Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tud valaki jó játékokat amikk 1 magon is elfutnak? COD-ot meg gta-t kivéve.
nfs most wanted! legjobb game 😆
kartosz98: LOTR 3
thx
Dragon Age-hez hasonló, király és legalább olyan hosszú RPG-t tudnátok ajánlani? Köszi előre is!
Mass Effect 1-2-3
Hali!
Nekem olyan game kéne aminél felelet választási lehetőség van,és az befolyásolja a történetet,szal több vég is lehetséges.
Walking dead,Ib kilőve.
Star Wars: The Force Unleashed
Far cry 2
Fallout 3
Dragon Age
Metro 2033
Hali!
Nekem olyan game kéne aminél felelet választási lehetőség van,és az befolyásolja a történetet,szal több vég is lehetséges.
Walking dead,Ib kilőve.
Star Wars: The Force Unleashed
ÁÁÁÁÁÁÁ MÁR LEíRTAM,HOGY AZT ISMEREM,nehéz vissza olvasni 2 kommentet. ?
Oké akkor úgy kérdem: Izometrikus nézet,látványos skillek,fejlődési rendszer,tárgyak találása,vétele,eladása,lég nagy mappok. Spoiler!
Bocs csak épp hogy gyorsan benéztem a fórumba és pont új oldal volt kezdve szóval nem láttam..
Amúgy:
Titan Quest
Sacred
Path of Exile
Dungeon Siege
Hali!
Walking dead,Ib kilőve.
Fable
Walking dead,Ib kilőve.
Oké akkor úgy kérdem: Izometrikus nézet,látványos skillek,fejlődési rendszer,tárgyak találása,vétele,eladása,lég nagy mappok. Spoiler!
Én kifejezettem egy Diablo copy-t szeretnék.
Torchlight 1-2
dungeon siege 2 ha nem baj hogy több karakterel kell menni
Segítsen már valaki....
Valaki tud olyan játékokat mondani ami hasonlít az Ib-hez?
Nagyon jó története van!
Hát az Ao Oni eléggé hasonlít rá:D Történethez sokat nem tudok hozzá fűzni, PewDiePie videókon néztem a játékot:D Sokszor fejtőrős, meg úgy egészbe eléggé hasonlít rá:D
Nagyon jó története van!
A játék lényege:Légy te a legnagyobb maffiozó a világon 😉 Megéri kiprobálni,és légyszíves ezen a linkel regisztráljatok.Ezért nektek nem lesz másabb a játék csak szimplán van egy ilyen küldetés,hogy hívd meg barátaidat.Szóval kérlek titeket,hogy itt regisztráljatok:[LINK]
még ilyen ide?
ha ilyeneket tudtok írjatok párat
doom 3 prey quake 4+ sikkmod próbálkoztam de valamiért nem indultak el
Tudtok ajanlani valami verengzos jatekot?
Deadspace, death island, left4death kilove!
Prototype 1-2
Tudtok ajanlani valami verengzos jatekot?
Painkiller összes,
Ja kösz.
Kéne egy Diablo 3-hoz hasonlító RPG,olyan látványos skillekel,izometrikus nézet,található cuccok, meg még ilyenek , TORCHLIGHT KILŐVE
-Sacred 1-2
2010-12 közötti rpg nagyjából középkorban játszódó rpg játékot szeretnék találni, ebben kérnék segítséget. Ami érdekel: zúzós és lehessen benne mage kaszttal tolni 😃
Előre is köszi a segítséget és ha nem nagy kérés akk légyszi privibe küldjétek az ajánlataitokat.
sziasztok
Lhet ez fura de tudtok úszós játékokat mondani ?
Gta San Andreas 😆
Viccet félretéve London 2012 - The Official Video Game
ami ell menne ati radeon 9600-on pls köszi
Koszi de minden amit irtatok jok de mar naon unom oket ha vlm mas eszetekbe jut akk annak orulnek a dawn of war 2 jo de nincs benne semmi epitkezes pedig az kellene neki a starcraft 2-ot meg nem talalom sehol mert a sajat gepemen nem megy az internet(nm tom miert) és nem talalok egy olyan torrentet ahol meg tom oldani azt hogy 4GB pendrival at tudjam rakni a gepemre
Armies of Exigo
Lotr Battle for middle earth 2
ismerem oket
Koszi de minden amit irtatok jok de mar naon unom oket ha vlm mas eszetekbe jut akk annak orulnek a dawn of war 2 jo de nincs benne semmi epitkezes pedig az kellene neki a starcraft 2-ot meg nem talalom sehol mert a sajat gepemen nem megy az internet(nm tom miert) és nem talalok egy olyan torrentet ahol meg tom oldani azt hogy 4GB pendrival at tudjam rakni a gepemre
Armies of Exigo
Lotr Battle for middle earth 2
Lotr Battle For Middle Earth
Rome Total War+kiegek
Red Alert 1-2-3
sztem ezek bőven jók így 😃
gépem:
Intel P4 2.8GHz
1 GB ram
ATI Radeon X1550 256MB videokari
Hali Prototype hez hasonló gamet keresek ha van
spiderman web of shadow
the ultimate spiderman
(vicc kedvéért) Prototype 2
háát Sandbox ez is de mégsem annyira
Batman Arkham City
The Saboteur
Grand Theft Auto 4
Assassin's creed 1-2-Brotherhood-Revelations
háát sandbox viszont RPG
Mass Effect széria
Transformers the game és revenge of the fallen (nem a legjobbak)
Fable the lost Chapeters és 3
Far Cry 2
James Cameron's Avatar the game
Elder Scroll széria is sandbox bár RPG
Just Cause
hirtelen ennyi sandbox jut eszembe
szerk.: Lego Batman 2 DC Superheroes
rem Sandboxra gondoltál 😃
Vicc kedvéért kifelejtettem a 2 est a kérdésemből de tök m1 😆. Szép kis listát összeirtál nekem köszi 😃.
mert a graw 2 -nek 100%-ba kéne futnia de hiába teszem a felbontást a legszarabra meg low -ra úgy is szaggat néha de azért nem annyira