Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem akarok 100 ezret szánni egy vga kártyára, de olyat szeretnék, amivel a mostani, és a majd megjelenő játékok és fullon mennek akadás nélkül, 1440 x 900-as a monitor.
GTX 760-ról mit gondoltok? Az megfelelő lenne nem?
szerk:http://youtu.be/HcyGLWEpQ2I?t=7m23s
Ha már nem vagy képes benézni a gépedbe. ha meg most csak úgy kérdezted és nem a saját esetedből indultál ki akkor meg olyankor anyázni kell egyet(vagy csak elküldeni őket a búsba) az ASUSnak, hogy nem tudott egy szaros tápkábelt mellékelni és utána elmenni a boltba és venni molex pci-e tápkábelt. https://www.pc x.hu/termek/kolink-kktp04006-4-6pin-y-vga-tapkabel-65318 Gigabyte legalább tápkábelt szokott adni viszont ott meg az átalakítóval spórolnak. Volt(vagy még talán van is) itt egy csávó aki vett egy giga hd 7950-et és nem tudta használni mert neki vga csatis monitora volt és nem volt a dobozban dvi-vga átalakító. Ennél a 750 tinél azért nincs sztem dvi-vga átalakító mert van eleve vga csati a kártyán. Bár attól még simán adhatnának egyet.
6990 vs r9 290x: Utóbbi nyer.
mert nagyon gondolkoztam r9 280x-be de az meg rossz..legalább is szerintem...
vágom mindkettőn van, ha ugyanaz a hiba előjön( mint a (msi 750t.nél).. amit majd veszek annál is, akkor készűlékemben van a hiba..
Csatlakozók: 1 db DVI, 1 db HDMI, 1 db D-Sub
Fogyasztás: 500 W
ennyit fogysztana, vagy ekkora táp kell alái😀?
csatlakozásnál tünt fel hogy mindegyikből 1 van odairva.. msi gtx750ti.nél is ugy volt, azt nem volt tápcsatlakozó, se kábel...
vagy ez kell:http://ipo n.hu/webshop/product/asus_gtx750ti_2gd5_gtx750ti_2gb_gddr5_pcie/696855
De mivel a nem oc változat indokolatlanul drágább mikr oclsóbnak kéne lennie 1-2 ezerrel így az oc legyen.
Van olyan jó mint az msi 750 ti.
mivel a 660 most nem éppen olcsó, ez is van olyan jo mint msi 750ti???
tápcsatnak is kell rajta lennie remélhetőleg...
oddworld30:
[LINK]
Hogy melyik a durvább? Nem tudom pontosan mire gondolsz ezalatt. Én annyit tudok hogy az FXAA talán az egyike a kevésbé erőforrás igényes élsimítási technológiák közül. Szóval én ezért gondolom úgy hogy ennél legkevésbé látványos a változás. Persze javítsatok ki ha tévedek!
A CMAA-t én nem ismerem. Annyit tudok róla hogy az Intel fejleszti.
Gondolom valaki aki jobban ismeri a témát majd bővebben kifejti...😀
Metos95 kérdésére hogy
Most mégis mire gondolsz?
Ha SLI-ben futtatok 2 db Gigabyte gtx 760 az karikat
akkor Miket dupláz meg?
Spoiler!
csak ránéztem, hogy van-e frissebb verziójú driver és ezt dobta ki, más szerint is hibás a progi?
Igen Létezik. De ehhez olyan alaplap is kell ami támogatja tudtommal...
Ennek neve: Lucidlogix Virtu MVP
Itt 1 BF3 mas teszt velle : http://www.youtube.com/watch?v=WxrihGqaqc4
Előnye: Télleg segít
Hátránya: Hogy sokkan szidják mert még a legnagyobb monstrumokon is képes befagyni a játék.
ráadásul az a videókari egy kalap kaka! ( és még van képük oda írni hogy gamer gép! vicc! )
Ezt a gépet akarom meg venni mert ennyi pénzem van ... Megnéztem a mostani játékok nagy része futna rajta közepesen pl.: bf4 100-69 írt itt
"""Olcsó nagyon halk, gyengébb játékokhoz kitűnő választás"""
Szerintem ha rátennél pár ezret sokall jobban járnál pl:. 1db ((( GIGABYTE GF GT640 OC 2GB 128bit DDR3 )))-al
Ha SLI-ben futtatok 2 db Gigabyte gtx 760 az karikat
akkor Miket dupláz meg?
Valószínűleg fogja még ezt csinálni. Szerintetek ha a windowst újrainstallálom az megoldhatná a problémát?
Nyomj rá valami vga tesztelőt (furmark pl.) De sanszos, hogy gariztatni kell a vga-t.