NOD 32 vs. Avast
Azért nyitottam meg ezt a fórumtémát mert kíváncsi vagyok hogy ti mit használtok és kíváncsi vagyok a tapasztalaitokra.
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kaspesky Internet Security 2011-et.
Lehet hogy 10000 Ft volt de megérte mert nagyobb biztonságot élvezek én úgy vettem észre.
Nálam a NOD-tól meghalt a gépem, az Avast-tól meg nem.
Természetesen NOD
ez az ennyi idő 4-5 hónap 😃 de ebből is látszik h igen is taláál vírust 😃
Jó mondjuk egy noname torrenttel szúrtam el a dolgot. 😆 Nagyon hülye voltam! 😆 Mert mindig megbízható "forrásból" szerzem be az anyagot. 😆
nem tud mit kezdeni ???? karantén és törlés semmi ??? így is lehet gondolkozni 😆
semmi kis mütyür vírusok ? nekem a karantén szinte cska trójaival van tele 😆
Nem semi ilyen rövid idő alatt összegyűjtöttél ennyit? 😆 Nekem 1 hónap alatt egy mellényúlásom volt. 😆
a nod eléggé béna vírusirtó, sokszor azon kívül h jelzi a vírust, nem tud vele mit kezdeni, az avast boot-time scannerével viszont szénné fertőzött rendszert is helyre lehet pofozni
ha a nod béna,akk az avast meg egy FOS!
mi az h nicns víruskeresés ? keresés indítása az mi te szerinted ??? am sztem is NOD a nyerű Avast tól lefagy a gépem meg mindent vírusosnak talál minden 1 es r0h@dt mappában...
A Nod meg semmit se talál! 😆
csak tudni kell vele bánni.
mi az h nicns víruskeresés ? keresés indítása az mi te szerinted ??? am sztem is NOD a nyerű Avast tól lefagy a gépem meg mindent vírusosnak talál minden 1 es r0h@dt mappában...
A Nod meg semmit se talál! 😆
Szerintem az Avast a nyerő a Nod32-vel szemben! A Nod nekem semmit se ért! 😆
(a töltögetésen kívül)?
A NOD-nál csak a frissülés pillanatáig érzek lassulást, de ezt természetes. Igazából ezt is feltudom róni mint pozitívum, hogy nem eszi a gépet, mint pl.: az AVG
Pont ezt tapasztaltam én is, hogy a NOD kb. fél percig lassítja a gépet, mire frissíti az adatbázist, és egyébként nem lassít.
A feltört teljes értékű vírusirtókkal viszont az szokott a gond lenni, hogy csak a vírus adatbázis frissül, és maga a programverzió nem! Ebből kifolyólag sérülékeny marad a rendszer, bár szerintem még így is biztonságosabb, mint az ingyenes vírusirtók!
A NOD-al nekem is több negatív tapasztalatom volt, bár rengeteget javult az elmúlt időben! Jelenleg Norton Internet Security 2011-et használok!
Sztem a legjobb vírusírtó a Kaspersky. Az avastnál nem tudom hogy van de a NOD-nál van demo, 30 napig ingyenes, rakni, így megint 1 hónapig jó. Sztem ez az egyetlen pozitívum van náluk.
Azért ők se szégyenlősek jó sok pénzt elkérnek egy vírusirtóért. 😆 Nekem már a letöltéseknél nagyon ritka, hogy vírust kapok így 19 éves koromra már tapasztalt vagyok ezen a téren. Régebben könnyen kicsináltam a gépet, de ma már csak "megbízható forrásból" szerzem az árut. 😆
Pontosan honnan?😆
De komolyan!?