Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
[url]http://www.argep.hu/product_927480.html
[/url]Bár én egy TX2-vel is lehűtöm simán
[url]http://www.argep.hu/product_1133552.html
[/url]
Egy picit komolyabb tesó:
[url]http://www.argep.hu/product_1041847.html
[/url]
Fateromnak van ilyen, szereti is:
[LINK]
Tudtok ajánlani max 25-30 ezerért jofajta alaplapot? A lényeg h ddr2 legyen és am3 x4 965-s procit huzni is lehessen rajta. (40ezres alaplap nemjött össze nincs annyim rá.)
Hány MHZ-re és voltage-ra húzzam a procim???
Proci Intel Pentium Dual Core (szőkéknek: 2 mag) E2200 2.2GHZ
3.0 GHZ-ig kellene de elég lenne a 2.8-2.9 is... és megbírná gyári coolerrel??? 73.3 C-nál nem menne tovább???
65 Watt-os a proci!
Nagyon 60 C-ig se menjen fel, nálam is ez a gond. De én teszek ellene, új procihűtő és kész is. A gyári venti ekkora húzást biztos nem fog elbírni.
[url]http://prohardver.hu/temak/proci_tuning/listaz.php
[/url]
😉
Proci Intel Pentium Dual Core (szőkéknek: 2 mag) E2200 2.2GHZ
3.0 GHZ-ig kellene de elég lenne a 2.8-2.9 is... és megbírná gyári coolerrel??? 73.3 C-nál nem menne tovább???
65 Watt-os a proci!
Nos az lenne a gondom hogy a biosban nincs semmi olyan beállításom amivel lehetne proceszzort húzni és én arra gondoltam hogyha frissíteném a biost akkor lenne, na de sehol sem találok hozzá új biost és ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném! 😀
BIOS TYPE😜hoenixBIOS Version 4.06 Rev. 1.05.1327
BIOS DATE:12/07/01
BIOS ID:FUJITSU SIEMENS SCENIC L BIOS Version: 4.06 Rev. 1.05.1327
CHIPSET:Intel 1A30 rev 3
OS:Microsoft Windows XP Version: 5.1.2600 Szervizcsomag 3
Orthossal terhelve 1.277 és 1.288. Akkor ne is húzzam továb a procit ha nemtom fixálni a Vcoret? Csak 250 FSBn van😢
Helló!
Bocs a hülye kérdésért, de elkezdtem tuningolni a procimat.(e4300), minden feszt fixáltam a biosban, amit lehetett ,de a Vcoret nem tom állítani a biosban, és egy kicsit ingadozik. Nem lehetne vmi szoftverrrel vagy valahogy beállítani?
Alaplap: ASRock G31M-S R2.0
De alapbeállítással is ugrál. De érdekes módon most megnyitottam a CPU-Zt és 1.304 en áll stabilan. Akkor most mivan?
Helló!
Bocs a hülye kérdésért, de elkezdtem tuningolni a procimat.(e4300), minden feszt fixáltam a biosban, amit lehetett ,de a Vcoret nem tom állítani a biosban, és egy kicsit ingadozik. Nem lehetne vmi szoftverrrel vagy valahogy beállítani?
De alapbeállítással is ugrál. De érdekes módon most megnyitottam a CPU-Zt és 1.304 en áll stabilan. Akkor most mivan?
Helló!
Azthiszem Zsivko -ra hallgatok , remélem megéri azt a 40ezret.
Kösz
az én sapphire hd5850 vapor-x-em miért nem tudom feltolni 775mhz-nél tovább, milyen progit használjak?
Mihez nem elég annyi?
Nekem MSI 5850OC van, az 765-ön jár és mindenre elég...
Csak kíváncsi vagyok meddig lehet húzni. nem vagyok megelégedve hogy megy metro 2033
Ha felteszed a patch-eket és a legújabb Catalyst-ot hotfixx-el, akkor full hd-ben is stabilan játszható.
Amúgy nem a kártyával van a gond, hanem a játékkal. Megint a zöldekre terveztek, de a normális ember nem vesz gtx4xx-t. Szerintem. 😃
Full hd megy minden amit fel lehet rajta nyomni az maxon van, csak azért meglepet hogy mintha limit lenne a tuningomon. a gpu-t max 50mhz-et emelhetem.
Bepróbálkozhatsz Rivatunerrel, csak ne süsd meg a kártyát
Most amikor megkaparintom a gépemet 2 napig mást fogok csinálni mint tuning. Nem érdekel ha elszáll. Ahogy a proci meg a vga is tuning változatok és a gari is kiterjed erre.
Kösz
Hello
Tudnátok ajánlani nekem egy alaplapot? DDR2 legyen és AMD AM3 Phenom ii x4 965 -s processoromat elvigye , és huzni is lehessen a cpu n.(sajna mostani alaplapom biosában nemlehet cpu t huzni )
Előre is kösz.
Asus M4A79 Deluxe
[url]http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&templete=2[/url]
Hello
Tudnátok ajánlani nekem egy alaplapot? DDR2 legyen és AMD AM3 Phenom ii x4 965 -s processoromat elvigye , és huzni is lehessen a cpu n.(sajna mostani alaplapom biosában nemlehet cpu t huzni )
Előre is kösz.
Mennyi a max ár?
Előre is kösz.
Helló!
Tudnátok segíteni hogy az alaplapommal mi hozható ki a procimból? És esetleg véleményeket tudtok írni erről a lapról vagy egy tesztet mert én nem találtam. Előre is köszönöm
Proci: Core 2 Duo E4300
Ha jó láttam az alaplapod képes a feszültség emelésre és találtam egy fórumot ahol elnéztem részletesem megvitatják pontosan ennek a procinak a tuningját.
[LINK]
Köszi! De már a prociról tudok mindent. Asszem😃 . INkáb az alaplapomról akartam ifókat mert ma veettem.
Helló!
Tudnátok segíteni hogy az alaplapommal mi hozható ki a procimból? És esetleg véleményeket tudtok írni erről a lapról vagy egy tesztet mert én nem találtam. Előre is köszönöm
Ha jó láttam az alaplapod képes a feszültség emelésre és találtam egy fórumot ahol elnéztem részletesem megvitatják pontosan ennek a procinak a tuningját.
[LINK]
az én sapphire hd5850 vapor-x-em miért nem tudom feltolni 775mhz-nél tovább, milyen progit használjak?
Mihez nem elég annyi?
Csak kíváncsi vagyok meddig lehet húzni. nem vagyok megelégedve hogy megy metro 2033
Ha felteszed a patch-eket és a legújabb Catalyst-ot hotfixx-el, akkor full hd-ben is stabilan játszható.
Amúgy nem a kártyával van a gond, hanem a játékkal. Megint a zöldekre terveztek, de a normális ember nem vesz gtx4xx-t. Szerintem. 😃
Full hd megy minden amit fel lehet rajta nyomni az maxon van, csak azért meglepet hogy mintha limit lenne a tuningomon. a gpu-t max 50mhz-et emelhetem.
Bepróbálkozhatsz Rivatunerrel, csak ne süsd meg a kártyát
Mihez nem elég annyi?
Mihez nem elég annyi?
Mihez nem elég annyi?
Mihez nem elég annyi?
Nekem van egy 2.93 GHz i3 530 procim, szertném felhúzni 3.3 GHz-re. A szorzó 22, tehát 3.3 GHz-nél az FSB az 150 MHz. Namármost, nézegettem már a biost, de semmit nem találtam ennek az állításával kapcsolatban... Talán a "cpu clock ratio" lenne az?... Nem mertem még állítani rajta, hátha nem az az... Valaki nem tudja, hol tudnám ezt beállítani? Szoftveresen nem akarok húzni, sok rosszat olvastam róla.
Ha jó emlékszem akkor a "cpu clock ratio" az a szorzó.
Szerintem is új laptop. Sőt mégjobb egy asztali pc mert a laptop alaplapjára "integrált" chipset(Akármien legyen is, ugyanaz a neve), gyengébbek mint a rendes videókártyák.(Lásd: kissebb órajelek, stb)Tehát AAAAASZTALI PÍSZÍÍÍ! De ha jó laptop kell érdemes több pénzt szánni rá. És "szerianyu"-nak üzenem hogy: HOGYLEHETNEMÁÁ 3 MAGBÓL 4ET CSINÁLNI? 😆
Na páá
Core2duoforever
Eszik mégegy cseresznyét 😃
Na páá
Core2duoforever
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy leptop procit vagy videókártyát lehet-e tuningolni?? Mert elég unalmas már hogy a cod4 full lowon is csak (legjobb hejeken 15fps-em van) Segítségeteket köszönöm.
Ugy tudom, h van ra mod. En viszont sosem foglalkoztam vele igazan a laptopomnal, mert tul nagy a tulmelegedes kockazata, szvsz.
Laptopnal nehez megoldani, h jo maradjon a hutes, szellozes, OC-nal. Raadasul, ha tudod is huzni, biztos, h nem olyan mertekben, mint 1 asztali vasat, sz'al a teljesitmenye nem lesz sokkal jobb, de a hotermelese igen. Erdemesebb uj laptopra sporolni inkabb szerintem.
Nem kell elégnie a procinak, elég egy kicsi fekete folt...