niteforce írta:
En a firedox 4 beta 12-t hasznalom. Tudom, hogy az opera legujabb verzioja gyorsabb, de en mar nem tudok mast hasznalni a firefoxtol, attekintheto, biztonsagos bongeszo, szoval szeretem, sose sose cserelem le😀
azt hallottam, hogy a firefox nem olyan biztonságos mit a többi.😕
En a firedox 4 beta 12-t hasznalom. Tudom, hogy az opera legujabb verzioja gyorsabb, de en mar nem tudok mast hasznalni a firefoxtol, attekintheto, biztonsagos bongeszo, szoval szeretem, sose sose cserelem le😀
thug85 írta:
Hát már ha ebből a képből indulok ki, akkor ezek szerint anyósom egy kocka, a főnökömék a szüleim, és az 57 éves alkesz rokonom pedig egy menő csávó!
thug85 írta:
Hát már ha ebből a képből indulok ki, akkor ezek szerint anyósom egy kocka, a főnökömék a szüleim, és az 57 éves alkesz rokonom pedig egy menő csávó!
firefox 4.0 😀
azt hallottam, hogy a firefox nem olyan biztonságos mit a többi.😕
Am firefox 4.0 beta 12
anyám és apám a szüleim
nővérem meg kocka 😆
és Te mi vagy? 😃
Szüleim Expoler
Haverom hibbant 😆
Akkor kezdjük ott, hogy konkrétan ki nevezhető kockának?
Gondolom azokat érti kockának akik sokat játszanak! Nem feltétlen függőket csak az olyanokat akik napi szinten játszanak vagy 3 órát minimum