Tudna vki segiteni abba h, azt irta az everest home h 512 Mb a VGA memoria... a GPU-Z az meg azt h 256 és most nemtom h meik a jó 😕 Szal tud vki segiteni h meik a jó? 😃
hello, haverom nemtutta kitölteni a gépe adatait én nemtuttam h mik vannak neki ezért ajánlottam neki a everest home edition-t h azon nézze meg de az nem atta ki neki a gpu-t. tudnátok segiteni?
barathimre86 írta:
Szeretnék segítséget kérni: a videókártyám GPU, memória órajelét nem tudom. Illetve Pixel Shaderből melyiket támogatja? A választ előre is köszi.
Töltsd le ezt a progit: GPU-z, és az ki ír minden fontosat a VGA-d ról...
barathimre86 írta:
Szeretnék segítséget kérni: a videókártyám GPU, memória órajelét nem tudom. Illetve Pixel Shaderből melyiket támogatja? A választ előre is köszi.
Hello. Legyetek szívesek megmondani hogy ennek a kártyának mik az adatai mert amit néztem abból csak a ram derül ki: ATI RADEON SAPPHIRE HD 2600 XT.
pls
Hello, új vagyok. Egy kérdésem lenne videókártyám GeForce 7300LE és letöltöttem ezt az Everest progit és átnéztem mindent és az a Pixel árnyaló verzió : 3.0...az a Pixel Shader 3.0 ? Előre is köszi.
Ez jó laptop:
Core2 Duo P8600 (2.4GHz), 2GB+1GB DDR3 (1066MHz), 320GB (5400rpm) SATA, 17" WXGA+, Nvidia GeForce 8700M GTS GDDR3 (512MB ), de több típusa is van az x300-asnak. Én a 11T-t írtam le.
hawk0430 írta:
Egy 256-os GeForce 7900-as karim van, nem tudom jól adtam e meg az órajelét kösz a választ
Mivel nem adtad meg se a márkát, se a konkrét típusát így egy 7900 GT-nek a gyári adatait közlöm GPU: 450 MHz
RAM: 660 MHz
Természetesen típus és gyártó között van különbség pozitív és negatív irányban egyaránt
Fentebb irtam egy magyar fejlesztésű progit, mely a gépedben lévő hardware-ekről, minden információt leír! HASZNÁLJÁTOK!!!!!
videokari: nvidiaGeForce 9800GTX+
proci: AMD Phenom 9850 quad core 2,51GHz 2GB Ram remélem ennyi adat
elég.
Kösz:suvi
Köszi a rendkívül gyors segítséget.
Nem tudom a GPU órajelet és a memória órajelét se😞
Valaki segítene?
google ... es letoltol egy olyan kis progit aminek az a neve h GPU-Z ... max 2 megas ha van😀
Old Disc Drive( ha jól tudom😀😉
öreg lemez meghajtó?
mit jelent az ODD ???
Odd= optikai meghajtó
Memória:700 MHz,GDDR3
pls
Memória: 400MHz.
Core2 Duo P8600 (2.4GHz), 2GB+1GB DDR3 (1066MHz), 320GB (5400rpm) SATA, 17" WXGA+, Nvidia GeForce 8700M GTS GDDR3 (512MB ), de több típusa is van az x300-asnak. Én a 11T-t írtam le.
PCI express Nvidia SLI GeForce 7900GS 256 MB 256bit GDDR3
ennél többet nem tudok róla
PCI express Nvidia SLI GeForce 7900GS
ennél többet nem tudok róla
Egy 256-os GeForce 7900-as karim van, nem tudom jól adtam e meg az órajelét kösz a választ
Mivel nem adtad meg se a márkát, se a konkrét típusát így egy 7900 GT-nek a gyári adatait közlöm
GPU: 450 MHz
RAM: 660 MHz
Természetesen típus és gyártó között van különbség pozitív és negatív irányban egyaránt
Fentebb irtam egy magyar fejlesztésű progit, mely a gépedben lévő hardware-ekről, minden információt leír! HASZNÁLJÁTOK!!!!!
g.Processzor órajel: 700MHz
Memória órajel: 800MHz