Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A gépem letiltotta a videókártyámat hibakód 43-ra hivatkozva. Egyszer már megoldodott ez a probléma (fogalmam nincs, hogyan vagy mitől). Ez kb. egy hete volt. De most megint előjött és eddig nem sikerült megoldást találnom rá. GTX 260-as kártya. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném 😀
Ez már jó kedves Winrar? 😃
MC MaRcI: köszönöm 😃
jobbat írt neki így is mint amit ő akar
most vehetne r9 295-öt is csak gondolom nem az a cél
basshunter2:Gigabyte HD6570 2GB DDR3 ez már viszi ezeket. BF3, Eurotruck Simulator 2, F1 2012/2013, Spintires elég jó grafikán. igaz kicsit drágább mint amit Írtál de szerintem meg éri..!
Ati Radeon HD5450 1Gb
Ha van még "fan spedd" tedd fel nyugodtan.
itt a linkje : http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/5000/5870
elnézést nem figyeltem,na meg Te is 8600,8800,9800gt írtál,úgy tudtam azok pci expressesek 😃
Videokártya: ATI Radeon HD 2600 Pro AGP (RV630)
Processzor: Intel Celeron D 335, 2800 MHz
RAM: 1GB
Ehhez a konfighoz tudnátok ajánlani egy jó kis videokártyát? Sajnos a jelenlegi bedöglött. 😞 Nem tudom ebben a kategóriában milyen árak vannak, de ha lehetséges, akkor max. 15.000 Ft-t szánnék rá. A válasz(oka)t előre is köszönöm!
R9 270x-nél van értelme a 4Gbosnak? Watchdogsnál pl. tudom h elfogy a 2Gb.
Azzal tisztában vagyok h felesleges a 4Gb de mondjuk ha 2.5G-3bnál fogy csak el a kártya ereje akkor már megérte a nagyobbat venni nem? Nem tudom eldönteni... Valaki esetleg?
Vagy egy sima r9 280at néztem még az "X"nélkülit, megérné még rá gyűjteni a 4Gbos helyet?
Hallottam vmi olyat is h jön a frissített r9 280 "TONGA" erről esetleg tud vki vmit megéri várni rá?
Válaszotokat előre is köszönöm. 😀
'5 Year warranty by MSI and an additional 20 year by fanatic'
25év??? ez valami vicc, ugye? 😂