Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kl_akos avatar
TaylorXIII írta:
Jó akkor leírom azt amit válaszoltak mert te nem találod úgy néz ki😃

Ezeket alex13 ajánlotta neked: Lego széria, UP, Spider-Man - Friend or Foe tudtok többen is játszani cooperatív mód és multi nékül. Autós meg NFS széria, FlatOut széria, FUEL, Test Drive Unlimited.

Mind1 mert haverokkal mar unjuk oket de azert koszi mindkettotoknek
0
0
0
0
rafferd avatar
C1nd3r3ll4 m4n írta:
sziasztok! tudnátok ajánlani egy jó kis pörgős akció játékot? cod és bf sorozat kilőve.

Sleeping Dogs! 😃
0
0
0
0
C1nd3r3ll4 m4n avatar
sziasztok! tudnátok ajánlani egy jó kis pörgős akció játékot? cod és bf sorozat kilőve.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
agymeno32 írta:
Milyen stratégiai játékokat tudtok mondani amikben nyersanyagot kell gyűjteni és egységeket gyártani?

PL.:starcraft 2

Company of Heroes
Warhammer 40K
Rise of Nations
Empire Earth
Age of Empires
Axis & Allies
C&C Red Alert
C&C Generals
C&C Tiberium Wars
0
0
0
0
agymeno32 avatar
Milyen stratégiai játékokat tudtok mondani amikben nyersanyagot kell gyűjteni és egységeket gyártani?

PL.:starcraft 2
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jó akkor leírom azt amit válaszoltak mert te nem találod úgy néz ki😃

Ezeket alex13 ajánlotta neked: Lego széria, UP, Spider-Man - Friend or Foe tudtok többen is játszani cooperatív mód és multi nékül. Autós meg NFS széria, FlatOut széria, FUEL, Test Drive Unlimited.
0
0
0
0
kl_akos avatar
TaylorXIII írta:
kl_akos írta:
sziasztok tudnatok adni valami autos jatekot vagy esetleg egy olyan jatekot amit a haverokkal is tudok egyutt jatszani coopba(ha lehet ird le pm-be hogyan lehet coopba tolni) vagy sima multiba

A gépem:
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550

Már válaszoltak............

akos328-nak igen nekem biztos h nem
0
0
0
0
no avatar
jumpen97 írta:
Venetica,Overlord, Phantasy Star Universe

Köszi de a Venetica nem menne az Overlordot mindenképp kipróbálom 😃 a Phantasy Star Universe-nek meg nemtom a gépigényét
ha lehetne mondjatok még thx 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
kl_akos írta:
sziasztok tudnatok adni valami autos jatekot vagy esetleg egy olyan jatekot amit a haverokkal is tudok egyutt jatszani coopba(ha lehet ird le pm-be hogyan lehet coopba tolni) vagy sima multiba

A gépem:
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550

Már válaszoltak............
0
0
0
0
kl_akos avatar

A gépem:
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550
0
0
0
0
no avatar
stronghold 3-at inkább nem próbálom ki mert túl lett bonyolítva,a Hitman szerintem inkább szerep
0
0
0
0
no avatar
Stronghold 3 bár az egy kissé érdekes 😜 (sztem hagyjad inkább)

A most kijövő Hitman Absolution nem tudom neked menyire stratégiai de nekem az 😀
0
0
0
0
no avatar
Ajánlanátok nekem egy nagyon szép grafikájú stratégiai játékot előre is köszönőm
0
0
0
0
molfer98 avatar
Xbox 360-ra létezik valami freestyle motocross játék? 😀
0
0
0
0
alex13 avatar
kl_akos írta:
kl_akos írta:
kl_akos írta:

A gépem:
Intel Pentium 4 2800MHz
1 GB RAM
ATI Radeon x1550 256MB

vlk eszrevette h en is irtam ?

Lego széria, UP, Spider-Man - Friend or Foe tudtok többen is játszani cooperatív mód és multi nékül. Autós meg NFS széria, FlatOut széria, FUEL, Test Drive Unlimited.
0
0
0
0
jumpen97 avatar
alex13 írta:
banyai2000 írta:
4 Barátommal olyan Stratégiai játékot keresünk ahol lehet
fát vágni, követ termelni, várost építeni, katonákat gyártani és letámadni egymást .

Star Craft 1-2, Warcraft 3

vagy empire earth
0
0
0
0
alex13 avatar
banyai2000 írta:
fát vágni, követ termelni, várost építeni, katonákat gyártani és letámadni egymást .

Star Craft 1-2, Warcraft 3
0
0
0
0
jumpen97 avatar
Venetica,Overlord, Phantasy Star Universe
0
0
0
0
Gerdzso avatar
berki_zsolt írta:
Farmos szimulátorral multiban játszik valaki? Segíthetne, hogy melyikre érdemes beruházni!
Előre is köszönöm!
Valamint hogyan működik az ilyen játékoknak a multija?

Én játszottam a Farming Simulator 2012-t, az a rész jó volt, bár csak haverokkal toltam a multit, random emberekkel nem tom milyen lehet 😀
0
0
0
0
no avatar
Hello tudna valaki a Fable hez hasonló játékot mert nagyon bejött.
előre is thx 😀
0
0
0
0
no avatar
Banyai2000: Stronghold széria 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
banyai2000 írta:

Empire Earth 2.
0
0
0
0
banyai2000 avatar
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
bullet run ingyenes és kuva jó online fps
0
0
0
0
trex01 avatar
Sziasztok!Nekem olyan game kellene,aminek naon jó hangulata van(mint pl. a COD8,Dead Space),és tök8 hogy TPS vagy FPS,csak az a lényeg hogy jó legyen,lehetőleg horror,vagy lövöldözős,vagy akár ugrálós game is lehet.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Farmos szimulátorral multiban játszik valaki? Segíthetne, hogy melyikre érdemes beruházni!
Előre is köszönöm!
Valamint hogyan működik az ilyen játékoknak a multija?
0
0
0
0
kl_akos avatar
kl_akos írta:
kl_akos írta:

A gépem:
Intel Pentium 4 2800MHz
1 GB RAM
ATI Radeon x1550 256MB

vlk eszrevette h en is irtam ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
akos328 írta:
Azt hiszem tisztáznunk kell a hack'n' slash kifejezést. ezek közül egyik se az 😃
Pl: Vindictus, Aion(bár ez se teljesen de kombók miatt elég kaszabolós) stb.

Bocs😃
0
0
0
0
akos328 avatar
sachme írta:
akos328 írta:
Azt hiszem tisztáznunk kell a hack'n' slash kifejezést. ezek közül egyik se az 😃

Dynasty warriors?

Ez jónak tűnik. Köszi szépen.
0
0
0
0
sachme avatar
akos328 írta:

Dynasty warriors?
0
0
0
0
akos328 avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
akos328 írta:
Akkor még1x 😆
Vki tudna adni egy kombós, hack'n'slash mmorpg. lehessen lootolni vagy fejleszteni
ha nem kombós az sem baj, de mindenképp szeletelős legyen 😃

Cabal Online, Silkroad Online, Metin 2😃
0
0
0
0
akos328 avatar
Akkor még1x 😆
Vki tudna adni egy kombós, hack'n'slash mmorpg. lehessen lootolni vagy fejleszteni
ha nem kombós az sem baj, de mindenképp szeletelős legyen 😃
0
0
0
0
kl_akos avatar
kl_akos írta:

A gépem:
Intel Pentium 4 2800MHz
1 GB RAM
ATI Radeon x1550 256MB
0
0
0
0
norbi6 avatar
ja az a probléma ezekről nézek videokat és amelyik megtetszik huzom le 😀
0
0
0
0
no avatar
norbi6 írta:
hali stratégiai gémeket szeretnék kérni a gépemre ilyesmit mint pl. a shogun total war vagy a napoleon total war ill. a rome total war a c&c kilőve,red alert is aoe-k is empire earth a strongholdok is és a lotr bfme-k is

Blitzkrieg,Codename Panzers, Company of Heroes Anthology, esetleg még Elements of War, Armies of Exigo, Civilization 5, Supreme Commander 1-2, Wargame: European Escalation, WarHammer sorozat.
Sajnos már ritkák a stratégiai játékok, régi gyűjtögetős stílus kezd végképp kihalni.😕

Városépítős tetszik akkor: Anno 2070, Cities XL 2012, Tropico 3.
0
0
0
0
Sonymeans avatar
norbi6 írta:
hali stratégiai gémeket szeretnék kérni a gépemre ilyesmit mint pl. a shogun total war vagy a napoleon total war ill. a rome total war a c&c kilőve,red alert is aoe-k is empire earth a strongholdok is és a lotr bfme-k is

Rise of Nations + Thrones & Patriots
0
0
0
0
norbi6 avatar
0
0
0
0
edu15ish avatar
pls pls pls valaki tudna nekem egy empire earth 1 magyar szinkron vagy akár teljes game letöltőlinket?(megvenni nincs lehetőségem mivel Ukrajnában élek)Előre is kösz
0
0
0
0
no avatar
Raptor14 írta:
valami strategia vagy logikai jatk klene a haveronak procija 2.4 1 gb ra es 256 vagy 512 mg os vidikartyaja van .valaszokat elore is koszi

Empire Earth 1-2-3, Age of Empires 1-2-3, Starcraft.
0
0
0
0
no avatar
valami strategia vagy logikai jatk klene a haveronak procija 2.4 1 gb ra es 256 vagy 512 mg os vidikartyaja van .valaszokat elore is koszi
0
0
0
0
killer0815 avatar
Hello tudnátok nekem ajánlani valami autós játékot? 3.4GHz Hyper threading proci 1.5 GB ram 512 HD3450 AGp Videókártya kormánnyal szeretném játszani. DIRT 2 test drive unlimited meg van Need for speed pro streetig meg van, a fölött szerintem nem vinné a gép. Köszi előre is. A dirt 3 is megy nekem ezen a gépen.
0
0
0
0
kl_akos avatar
0
0
0
0
akos328 avatar
nekem ingyenes MMORPG kellene. ha nem ingyenes az se baj, csak legyen tört verziója.
Aion WoW, muonline, Cabal, kilőve. LoL is
ha lehet ne ilyen varázslatos, hanem inkább ilyen kombós spellekkel duel harcrendszerrel. azokat szeretem inkább. Azért is az Aion akedvencem
0
0
0
0
Sawyer226 avatar
Tudnátok valami olyan autós játékot ajánlani amiben rendes KRESZ van és nem száguldoznak össze vissza? 3d drive simulator kilőve mert billentyűvel elég nehéz irányítani.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
KhalDrogo88 írta:
Sziasztok, nekem valami játékot ami nagyon lefoglal tudnátok ajánlani?
Mindegy, hogy milyen, csak lefoglaljon.

The Elder Scrolls V:Skyrim
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Kéme valami ***a multis játék amivel el lehet tölteni az időt,de valami olyasmi kéne mint a Minecraft vagy a SAMP.
0
0
0
0
KhalDrogo88 avatar
Sziasztok, nekem valami játékot ami nagyon lefoglal tudnátok ajánlani?
Mindegy, hogy milyen, csak lefoglaljon.
0
0
0
0
becker0042 avatar
Bocs, hogy ide írok tudom, hogy nem ez a megfelelő hely, de tudna valaki segíteni nekem?
Az van, hogy Half - Life 2 - zni szeretnék egyik haverommal Coop - ban de mivel nincs eredeti HL egyikünknek sem ezért nem tudjuk, hogy hogy lehet összehozni. Tudna valaki mondani valamit? Fontos lenne! 😀 Tunngle, Hamachi vagy valami mást? 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció