Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
19ati93 avatar
danix írta:
Tud valaki jó játékokat amikk 1 magon is elfutnak? COD-ot meg gta-t kivéve.

nfs most wanted! legjobb game 😆
0
0
0
0
danix avatar
Tud valaki jó játékokat amikk 1 magon is elfutnak? COD-ot meg gta-t kivéve.
0
0
0
0
kartosz98 avatar
sh1t írta:
kartosz98: LOTR 3

thx
0
0
0
0
Nyle avatar
superkiller írta:
Dragon Age-hez hasonló, király és legalább olyan hosszú RPG-t tudnátok ajánlani? Köszi előre is!

Mass Effect 1-2-3
0
0
0
0
madchief avatar
Resident Evil Fan írta:
Gamer125 írta:
Hali!

Nekem olyan game kéne aminél felelet választási lehetőség van,és az befolyásolja a történetet,szal több vég is lehetséges.
Walking dead,Ib kilőve.

Star Wars: The Force Unleashed

Far cry 2
Fallout 3
Dragon Age
Metro 2033
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
Gamer125 írta:
Hali!

Nekem olyan game kéne aminél felelet választási lehetőség van,és az befolyásolja a történetet,szal több vég is lehetséges.
Walking dead,Ib kilőve.

Star Wars: The Force Unleashed
0
0
0
0
superkiller avatar
Dragon Age-hez hasonló, király és legalább olyan hosszú RPG-t tudnátok ajánlani? Köszi előre is!
0
0
0
0
madchief avatar
BRUgamer írta:
ÁÁÁÁÁÁÁ MÁR LEíRTAM,HOGY AZT ISMEREM,nehéz vissza olvasni 2 kommentet. ?

Oké akkor úgy kérdem: Izometrikus nézet,látványos skillek,fejlődési rendszer,tárgyak találása,vétele,eladása,lég nagy mappok. Spoiler!
NEm szeretnék kunyerálni,de akinek van egy fölösleges Diablo 3 Vendég kulcsa hát hogy is mondjam,ide adhatja,de mondom nem akarok kunyerálni.

Bocs csak épp hogy gyorsan benéztem a fórumba és pont új oldal volt kezdve szóval nem láttam..

Amúgy:
Titan Quest
Sacred
Path of Exile
Dungeon Siege
0
0
0
0
no avatar
Valaki tud Darsiders 1 működő és seedelt torrent linket küldeni ?
0
0
0
0
sh1t avatar
Gamer125 írta:
Hali!

Walking dead,Ib kilőve.

Fable
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
tudnátok még ajánlani remake játékokat csak pc-s érdekel
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Hali!

Walking dead,Ib kilőve.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
ÁÁÁÁÁÁÁ MÁR LEíRTAM,HOGY AZT ISMEREM,nehéz vissza olvasni 2 kommentet. ?

Oké akkor úgy kérdem: Izometrikus nézet,látványos skillek,fejlődési rendszer,tárgyak találása,vétele,eladása,lég nagy mappok. Spoiler!
NEm szeretnék kunyerálni,de akinek van egy fölösleges Diablo 3 Vendég kulcsa hát hogy is mondjam,ide adhatja,de mondom nem akarok kunyerálni.
0
0
0
0
madchief avatar
BRUgamer írta:
Én kifejezettem egy Diablo copy-t szeretnék.

Torchlight 1-2
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Én kifejezettem egy Diablo copy-t szeretnék.
0
0
0
0
sh1t avatar
BRUgamer:
dungeon siege 2 ha nem baj hogy több karakterel kell menni
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Kéne egy Diablo 3-hoz hasonlító RPG,olyan látványos skillekel,izometrikus nézet,található cuccok, meg még ilyenek , TORCHLIGHT KILŐVE

Segítsen már valaki....
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Jah,én Pewdie-s vidiben láttam ezt,gondoltam hátha van vmi hasonló 😃
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Gamer125 írta:
Valaki tud olyan játékokat mondani ami hasonlít az Ib-hez?

Nagyon jó története van!

Hát az Ao Oni eléggé hasonlít rá:D Történethez sokat nem tudok hozzá fűzni, PewDiePie videókon néztem a játékot:D Sokszor fejtőrős, meg úgy egészbe eléggé hasonlít rá:D
0
0
0
0
FaLchioN avatar
Valaki tud olyan játékokat mondani ami hasonlít az Ib-hez?

Nagyon jó története van!
0
0
0
0
no avatar
mcmarci amm gondolom pc re kérdezed ha nem pc re akkor nem rég jött ki a halo Combat Evolved anniversary xbox ra és lehet hogy majd késöbb pc re is kijön bár ez kicsit sem biztos
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Sziasztok!Találtam a neten egy jó böngészős játékot.Itt tudtok regisztrálni:[LINK]

A játék lényege:Légy te a legnagyobb maffiozó a világon 😉 Megéri kiprobálni,és légyszíves ezen a linkel regisztráljatok.Ezért nektek nem lesz másabb a játék csak szimplán van egy ilyen küldetés,hogy hívd meg barátaidat.Szóval kérlek titeket,hogy itt regisztráljatok:[LINK]
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Kéne egy Diablo 3-hoz hasonlító RPG,olyan látványos skillekel,izometrikus nézet,található cuccok, meg még ilyenek , TORCHLIGHT KILŐVE

még ilyen ide?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nekem olyan játékok kellenének amik régiek de van hozzájuk grafikát javító mód vagy remake-ként újra kiadták
ha ilyeneket tudtok írjatok párat
doom 3 prey quake 4+ sikkmod próbálkoztam de valamiért nem indultak el
0
0
0
0
kl_akos avatar
menoteboj írta:
Tudtok ajanlani valami verengzos jatekot?
Deadspace, death island, left4death kilove!

Prototype 1-2
0
0
0
0
Haraposs avatar
menoteboj írta:

Painkiller összes,
0
0
0
0
menoteboj avatar
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Kapd be 😂 zarak.

Ja kösz.
0
0
0
0
Haraposs avatar
BRUgamer írta:

-Sacred 1-2
0
0
0
0
BRUgamer avatar
0
0
0
0
zarak2010 avatar
Sziasztok!
2010-12 közötti rpg nagyjából középkorban játszódó rpg játékot szeretnék találni, ebben kérnék segítséget. Ami érdekel: zúzós és lehessen benne mage kaszttal tolni 😃
Előre is köszi a segítséget és ha nem nagy kérés akk légyszi privibe küldjétek az ajánlataitokat.
sziasztok
0
0
0
0
madchief avatar
banyai2000 írta:
Lhet ez fura de tudtok úszós játékokat mondani ?

Gta San Andreas 😆

Viccet félretéve London 2012 - The Official Video Game
0
0
0
0
banyai2000 avatar
Lhet ez fura de tudtok úszós játékokat mondani ?
0
0
0
0
kartosz98 avatar
kérlek tudnátok ajánlani nekem néhány jó kardozós játékot pls
ami ell menne ati radeon 9600-on pls köszi
0
0
0
0
tommy2 avatar
a legújabb kamion szimulátoros játék érdekelne!
0
0
0
0
kl_akos avatar
Haraposs írta:
kl_akos írta:
Koszi de minden amit irtatok jok de mar naon unom oket ha vlm mas eszetekbe jut akk annak orulnek a dawn of war 2 jo de nincs benne semmi epitkezes pedig az kellene neki a starcraft 2-ot meg nem talalom sehol mert a sajat gepemen nem megy az internet(nm tom miert) és nem talalok egy olyan torrentet ahol meg tom oldani azt hogy 4GB pendrival at tudjam rakni a gepemre

Armies of Exigo
Lotr Battle for middle earth 2

ismerem oket
0
0
0
0
Haraposs avatar
kl_akos írta:
Koszi de minden amit irtatok jok de mar naon unom oket ha vlm mas eszetekbe jut akk annak orulnek a dawn of war 2 jo de nincs benne semmi epitkezes pedig az kellene neki a starcraft 2-ot meg nem talalom sehol mert a sajat gepemen nem megy az internet(nm tom miert) és nem talalok egy olyan torrentet ahol meg tom oldani azt hogy 4GB pendrival at tudjam rakni a gepemre

Armies of Exigo
Lotr Battle for middle earth 2
0
0
0
0
kl_akos avatar
0
0
0
0
ceni98 avatar
Age of Empires széria
Lotr Battle For Middle Earth
Rome Total War+kiegek
Red Alert 1-2-3
sztem ezek bőven jók így 😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
tudnátok RTS játekokat amik azert nem foglalnak 10GB-nél tobbet
gépem:
Intel P4 2.8GHz
1 GB ram
ATI Radeon X1550 256MB videokari
0
0
0
0
Bicike avatar
flyaway: Narnia The Game
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
ceni98 írta:
jozsefgyorfi írta:
Hali Prototype hez hasonló gamet keresek ha van

spiderman web of shadow
the ultimate spiderman
(vicc kedvéért) Prototype 2
háát Sandbox ez is de mégsem annyira
Batman Arkham City
The Saboteur
Grand Theft Auto 4
Assassin's creed 1-2-Brotherhood-Revelations
háát sandbox viszont RPG
Mass Effect széria
Transformers the game és revenge of the fallen (nem a legjobbak)
Fable the lost Chapeters és 3
Far Cry 2
James Cameron's Avatar the game
Elder Scroll széria is sandbox bár RPG
Just Cause
hirtelen ennyi sandbox jut eszembe
szerk.: Lego Batman 2 DC Superheroes
rem Sandboxra gondoltál 😃

Vicc kedvéért kifelejtettem a 2 est a kérdésemből de tök m1 😆. Szép kis listát összeirtál nekem köszi 😃.
0
0
0
0
Bukta avatar
nem tudnátok nekem is pár játékot írni ami elmegy a laptopomon

mert a graw 2 -nek 100%-ba kéne futnia de hiába teszem a felbontást a legszarabra meg low -ra úgy is szaggat néha de azért nem annyira
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Valaki valamilyen 2 player módban játszható játékot mondana? Rayman-en és focis játékokon kívül..😃
0
0
0
0
R3dLinE avatar
Nem tudja véletlenül valaki hogy a Midnight Club 3 kijött-e Xbox 360-ra? Vagy futtatható-e valahogy rajta ha nem?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok tudnátok valami újabb játékot (2010-2011) mondani ami elemegy a vidikarimmal? 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció