Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
most ilyen 😀
Ikonokat nem szeretem az asztalon kezdőképernyőn teljesen jó helyen vannak.
Info és letöltés: [LINK]
Nincs egy atomerőművem, szóval kérlek titeket, hogy nézzétek el azt a 60%-os RAM használatot. 😃
minden eredeti khmm... 😃
Nálam most ilyen a desktop (egyszerű de nagyszerű), mellette van egy oldalsáv (2.kép):
Így most a memóriahasználat nem éri el a 17Mb-ot, ha pl.rss meg van nyitva, akkor felmegy 35-40Mb-ra, ami nekem még belefér.
Van már egy kisebb gyűjteményem is de ezek szinte már csak printscreen formájában. pl.: az egyik kedvencem:
Ami külön említésre méltó, hogy egy kattinttással lehet váltani a rainmeter és a normál asztal (ikonokkal) között. Kb. olyan ez az egész, mint a win8-nál.
Jutalma:
És igaz @Superlompos. Én sem szeretem ha túlzsúfolt az asztal. Volt már úgy is, de nem volt se hasznos, se szép. A mostani rainmeter kütyüket viszont használom. Nálam ez a letisztult asztal.
A gyűjteményed sem rossz, van egy pár kifejezetten háttérnek való anyag, csak pont a "jelen piilanatbeli" háttérképet nem találtam benne. 😀
Azonban ez a jelen pillanatnyi háttérképem, mert 10 percenként változik. Szerintem jó kis gyüjteményem van.
Nézzétek csak:
[LINK]