Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
heló nekem ingyenes multis fps-eket tudnátok mondani tűrhető grafikával
0
0
0
0
Sonymeans avatar
ndaver69 írta:
na nekem olyan játék kéne ami elé letudom ültetni 6éves öcséimet (értsd. ne legyen semmi extra, egyszerűen irányítható és ne legyen nehéz)

Én a Re-Volt-ot ajánlom nagyon jó kis pofa játék
0
0
0
0
trex01 avatar
na nekem olyan game kéne,aminek ingyenes multija van,vagy már feltörték,és jó a multija,mint a COD-ok,vagy a BF-ek!
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Nővéremnek van 6 éves gyereke. Driver: San Francisco-val nagyon elvan. Autózik össze vissza a városban, szóval 😃
0
0
0
0
Szabcsi avatar
ndaver69 írta:
na nekem olyan játék kéne ami elé letudom ültetni 6éves öcséimet (értsd. ne legyen semmi extra, egyszerűen irányítható és ne legyen nehéz)

Cars 2:The Videogame??
5 éves unokatesómnak nagyon tetszett!(meg kicsit nekem is) 😃
A gyerekek miatt le is van egyszerűsítve tehát nagyon könnyű kezelni is!
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
figyu szinte bármilyen játék elé leültetheted nagyon hamar bele tanulnak kicsit segítsz neki utána már nyomja magától én egyszer a 8éves ismerősömet leültettem a just cause 2 elé következőnek jött már magátol nyomta
0
0
0
0
ndaver69 avatar
0
0
0
0
sh1t avatar
star wars gameből van valami újabb ami olyasmi mint a outcast vagy a jedi academy? tehát nem rpg hanem ilyen kaszabolós
0
0
0
0
kl_akos avatar
Koszi mindenkinek de a Crysist mult heten vittem vegig (a Warheadet is) a tobbit meg ismerem es jatszottam is mindegyikkel
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
kl_akos írta:
Sziasztok!
Tudtok egy olyan sandbox jatekot aminek nincs nagy gepigenye es a szabad koborlas elvezetes ?(GTA-k,Red Faction Guerilla,Saints Row-ok,Just Cause 1-2 kilove jatszottam meg sokkal csak nm jut most eszembe 😆😉

Most jött ki a Sleeping Dogs az is ilyesmi játék.
0
0
0
0
Bicike avatar
A Crysis-t én is sandbox-nak értelmezem, volt olyan, hogy elkóboroltam vagy 100 km-t is 😃
Mafia 2
Far Cry
Batman Arkham City
Dragon Age Origins (szerintem)
0
0
0
0
Szabcsi avatar
kl_akos írta:
Sziasztok!
Tudtok egy olyan sandbox jatekot aminek nincs nagy gepigenye es a szabad koborlas elvezetes ?(GTA-k,Red Faction Guerilla,Saints Row-ok,Just Cause 1-2 kilove jatszottam meg sokkal csak nm jut most eszembe 😆😉

Wheelman,Dead Rising 2 Off The Record,Infamous(bár ez csak PS3-ra),Driver Parallel Lines,Bully,Gun,Mercenaries 1-2,Crackdown 1-2,Spiderman összes része,Minecraft,The Elder Scrolls,The Saboteur,Prototype összes része..hirtelen ennyi...vagy esetleg a Garry's mod ?? 😃

Szerk:amúgy ha a Far Cry 2 Sandbox akkor a Crysis-t is mondhatnánk...
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
jumpen97 írta:
kl_akos: far cry 1-2

Csak a 2.
0
0
0
0
kl_akos avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
Nekem valami mászkálós akció(Dante's Inferno, Prototype, Spider-Man Web of Shadows) /lopakodós kéne erre a gépre!

Intel Core i3 370M 2.4 GHz
ATI Mobility Radeon HD 5470 (512MB)
4GB RAM
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Tudnátok olyan RPG-t ajánlani ami sandbox stílusú? Lényeg hogy ne legyen csőeffektus érzete 😀
Köszönöm!
0
0
0
0
ata9704 avatar
Nekem is tudtok segíteni?
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Bicike írta:
A Crysis-ban is lehet törni zúzni.

Azt tudom, mindegyik részével játszottam, de azért köszi.
0
0
0
0
Bicike avatar
A Crysis-ban is lehet törni zúzni.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Gerdzso írta:
bigbeagle01 írta:
Valaki tud mondani olyan játékokat aminek kb semmi értelme, de lehet benne törni/zúzni, meg lehet roncsderby-s is vagy olyan rally amiben nagyon jó a törés 😀 (És ide azért ne tartozzon bele a dirt egyik része se és fusson a gépemen.)

A válaszokat előre is köszi.

Carmageddon 1-2
Crashday
Flatout 1-2-3

Köszi szépen.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
bigbeagle01 írta:
Valaki tud mondani olyan játékokat aminek kb semmi értelme, de lehet benne törni/zúzni, meg lehet roncsderby-s is vagy olyan rally amiben nagyon jó a törés 😀 (És ide azért ne tartozzon bele a dirt egyik része se és fusson a gépemen.)

Carmageddon 1-2
Crashday
Flatout 1-2-3
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar

0
0
0
0
spiondani avatar
Gerdzso írta:
spiondani:

Cabela's Offroad Adventure 3
Screamer 4x4
Insane
4x4 Evo 1-2

GTR
STCC 2
V8 Challange

Need for Speed széria(egészen 2006-ig)
Juiced
Street Legal Racing Redline
Street Racing Syndicate

Köszi 😃

King of the Road
18 Wheels of Steel Pedal to Metal
0
0
0
0
ata9704 avatar
Valaki tudna nekem mondani vmi jó game-et 2008-tól napjainkig? (lehetőleg olyat ami megjelent)
Bármire vevő vagyok kivéve az online a horror és egyéb brutál játékokra.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
spiondani:

Cabela's Offroad Adventure 3
Screamer 4x4
Insane
4x4 Evo 1-2

GTR
STCC 2
V8 Challange

Need for Speed széria(egészen 2006-ig)
Juiced
Street Legal Racing Redline
Street Racing Syndicate

King of the Road
18 Wheels of Steel Pedal to Metal
0
0
0
0
spiondani avatar
lécci mondjatok egy játékot ami elfut a "szüleim gépe" -én elöre is köszi
lehetőleg autós
0
0
0
0
FreddyD avatar
MC MaRcI írta:
https://www.youtube.com/watch?v=BCP-IK6pXxU&feature=related

ezt a játékot honnan lehet leszedni nagyon dúrva

Ez engem is érdekelne 😃
0
0
0
0
Haraposs avatar
Csaba77 írta:
A Dead Island game of the year edition miben tér el a sima Dead Island-tól ?

Benne vannak a dlc-k

MC Marci: [LINK]
0
0
0
0
no avatar
A Dead Island game of the year edition miben tér el a sima Dead Island-tól ?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
https://www.youtube.com/watch?v=BCP-IK6pXxU&feature=related

ezt a játékot honnan lehet leszedni nagyon dúrva
0
0
0
0
no avatar
Vmi játékot tudnátok adni a gépemre?? Lehetőleg vmi jót ami élvezhető.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
NjoY írta:
Üdv!

Tudtok ajánlani olyan FPS-t ami nem nem az agyatlan meg "előre megírt menetrend" stílusu gyilkolásról szól, hanem fontos eleme a taktikai tervezés, az adott küldetés többféle képpen való elvégzése stb. Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy ehhez hasonló játékra gondolok. Ha tudtok ilyet akkor várom a javaslatokat 😀

Előre is köszönöm....

Hidden and Dangerous 2(fps+tps)
Hitman széria(tps)
Armed Assault 1-2
Operation Flashpoint GOTY
Operation Flashpoint Dragon Rising/Red River
STALKER széria
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
NjoY: ArmA II(Combinet operations, mivel az tartalmaz egy b*szott nagy DLC-t), Operation flashpoint.( Utóbbiról csak vidiket láttam, engem az ArmA jobban megfogott, ráadást van egy írtó jó és híres DayZ mod hozzá)
0
0
0
0
Bicike avatar
Fallout 3, de mondjuk az ilyen FPSRPG
0
0
0
0
NjoY avatar
Üdv!

Tudtok ajánlani olyan FPS-t ami nem nem az agyatlan meg "előre megírt menetrend" stílusu gyilkolásról szól, hanem fontos eleme a taktikai tervezés, az adott küldetés többféle képpen való elvégzése stb. Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy ehhez hasonló játékra gondolok. Ha tudtok ilyet akkor várom a javaslatokat 😀

Előre is köszönöm....
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
zoli9898 írta:
nekem valami rpg kéne szép grafikával és kicsit hasonló legyen a skyrimhez.

Dark Messiah Of Might And Magic
vagy játsszál korábbi elder scrolls részeket mint pl az Oblivion😀
0
0
0
0
no avatar
nekem valami rpg kéne szép grafikával és kicsit hasonló legyen a skyrimhez.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
molfer98 írta:
Tudnátok valmi jo sandbox játékot mondani ami hasonlit a gta4-hez. Legyen jo graf-ja de menjen el a gépemen 😀

Driver játékokat próbáld ki esetleg😀
0
0
0
0
molfer98 avatar
Andris19994 írta:
Sleeping Dogs---ez jo?

Ezt már ismerem
0
0
0
0
molfer98 avatar
Tudnátok valmi jo sandbox játékot mondani ami hasonlit a gta4-hez. Legyen jo graf-ja de menjen el a gépemen 😀
0
0
0
0
no avatar
semmi baj ez meg tortenik barkivel
0
0
0
0
alex13 avatar
Raptor14 írta:
alex13 koszonom szepen d a prototype nem megy a gepemen.haraposs kosz szepen ki probalom, madchief nekedis koszi d nm mgy a dirt es nincs osztot kepernyom.

Jah, bocsi csak nem figyeltem a configod 😞
0
0
0
0
no avatar
kosz hogy el magyaraztad az osztott kepernyo fogalmat
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az osztott képernyő azt jelenti, hogy egy monitoron tudrtok játszani ketten. Az egyik játékos felül van, míg a másik alul. vagy az egyik a képernyő bal oldalán, míg a másik a jobb oldalán.
0
0
0
0
no avatar
alex13 koszonom szepen d a prototype nem megy a gepemen.haraposs kosz szepen ki probalom, madchief nekedis koszi d nm mgy a dirt es nincs osztot kepernyom.
0
0
0
0
madchief avatar
Haraposs írta:
Raptor14 írta:
hy all valaki mondana nekem ojan jateko(ka)t amiben roncsderbihez hasonloan ossze lehet torni motorokat autokat, crasday-t ismerem. na meg ojan jatekot ami feszultseglevezeto. a valaszokat elore is meg koszonom

Flatout 2, a legjobb roncsderbis játék szerintem, azt próbáld ki.
Feszültség levezetőnek a legjobb a Postal 2

DiRT Showdown, főleg osztott épernyőbe😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció