentkezhet :P
Én jelenleg Dawn of War 2-höz,esetleg Saints Row:The Third-höz várnék egy-két jelentkezőt,ugyanis sajnos egyik barátomnak/ismerősömnek sincs meg a játék, és arra gondoltam,hogyha már van COOP opció a játékban, mégse maradjon kihasználatlan. :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudom, hogy kicsi az esély rá, de nincs meg valakinek a Spareware?
Csak mert azt fun lenne coopban tolni.
silver 2 vs 2 embereket keresek brawlhalla-ban ranked-re
profilom: [LINK]
Ha érdekel vegyél fel.
[LINK]
17-es vagyok most, de minden egyes alkalommal én kapom a rossz csapatot. Olyanra is volt példa, hogy 3-man voltak a dzsungelban.
Keresek emberek tört Saints Row 4 coop-hoz, feltétel:
Legyen meg a játék,
Logmein Hamachi.
Aki szeretne játszani az írjon rám, pü-ben.
Várlak titeket 😀.
Egyébként BF3/BF4hez keresnék embereket akik jönnének 😃 Aki szeretne jönni irjon egy origin nevet ide
szerk.: aki L4D2-ni akar, az is mehet. Oda mi is vagyunk többen. Jelezzen nekem privát üzenetben és összehozunk egy partit.
Aki hasonló szinten van mint én és szeretne játszani akkor itt a battle.net felhasználóm és ID-m:
husudosu #2548
Ha esetleg nem találnátok meg akkor mindenképp írjatok PM-et! 😀
Legacy of the void kiegészítő megvan és persze az előtte lévő többi is.
supreme, global rank körül
Kb 1 nap amire lejön 😃
skype-en :bacugan.mester1
steamen: Adolphin[HUN]
Én társakat keresnék eredeti Contagion,Garry's Mod,Left 4 Dead 2 esetleg Hearthstone játékokhoz. 😀
Borderlands 2
Spliner Cell Conviction
valaki?
Letöltőlinket tudok adni! 😀
- Hearthstone
- CS GO t nemigérem
- Postal
- Postal 2
- Dead Island
Hát ez nem igazán ide tartozik de nem találtam más helyet neki, bocsi!
Az AC Unityben a coop mode olyan mint a Saints Rowban h a történetet játszod végig vagy csak külön küldikre csatlakozhatnak be a haverok vagy becsatlakozhat a világomba de csak a coop küldit csinálhatjuk együt? 😃
Steam: slowmotion1256 , vagy Shark Ryan, Bleach Ichigo Kép 😃
eredeti BF3-am van levelet írjatok..
Origin nevem:Kvindor423455