Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
2500k-t tovább birod húzni.Am is játékok alatt jobb.
Teljesen mind1 meddig lehet húzni, ahol a 3570K nem elég ott a 2500K sem!
Mondjuk ez nem mostanában lesz!
3570k és a 2500k ugyanolyan jó és 1000-el olcsóbb a 2500k.A 3570 max 1%-al jobb.
Van az 5-10% is.
3570k és a 2500k ugyanolyan jó és 1000-el olcsóbb a 2500k.A 3570 max 1%-al jobb.
Nálunk ugyan annyiba kerül
Gyűjts még és vegyél 3570k-t, az a legjobb. Nem tudom, hogy jól számoltam-e, de 840 lejért már kapsz.
😆 az nálunk 989 lej,ami 64k forintba
1. FX 8320 729lej
2. i5 3350P 744lej
3. i5 2380P 739lej
4. i5 2320 789lej
5. i5 3330 789lej
6. i5 3450 804lej
7. FX 8350 834lej
Majd inkább késöbb,mert nincs annyi pénzem 😃
Phenom II X4 965BE 405lej
FX-4100 444lej
Phenom II X6 1045T 487lej
Nem szeretnék sűrün procit cserélni a jövőben,és olyan kéne ami kihajtja,ha majd a GTX650Ti-met lecserélem.
CM Hyper 212 EVO [LINK]
köszi😀
toopa: nincs még meg neki
Mondjuk egy 2500k egy 3570k-ra amúgy sem lenne értelme lecserélni.
Ez azt jelenti, hogy ink 3570-et kéne beszerezni?
Vess már egy pillantást kérlek a #8205-ös hozzászólásomra, ott van elég egyértelműen a képen hogy milyen "hatalmas" különbséget jelentenek a különböző PCIe beállítások csúcs vga-k esetében.
Ha a legerősebb kártyáknak nem hátrány hogy nincs PCIe 3.0 alatta, akkor a gyengébbeknek még ennyire sem számít.
Szóval ha már megvan a 2500K, és leginkább játékra kell a gép, akkor nem igazán érdemes váltani.
Itt nézd meg. Ez egy összehasonlítás a 3570k-al.
http://ark.intel.com/compare/52210,65520
http://prohardver.hu/teszt/ivy_bridge_az_otodiken/osszegzes.html
És mióta nem támogatja ?http://www.argep.hu/main.asp?suche=i5+2500k&x=0&y=0
Itt nem ír semmit arról, hogy pcie 3.0 támogatás nincs
A 2500K-ban még "csak" PCIe 2.0-ás vezérlő van. Ha annyira fontos a 3.0, akkor Ivy Bridge procit kell venni.
De itt van két link, ahol eléggé részletesen kitárgyalják az Ivy Bridge és Sandy Bridge architektúrát:
[LINK]
[LINK]
Itt nem ír semmit arról, hogy pcie 3.0 támogatás nincs
w1n1x: nem azt írtam hogy, NEM MŰKÖDIK vele csak hogy, nem támogatja!!!
toopa: nem váltottam csak fejlesztettem😀
Te tudod, de ha játékra kell a gép leginkább, akkor a helyedben hagytam volna a 2500K-t, és a vga-ba öltem volna kicsit többet. Jobban jöttél volna ki egy 2500K + GTX660 Ti párossal. De lehet csak én látom rosszul a dolgot. 😉
toopa: nem váltottam csak fejlesztettem😀
cozyka: nem volt hozzá gyenge csak nem támogatta a pci-e 3.0-t. Bár nem mintha olyan nagy lenne a változás a 2.0-hoz.😕
A PCIe 3.0 miatt felesleges volt váltani szerintem.
Egy kissé túl van lihegve ez a PCIe 3.0-ás dolog, egyenlőre kb. csak marketing értéke van, gyakorlati nem igazán:
Nem fikázom nagyon jó kis proci de nekem tényleg az volt és pont egy 3770-re cseréltem és tuti nem veri le oc-va sem. Viszont ha 4.8 akarod húzni kell egy normális cpu hűtő és akkor már majdnem ott vagy hogy vehetsz egy 3770-t.
2500k gyenge volt a gtx 660hoz ,OKÉ!
Mert idióták.😊
Egy szinten vannak 1-2%-al erősebb a 3570K.
Kevesebbet is fogyaszt. Mind a kettő megy 5GHz-en, de nem valószínű, hogy bárki is 4,5 felett használni 24/7-ben. Szóval teljesen lényegtelen, hogy megy-e. Ha csak 4,8-at megy, akkor mi van?...Semmi.
Azt nem értem az ilyenekben, mint Te, hogy mi a sz*rnak kérdezed meg, hogy A-t vagy B-t vedd, hogy ha tudod, hogy bármit írnak, Te A-t fogod megvenni.
Az meg a hab a tortán, hogy hiába írták le 2-en is, hogy mik a tények, ragaszkodsz a hülyeségedhez...Mert a YouTube-on azt írják 😃 Minden szakértő ott van, igaz 😆
Nem mondtam egy szóval se, ismerősömnek van 3570 és jóhíreket hallok róla de neten néztem 2500k teljesítményét és néhány programban , játékban magasabb pont ezért.Nem A-t fogom megvenni, sem B-t csak kérdeztem de lényegébe inkább első.Csak véleményt akartam nem most veszem am is nem a ti véleményetekre alapozva választanék csak 1, 2 vélemény érdekelne a 2 cpu-ról ennyi, nem kell felhúznod magad.
i7 2700k processzort érdemes venni?
Akkor már inkább 2600K-t. Ez csak pár Mhz-rel lassabb,amit otthon egy perc alatt megcsinálhatsz te is hogy a 2700K szintjén legyen 😉