hali hali!
valaki tudna nekem segíteni vagy a pspe vagy a jpcsp emulátor használatába??
a jpcsp-vel az a baj hogy csak az alap játékot játsza le amit berakok azt pedig nem 😞
a pspe-be pedig berakom a játékot (mindkettőnél ISO-ba) és meg se jeleníti a menübe
választ előre köszönök 😃
Valaki tudna nekem egy Naruto Ultimate Ninja Storm 1-2 -es Torrent Linket?Amúgy ha úgy töltöm le hogy Xbox 360-ra akkor is jó a pcsx2? A válaszokat Előre is köszönöm!😀
Ha a mostani gépedre gondolsz, akkor nem hiszem, hogy menne élvezhetően. Nem 1 magos procira van kitalálva a ps2 emulátor. Oda kell egy erős 2 magos proci 2 giga Ram, na meg egy erős 512-es VGA, de inkább már 1 Gigás.
lehet hogy most hülye kérdést teszek fel, de olvastam ugye hogy a ps-ak régebben támogatták a linuxot. nos ha én gépre telepitek linuxot akkor birom futtatni a ps-es játékokat?
Az emulátoroknál kell állítgatni rendesen. Minél komolyabb dolgot emulálsz annál többet kell. Pl. a Nintendo-nál, meg a Gameboy-nál nem kellett semit se. A Ps1-nél már kellett azért állítgatni, de a Ps2-nél meg sokat kell variálni mire jó lesz. 😜
Max 1280X1024-et bír a monitor! 😃 Élsimítás? Hol élsz? 😃 Ez egy 25 MB-os játék! 😃
csak túlzok 😆
GTX460 egy 16"os monitorrA? 😆
17"-os a monitorom! 😜
Amúgy most találtam egy jó játékot!
F-ZERO X a neve, ismeritek? 😃 Nagyon nagy game! 😃 Nem is gondoltam volna, hogy Nintendo 64-en is voltak jó játékok. Hála az emulátor révén megismerhettem!
Max 1280X1024-et bír a monitor! 😃 Élsimítás? Hol élsz? 😃 Ez egy 25 MB-os játék! 😃
csak túlzok 😆
17"-os a monitorom! 😜
F-ZERO X a neve, ismeritek? 😃 Nagyon nagy game! 😃 Nem is gondoltam volna, hogy Nintendo 64-en is voltak jó játékok. Hála az emulátor révén megismerhettem!
Nem tudtok ajánlani egy ps3 emulátort? Mert a Grand Turismo 5-el szeretnék játszani. 😀
A neten csak ps2 emu-t találtam 😞
ELNÉZÉST! Beleolvastam itt a fórum 1. lapjába és arra a következtetésre jutottam, h még nincs ps3 emu.
A sima pcsx meg egy hulladék ps1 emulátor...
Nem afnak hozzá bios fájlt.
Az az érdekes, hogy maga az emulátor használat legális, de a bios fájl ami kell a működéséhez az meg illegális. 😆
[LINK]
szerintem próbáld majd ki a Dolphin emulátort is (Wii emulátor)
és a Nintendo 64 milyen játékokhoz való??
Ezeket az emulátorokat próbáltam:
Ps1
Ps2
Gameboy advanced
Supernintendo
Nintendo 64
de lehet hogy a hanggal van baj??
mert az alap game-nek nincs hangja
Még nem olyan kiforrt.
valaki tudna nekem segíteni vagy a pspe vagy a jpcsp emulátor használatába??
a jpcsp-vel az a baj hogy csak az alap játékot játsza le amit berakok azt pedig nem 😞
a pspe-be pedig berakom a játékot (mindkettőnél ISO-ba) és meg se jeleníti a menübe
választ előre köszönök 😃
Ez nem saját:
[movie=youtube]CLGdHE_😆Qw[/movie]
nem tom miért nem jön be 😞
http://youtube.com/watch?v=CLGdHE_😆Qw
[LINK]
Ráadásul tilos a warez!
allitolag win 8-on futni fognak az xbox jatekok
Xbox 360 an vagy sima Xbox?
Van még 1 😃
PS2 Amuval 😃
kell nekik a teljesitmény
Mondjuk oda kell rendesen a Ram, meg a processzor is!
Nekem menne 1 GB rammal a Mortal Kombat shaolin monks
kérdezed vagy mondod?
A ps2 emulátorról boztosan tudom, hogy megy, de szerintem az ePSXe is megy! 😜
640X480-as ablak! 😃
csak túlzok 😆
17"-os a monitorom! 😜
640X480-as ablak! 😃
csak túlzok 😆
17"-os a monitorom! 😜