Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Akkor nem tudnátok ilyen órajelű körüli és árban is kb ennyi(+3-4 ezer talán belefér)?PLS!!!
Mert már szeretnék jobb játékokkal játszani mint amikkel most játszok!
http://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=5887
Alaplapom:g31t-m2
Gyors választ pls!!!Még ma szeretném tudni.
Előre is köszönöm.
És elnézést kérek ha rossz topicba írtam!!!
hali
Sapphire HD 7770 OC & Intel Core i3 3220 vagy Sapphire HD 7770 OC & AMD FX-6100
szerintetek melyik jobb párosítás????
Olvass vissza erről szólt a topic. 😀
Oké, kösz 😀
sak ti úgy vettétek hogy alaplap meg mindent lecserélni, de nem csak a két proci között kellenne az erősebb játékra mert alaplap van mind a kettöből
hali
Olvass vissza erről szólt a topic. 😀
a gt 440 az semmi.
Venni attól függetlenül vehetsz új procit, és majd később vehetsz hozzá egy értelmes vga-t. De ahoz új lap, és ram is kéne
de az fx-ben ott a tartalék, amit simán ki lehet használni
Ha én vennék az fxet venném ebben a kategóriában pont ezért, huzni jól lehet őket, de mivel nem ilyen az alaplapja (ha jol értelmeztem a hozzá szolásokat) akkor inkább az intelt.
Én is az i5-re gondoltam. Mennyi az élettartama ezeknek? Mert hardverapóban gondolkodtam igazából.
Hát, ha arra gondolsz nem megy tönkre (hacsak tuning során nem főzi meg valaki, de ez azért ritka)! A sandy bridge amúgy sem olyan régi arhitektúra, szerintem használtan is jó választás!
hali
AMD FX-6200 vagy i3 3220
melyik a jobb játékokra ????
i3-3220.
Felső kategóriába sajnos csak az Intel a befutó, sajnos AMD már nem tud olyat felmutatni mint régen. 22k körül pl. nagyon jó vétel a Phenom II X4 965, az abszolút ár/érték bajnok, bolond aki Pentiumot vesz helyette. Csak sajnos lassan elfogy, és csak FX-ek maradnak. 4GHz-en gyorsabb az összes i3-nál. Ugye többet is fogyaszt jóval, már akinek ez számít, meg 4GHz-en kell neki egy jobb 18-22 ezres alaplap, jó cpu hűtő, mert a Denebeknek a gyári hűtője ritka szar és hangos. i3 3220 28k alá elég egy 14-17 ezres Asrock B75 pro-m vagy pro3 ilyesmi, és húzni nem nagyon tudod, gyári hűtő elég, ha nem létfontosságod hidegen tartani. Én talán így azért az i3-at választanám, de kinek mi.
Olcsó úgy max 50 ezerig. És tudom, hogy Gt 630 nem erős, de nekem renderelésre kell az erős proci.. A vidkari meg ráér még. áprilisig, amikor lesz arra is keret.
Intel Core i5 3470
Tudtok olcsón 4 magos processzorokat? Amik viszonylag jók, és passzolnak az alaplapomba. Gép leírásban ott az alaplap.
Ha az "Imperium Gamer Premium HD" gépedre gondolsz,csak az i5-ök jönnek szóba mint 4 magossak,de azok sajna nem az olcsó kategória,kb.40k-tól kezdődnek 😞
Tudtok olcsón 4 magos processzorokat? Amik viszonylag jók, és passzolnak az alaplapomba. Gép leírásban ott az alaplap.
Ha az Imperium Gamer Premium HD nevű gépedről van szó akkor abba ne processzort vegyél hanem VGA-t GT 630-hoz bőven elég az a G860-as 4 magos proci árából már HD 7770-et is veszel!😀
Mi nálad az olcsó?
i7-3770k.
rakgab: Nem. kb. 20%-al lenne jobb, inkább egy Intel rendszer kéne neked ha mindenképpen fejleszteni akarsz. Pl. i5-3570k vagy ilyesmi.
az nagy befektetés lenne átttérni intelre
ui: ja nem is nekem irtad 😆😆😆
Úgy látom te nem AMD párti vagy. 😃
Ez az igazság, nem amd pártiság kérdése. A csúcskategóriában csak az intel tanyázik.
Akkor nem szóltam. Annyira nem értek hozzá. Azért is írtam ide. 😀
AMD FX-6200 vagy i3 3220
melyik a jobb játékokra ????
Úgy látom te nem AMD párti vagy. 😃
Ez az igazság, nem amd pártiság kérdése. A csúcskategóriában csak az intel tanyázik.
rakgab: Nem. kb. 20%-al lenne jobb, inkább egy Intel rendszer kéne neked ha mindenképpen fejleszteni akarsz. Pl. i5-3570k vagy ilyesmi.
A lényeg ,hogy erősebb legyen azaz több magos és kompatibilis a gépemmel.
Attól, hogy több magos nem feltétlenül erősebb.😃
De olyanra gondoltam ami kompatibilis a gépemmel...
AMD Phenom 9650 3GHz AM2+, elvileg jó bele, de nem vagyok benne biztos majd felvilágosítanak.