Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Jó akkor leírom azt amit válaszoltak mert te nem találod úgy néz ki😃
Ezeket alex13 ajánlotta neked: Lego széria, UP, Spider-Man - Friend or Foe tudtok többen is játszani cooperatív mód és multi nékül. Autós meg NFS széria, FlatOut széria, FUEL, Test Drive Unlimited.
Mind1 mert haverokkal mar unjuk oket de azert koszi mindkettotoknek
sziasztok! tudnátok ajánlani egy jó kis pörgős akció játékot? cod és bf sorozat kilőve.
Sleeping Dogs! 😃
Milyen stratégiai játékokat tudtok mondani amikben nyersanyagot kell gyűjteni és egységeket gyártani?
PL.:starcraft 2
Company of Heroes
Warhammer 40K
Rise of Nations
Empire Earth
Age of Empires
Axis & Allies
C&C Red Alert
C&C Generals
C&C Tiberium Wars
PL.:starcraft 2
Ezeket alex13 ajánlotta neked: Lego széria, UP, Spider-Man - Friend or Foe tudtok többen is játszani cooperatív mód és multi nékül. Autós meg NFS széria, FlatOut széria, FUEL, Test Drive Unlimited.
sziasztok tudnatok adni valami autos jatekot vagy esetleg egy olyan jatekot amit a haverokkal is tudok egyutt jatszani coopba(ha lehet ird le pm-be hogyan lehet coopba tolni) vagy sima multiba
A gépem:
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550
Már válaszoltak............
akos328-nak igen nekem biztos h nem
Venetica,Overlord, Phantasy Star Universe
Köszi de a Venetica nem menne az Overlordot mindenképp kipróbálom 😃 a Phantasy Star Universe-nek meg nemtom a gépigényét
ha lehetne mondjatok még thx 😃
sziasztok tudnatok adni valami autos jatekot vagy esetleg egy olyan jatekot amit a haverokkal is tudok egyutt jatszani coopba(ha lehet ird le pm-be hogyan lehet coopba tolni) vagy sima multiba
A gépem:
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550
Már válaszoltak............
A gépem:
Intel P4 2.8GHz
1GB RAM
Ati Radeon X1550
A most kijövő Hitman Absolution nem tudom neked menyire stratégiai de nekem az 😀
A gépem:
Intel Pentium 4 2800MHz
1 GB RAM
ATI Radeon x1550 256MB
vlk eszrevette h en is irtam ?
Lego széria, UP, Spider-Man - Friend or Foe tudtok többen is játszani cooperatív mód és multi nékül. Autós meg NFS széria, FlatOut széria, FUEL, Test Drive Unlimited.
4 Barátommal olyan Stratégiai játékot keresünk ahol lehet
fát vágni, követ termelni, várost építeni, katonákat gyártani és letámadni egymást .
Star Craft 1-2, Warcraft 3
vagy empire earth
fát vágni, követ termelni, várost építeni, katonákat gyártani és letámadni egymást .
Star Craft 1-2, Warcraft 3
Farmos szimulátorral multiban játszik valaki? Segíthetne, hogy melyikre érdemes beruházni!
Előre is köszönöm!
Valamint hogyan működik az ilyen játékoknak a multija?
Én játszottam a Farming Simulator 2012-t, az a rész jó volt, bár csak haverokkal toltam a multit, random emberekkel nem tom milyen lehet 😀
előre is thx 😀
Empire Earth 2.
Előre is köszönöm!
Valamint hogyan működik az ilyen játékoknak a multija?
A gépem:
Intel Pentium 4 2800MHz
1 GB RAM
ATI Radeon x1550 256MB
vlk eszrevette h en is irtam ?
Azt hiszem tisztáznunk kell a hack'n' slash kifejezést. ezek közül egyik se az 😃
Pl: Vindictus, Aion(bár ez se teljesen de kombók miatt elég kaszabolós) stb.
Bocs😃
Azt hiszem tisztáznunk kell a hack'n' slash kifejezést. ezek közül egyik se az 😃
Dynasty warriors?
Ez jónak tűnik. Köszi szépen.
Dynasty warriors?
Akkor még1x 😆
Vki tudna adni egy kombós, hack'n'slash mmorpg. lehessen lootolni vagy fejleszteni
ha nem kombós az sem baj, de mindenképp szeletelős legyen 😃
Cabal Online, Silkroad Online, Metin 2😃
Vki tudna adni egy kombós, hack'n'slash mmorpg. lehessen lootolni vagy fejleszteni
ha nem kombós az sem baj, de mindenképp szeletelős legyen 😃
A gépem:
Intel Pentium 4 2800MHz
1 GB RAM
ATI Radeon x1550 256MB
hali stratégiai gémeket szeretnék kérni a gépemre ilyesmit mint pl. a shogun total war vagy a napoleon total war ill. a rome total war a c&c kilőve,red alert is aoe-k is empire earth a strongholdok is és a lotr bfme-k is
Blitzkrieg,Codename Panzers, Company of Heroes Anthology, esetleg még Elements of War, Armies of Exigo, Civilization 5, Supreme Commander 1-2, Wargame: European Escalation, WarHammer sorozat.
Sajnos már ritkák a stratégiai játékok, régi gyűjtögetős stílus kezd végképp kihalni.😕
Városépítős tetszik akkor: Anno 2070, Cities XL 2012, Tropico 3.
hali stratégiai gémeket szeretnék kérni a gépemre ilyesmit mint pl. a shogun total war vagy a napoleon total war ill. a rome total war a c&c kilőve,red alert is aoe-k is empire earth a strongholdok is és a lotr bfme-k is
Rise of Nations + Thrones & Patriots
valami strategia vagy logikai jatk klene a haveronak procija 2.4 1 gb ra es 256 vagy 512 mg os vidikartyaja van .valaszokat elore is koszi
Empire Earth 1-2-3, Age of Empires 1-2-3, Starcraft.
Aion WoW, muonline, Cabal, kilőve. LoL is
ha lehet ne ilyen varázslatos, hanem inkább ilyen kombós spellekkel duel harcrendszerrel. azokat szeretem inkább. Azért is az Aion akedvencem
Sziasztok, nekem valami játékot ami nagyon lefoglal tudnátok ajánlani?
Mindegy, hogy milyen, csak lefoglaljon.
The Elder Scrolls V:Skyrim
Mindegy, hogy milyen, csak lefoglaljon.
Az van, hogy Half - Life 2 - zni szeretnék egyik haverommal Coop - ban de mivel nincs eredeti HL egyikünknek sem ezért nem tudjuk, hogy hogy lehet összehozni. Tudna valaki mondani valamit? Fontos lenne! 😀 Tunngle, Hamachi vagy valami mást? 😀