Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sapphire HD7850 Dual-X-es ról (ami igaz csak 1 gigás) viszont GPU 1100Mhz-en, megy stabilan.
Erről mire lenne érdemes váltani?
HD 6870 x2-re van értelme?
Vagy mire van?
Előre is köszönöm!
Ami ekkora összegből a legjobb opció az szerintem használtan egy GTX 650Ti (vagy 650Ti boost).
Esetleg HD7850/7870.
Újonnan ebből a keretből elég harmat kártyákat lehet venni.
Nagy dilemma előtt állok! Új videókártyát akarok venni és az lenne a kérdésem, hogy egy R9 280-hoz elég lenne a mostani 550-es tápom, vagy felejtsem el?
Köszönöm a válaszokat előre is! 😃
Komolyabb játékokhoz milyen vidikártyát ajánlotok? 30 ezer forintig 😀
Spoiler!
Szerk.: Szarkazmus akart lenni no 😜
Teljes teszt nehogy megkapjam, hogy egy játékot kiragadtam, de pont itt kéne az AMD fölény, mantle...😆
Tesztben szereplő kártya itthon 64k.
[LINK]
Spoiler!
Vegyetek 390X-et vagy Titan Z-t.Spoiler!
valószínűleg hülye kérdés, de ezt a 2 videó kártyát tudom 1 gépben egy alaplapon egyszerre használni fennakadás nélkül?
Sapphire Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 PCI-E 11191-02-20g
Sapphire Radeon HD7790 OC 2GB 128bit DDR5 PCI-E 11210-03-20G
Itt egy link az összehasonlításról:
Spoiler!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy az 1366x768-as monitoromhoz milyen videokártyát tudnátok ajánlani I5 3470 mellé? A játék, ami miatt akarok váltani gtx 660-at ír.
Danys: Szerintem nem éri meg az SLI!
Mármint mibe lenne különbség? ( egy játék se megy 60 fps alá ) nem tudom ez jó e nekem untig elég 😀 ne szakit nem darabos 😀
Az i5 4670k itt újonnan 230 euro, ami 70k+ az alaplap.
Az FX 8320 135 euro, ami 41k+ az alaplap
Ezen kivül akkor persze kártyát akarok és még egy 128 Gb-s SSD-t.
Először mindeképp kártyát akarok aztán procit.
Annyira lesz elég, hogy azért ellehet vele lenni, de mint mondtam kerül bele majd új CPU.
Kössz mindekinek.
Azt nagyon is tudom, hogy milyen erővel bír ez a proci.
De nem baj, köszönöm az infókat.
Minekinek további szép estét. 😀
Fele annyi fps-t tudna mint egy i5,ha veszel vmikor i5 akkor jó,de nekem mind1!
Ha erősebb, mint egy GTX 960 már akkor is sokkal jobban játnák vele, mint a mostanimmal még limit mellett is. De remélhetőleg egy i5 4670k lesz, ha nem akkor meg FX 8320.
Olvastam sok helyen és írták, hogy kicsit kevés hozzá alap frekvencián ami kb. 5 FPS vesztéssel jár, de 4 ghz-en simán elégnek kell lennie.
ASUS Strix GTX 960-at akarok ami most 66k, de remélem mihamarabb lemegy az ára és amúgy is r9 290-hez már kevés volna a procim, és még most azt nem akarok cserélni.