Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Előnye: sokkal OLCSÓ mint az NVIDIA
Hátránya:
-Gyengébb azaz nem bír annyit mint 1 ugyan olyan NVIDIA
-Driver frissítése favatkátsem ér.
Ugyan azt tudom mondani az AMD procikra: hiába van pl::. 6 magos 4.0 Ghz-s AMD ha egy 4 magos 3,4 Ghz -s INTEL veri...
Előnye-Hátránya ugyan ez..
Intel: igaz drágább de minnőségibb ezzel 1 vonalban az NVIDIA -is(Telle tökéletes driverekell és még erős is)
Kicsivel többet rá áldoz valaki HIGYE el SOKKAL többet nyer vele..
Ezt szerintem nem csak én tudom tanúsítan hanem más is..
AMD gagyi
Intel -&- Nvidia a nyerő
De ha teheted, Shapphire Vapor X-et vagy Tri X-et vegyél azok nagyon minőségiek igaz csak 2év gari van rájuk de így is az a legjobb választás! Ha lett volna annyi pénzem én tuti Shaphire mellett döntök, egyedül az alap Shapphire Dual X a kerülendő az eléggé olcsósított minden téren...
De az asus is hozza azt a teljesítményt és olcsóbb is.
Ahogy látom a gigabyte, msi, asus tűnik a legerősebbnek.
deakzsolt2001: Nem hinném, a táp 15A-t tud leadni 12V-on, a kártyának viszont legalább 17A kell, a táp maga egyébként is rossz minőségű. én nem próbálnám ki.
oddworld30:én a 660 at venném egy picit erősebb 😀
de most tényleg i3-2100-hoz melyikkel járok jobban 750ti-vel vagy 660-al??
egy gtx 660 3gb os verzióbol mennyi vramot lehet kihasználni kb?
760 SLi-om már volt, elég szép teljesítménnyel, az meg, hogy ezt 1 nyákon kevesebb fogyasztással is meg lehet kapni nem egy rossz dolog.
Vagy GTx780 Vagy ez a mars 760!!! Radeonok nem nagyon jönnek be meg az összes haverom szívót a radeonokkal!
Azt szeretnék kérdezni!
Na hogy mit tudtok az asus mars 760-ról???
(Milyen kártya, Tapaszalatok meg ilyesmi)
A GPU feladata a grafikák létrehozásával és megjelenítésével közvetlenül kapcsolatban hozható magas szintű feladatok átvétele a CPU-tól, hogy annak számítási kapacitása más műveletek végzésére legyen felhasználható."
[LINK]
"HyperxPlus 2014. 08. 14. 20:35:44 #
▼
Nekem is 68~70 játék közben Smiley Most csak 63~65 mert hideg van a szobámba {24-25} képletesen értem. Ház oldala nekem nincs is fenn soha."
Melyik gépeden ennyi a hőmérséklet én lezártam és pluszban rágumiztam egy 12-es
hűtőt és így lett terhelés alatt ultrán 61-63°.
Msi afterburnerben 50% szélkavarással aminél akadozik ott 60%-ot adok.
De igazából jobban szeretem visszavenni a beállításokat ,hogy kíméljem a gépemet.
Játékokba felmegy 70felé is.
Nézd meg ezt az oldalt 😀
http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1036