Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

heló nekem ingyenes multis fps-eket tudnátok mondani tűrhető grafikával
Battlefield play4Free,Bullet Run,Call Of Duty online,
Intel Core i3 370M 2.4 GHz
ATI Mobility Radeon HD 5470 (512MB)
4GB RAM
na nekem olyan játék kéne ami elé letudom ültetni 6éves öcséimet (értsd. ne legyen semmi extra, egyszerűen irányítható és ne legyen nehéz)
Én a Re-Volt-ot ajánlom nagyon jó kis pofa játék
na nekem olyan játék kéne ami elé letudom ültetni 6éves öcséimet (értsd. ne legyen semmi extra, egyszerűen irányítható és ne legyen nehéz)
Cars 2:The Videogame??
5 éves unokatesómnak nagyon tetszett!(meg kicsit nekem is) 😃
A gyerekek miatt le is van egyszerűsítve tehát nagyon könnyű kezelni is!
Sziasztok!
Tudtok egy olyan sandbox jatekot aminek nincs nagy gepigenye es a szabad koborlas elvezetes ?(GTA-k,Red Faction Guerilla,Saints Row-ok,Just Cause 1-2 kilove jatszottam meg sokkal csak nm jut most eszembe 😆😉
Most jött ki a Sleeping Dogs az is ilyesmi játék.
Mafia 2
Far Cry
Batman Arkham City
Dragon Age Origins (szerintem)
Sziasztok!
Tudtok egy olyan sandbox jatekot aminek nincs nagy gepigenye es a szabad koborlas elvezetes ?(GTA-k,Red Faction Guerilla,Saints Row-ok,Just Cause 1-2 kilove jatszottam meg sokkal csak nm jut most eszembe 😆😉
Wheelman,Dead Rising 2 Off The Record,Infamous(bár ez csak PS3-ra),Driver Parallel Lines,Bully,Gun,Mercenaries 1-2,Crackdown 1-2,Spiderman összes része,Minecraft,The Elder Scrolls,The Saboteur,Prototype összes része..hirtelen ennyi...vagy esetleg a Garry's mod ?? 😃
Szerk:amúgy ha a Far Cry 2 Sandbox akkor a Crysis-t is mondhatnánk...
kl_akos: far cry 1-2
Csak a 2.
Intel Core i3 370M 2.4 GHz
ATI Mobility Radeon HD 5470 (512MB)
4GB RAM
Tudnátok olyan RPG-t ajánlani ami sandbox stílusú? Lényeg hogy ne legyen csőeffektus érzete 😀
Köszönöm!
A Crysis-ban is lehet törni zúzni.
Azt tudom, mindegyik részével játszottam, de azért köszi.
Valaki tud mondani olyan játékokat aminek kb semmi értelme, de lehet benne törni/zúzni, meg lehet roncsderby-s is vagy olyan rally amiben nagyon jó a törés 😀 (És ide azért ne tartozzon bele a dirt egyik része se és fusson a gépemen.)
A válaszokat előre is köszi.
Carmageddon 1-2
Crashday
Flatout 1-2-3
Köszi szépen.
Valaki tud mondani olyan játékokat aminek kb semmi értelme, de lehet benne törni/zúzni, meg lehet roncsderby-s is vagy olyan rally amiben nagyon jó a törés 😀 (És ide azért ne tartozzon bele a dirt egyik része se és fusson a gépemen.)
Carmageddon 1-2
Crashday
Flatout 1-2-3
spiondani:
Cabela's Offroad Adventure 3
Screamer 4x4
Insane
4x4 Evo 1-2
GTR
STCC 2
V8 Challange
Need for Speed széria(egészen 2006-ig)
Juiced
Street Legal Racing Redline
Street Racing Syndicate
Köszi 😃
King of the Road
18 Wheels of Steel Pedal to Metal
Bármire vevő vagyok kivéve az online a horror és egyéb brutál játékokra.
Cabela's Offroad Adventure 3
Screamer 4x4
Insane
4x4 Evo 1-2
GTR
STCC 2
V8 Challange
Need for Speed széria(egészen 2006-ig)
Juiced
Street Legal Racing Redline
Street Racing Syndicate
King of the Road
18 Wheels of Steel Pedal to Metal
lehetőleg autós
https://www.youtube.com/watch?v=BCP-IK6pXxU&feature=related
ezt a játékot honnan lehet leszedni nagyon dúrva
Ez engem is érdekelne 😃
A Dead Island game of the year edition miben tér el a sima Dead Island-tól ?
Benne vannak a dlc-k
MC Marci: [LINK]
ezt a játékot honnan lehet leszedni nagyon dúrva
Üdv!
Tudtok ajánlani olyan FPS-t ami nem nem az agyatlan meg "előre megírt menetrend" stílusu gyilkolásról szól, hanem fontos eleme a taktikai tervezés, az adott küldetés többféle képpen való elvégzése stb. Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy ehhez hasonló játékra gondolok. Ha tudtok ilyet akkor várom a javaslatokat 😀
Előre is köszönöm....
Hidden and Dangerous 2(fps+tps)
Hitman széria(tps)
Armed Assault 1-2
Operation Flashpoint GOTY
Operation Flashpoint Dragon Rising/Red River
STALKER széria
Tudtok ajánlani olyan FPS-t ami nem nem az agyatlan meg "előre megírt menetrend" stílusu gyilkolásról szól, hanem fontos eleme a taktikai tervezés, az adott küldetés többféle képpen való elvégzése stb. Ghost Recon Advanced Warfighter 2 vagy ehhez hasonló játékra gondolok. Ha tudtok ilyet akkor várom a javaslatokat 😀
Előre is köszönöm....
nekem valami rpg kéne szép grafikával és kicsit hasonló legyen a skyrimhez.
Dark Messiah Of Might And Magic
vagy játsszál korábbi elder scrolls részeket mint pl az Oblivion😀
Tudnátok valmi jo sandbox játékot mondani ami hasonlit a gta4-hez. Legyen jo graf-ja de menjen el a gépemen 😀
Driver játékokat próbáld ki esetleg😀
Sleeping Dogs---ez jo?
Ezt már ismerem
alex13 koszonom szepen d a prototype nem megy a gepemen.haraposs kosz szepen ki probalom, madchief nekedis koszi d nm mgy a dirt es nincs osztot kepernyom.
Jah, bocsi csak nem figyeltem a configod 😞